Benim böyle bir akrabam var aynı halamın kızı, evi alis harikalar diyarı gibi barbie bebegin evi gibi ya da charlie'nin çikolata fabrikası gibi mi yoksa hansel ve gretel'in evi gibi desem öyle bir şey mutfaktan pamuk prenses ve yedi cüceler dış kapıdan cadı çıkacak merdivenlerden aşağı süpürgesi ile harry potter çıkacakmış gibi evde pembe ton ağırlıkta ne zaman oturmaya gitsem gittiğime gideceğime pişman oluyorum.. Popoma ağrı giriyor ve doğru düzgün bir şey yiyip içemiyorum çünkü kendi ufak tefek olduğu için koltuklar sandalyeler çok küçük çay bardağı asteriks ve oburiks şeklinde çayı içerken üstüme dökülüyor bardak elimden kayıyor çay kaşığını ise hiç sorma he-man'in kılıcına benziyor şekeri çaya doldurmak için bir arkeolog edası ile çok ağırdan hareket etmek zorunda kalıyorsun çünkü yere dökülüyor alırken masalarda çok küçük ve alçak bir şey yerken ve alırken iki büklüm oluyorsun birde benim gibi 1.80 ve kilolu isen yandın kurabiye tatlı sarma gibi şeyler ya sandalın içinde ya filikanın içinde yatakta ütü masasında düdüklü tencerenin içinde ya da korsan gemisinde geliyor alırken sağa sola yatıyor gemi başında ise karayip korsanı var uyuz uyuz bakıyor alamadın bir salak der gibi alaycı bir ifade ile, çatalı ise hiç sorma tutma kısmı çapa ⚓ şeklinde çatal ile yiyeceği alıp mideye indirmek için diğer elinden yardım alman gerekebiliyor yani çin işkencesine dönüşüyor bir şey yemek içmek emekli avukat kendisi tv de açık olan tek program ya esra erolla desti izdivaç ya bol dedikodulu magazin ya da bugün ne giysem bana her şey yakışır gardrop savaşları gibi programlar😂😂 Böyle olmamak için evlenin kızlar bekar kalmayın!
Aynen öyle baya bir tuhaf hemde eski telefonda vardı ama anakart çökünce gitti bazı fotoğraflar😏 Şu an pek o hali kalmadı gibi hasta annesine bakıyor evde biraz boşlamış eski titizliğide kalmamış evi bok götürüyor afedersin😄 @üzgünemojii😂😂
Bu tarz bir şeydi işte pembe ve beyaz ağırlıklıydı mobilyalar tencere demlik bıçak buzdolabı falan ya lila rengi ya da pembeydi heykel vardı dört bir yanda
Market arabasıyla gelen bir kova bonbon, sandalye minderi olmuş eti tutku, çay kaşıkları yerine çırpıcı konmuş bardağın içine.. :/ Bunlar gerçekten gerçek mi :o
bazen kız arkadaşımda bunu yapabilecek potansiyel görüyorum ve korkuyorum yapar mı diye. O kadar irite edici bir şey olamaz. Görünce sinir oluyorum. İnşallah yapmaz
En İyi Cevaplar