Her erkek için demiyorum bunu yapan erkeklerden bahsediyorum. Eğer yapıyorsanız bu kadar onları şımartmanızın amacı nedir?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kimseyle bir anda evlilik hayali kurmam ben ama yani açık giyinimli diye de ciddi düşünmeyecek halim yok önemli olan içi benim için. kıyafet özgürlüğü diye bir şey var o hangi kıyafetin içinde kendini mutlu hissediyorsa öyle giyinir. valla açık konuşmak da gerekirse ben özgürce istediği gibi giyinen ay o ne der ay bana bakarlarmı etek giyince bana kaşar derler vs. gibi düşüncelere kapılmaksızın dilediği gibi giyinen kadınları daha çok seviyorum isterseniz bana katılın isterseniz katılmayın. şöyle de anlatayım bu konuyu uzun sürerse kusura bakmayın. cinselliğe aç erkekler vardır toplumda çok var şimdi o erkekler açık giyinen bir kadın için düşüneceği tek şey seks olur, o kızı yatağa atmak olur ve bu amacına ulaşınca da hemen terk eder vs. bir diğer erkek modeli ise cinsellik açısından doymuş erkeklerdir ihtiyacını düzenli giderir vs. o erkekler kadınların kıyafetini açık gördüklerinde içine düşmezler, hemen tahrik olmazlar, toplumdan da dışlamazlar vs. burada ne demek istediğimi anlamışsındır onun kıyafet tercihinin öyle olduğunun bilincinde seviyeli terbiyeli erkeklerdir bunlar. ( ha bir de söylemeden duramayacağım kusura bakma ama nedense bu soruda bir kıskançlık sezdim ben seninle ilgili. kuyruk acısı gibi durumun varmış gibi geldi ama beni ilgilendirmez :) )
Kuyruk acısı değil sevdiğim çocuk öyle kişilerw bakan bir çocukta değil sadece bir yakın arkadaşımın bir kıza umut bağlayıp (kızında amacı farklı) enayi yerine konulması beni üzüyor ve konunun ana şeyi bu sorduğum soruyla ilgiliydi
ya da haklısın kuyruk acısıda olabilir o kızın gördüğü ilgiyi görmüyorum herhalde
seni suçlayamam dişilerin bu hayvanlar içinde geçerli genin de var kıskançlık yuvaya sahip çıkma vs. gibi amaçlardan ötürü diğer dişilerden kıskanma diğer dişileri kıskanma görülmesi normal seni suçlayamam o yüzden. ama boş ver her kızı seven erkekler farklıdır. yani kimisi ona bakar kimisi sana bakar bence böyle küçük şeylerle hayatı kendine üzücü bir yer haline getirme hayat kısa yaşamaya bak. ve sadece dış görünüşle eleştirme bilemezsin belki o kızda erkekleri çeken başka bir şey vardır cilvelidir örneğin bazı kızlar bakışlarıyla ya da gülüşleriyle erkekleri etkileme yeteneğine sahip olabiliyorlar takılma böyle şeylere :)
salla arkadaş ben sana ne anlatsamsen kalıplaşmış cümlelerini kurcaksın dişiyim yuvamı falan koruyorum he aynen
bilimsel bir şey bu her dişide o gen var hayvanların dişilerinde bile küçük bir kız çocuğunda bile kıskançlık duygusu erkek çocuğuna göre daha fazladır. Cahil biri olduğunu nasıl da belli ediyorsun ama :) ... neyse senin gibi biri için kendimi yorduğuma üzüldüm iyi günler
Ahahah kıskançlık geni birde onediodan mı duydun onedio diyorsa doğrudur. Hiç yorma sen kendini
hayır psikoloji okuyorum ve insanın davranışlarının nelerden kaynaklandığı yönünde de çeşitli araştırmalar yapıyorum sen devam et onedio okumaya :)
neyse kardeşim bir şey demiyorum psikolojide artık dnanın dizilimini çıkarıp ordaki genlerden kıskançlığı falan buluyorsunuz çok mantıklı ya bari meslektaşlarını utandırma
kıskançlık psikolojik bir durumdur ben bunu araştırdım araştırınca da sebebinin dişilerde genlerde bulunduğunu öğrendim aldatmak da genetik bir şey mesela. Asıl sen cahilliğinden utan bence ilk olarak böyle bir soru sorduğundan ötürü ikinci olarak da verdiğin cevaplarda ne kadar cahil olduğunu gösterdiğin için mümkünse daha fazla saçma cevaplar vererek uzatma konuşmayı sana iyi akşamlar.
Cinsellik düşünür her erkek yalan olmasın ama kız gerçekten seviyorsa söz dinliyorsa benim için bırakırsa giyinme tarzını felan yani orasını burasını açan kızda sevebilir yani pek farketmez seviyorsa 2 taraf kurulur hayaller :)
Orasını burasını açan demek, biraz ucuz bir tabir. Özgür giyim diyebiliriz. Elalem ne der demek yerine, içinden geldiği gibi keyif aldığı şekilde, cesur giyinebilen kadınlar, benim de tercihimdir. İçlerine düşmem ya da şımartmam. Hayatımda yer alıyorsa, elbet şımartır ve mutlu ederim. Gayet tabi de evlenmek için ideal bir seçim de olabilir. Seksi ve akıllı kadın severim. Kapalı kadınları pek tercih etmem.
Bak bel arası ile düşünen erkekler onların peşinden koşarlar Bu kadar basit
Yiğidin malı meydandadır lafının cinsiyet değiştirmesini istemiyoruz.
Onları çoğu erkek cinsel ihtiyaçlarını tatmin etmek için kullanır, zaten o kızlar da bunu isterler.
Orası burası acık diye niye ciddi dusunmıyeyım düşünüyorum tabi
Olabilir kardeşim evete basman güzel olur
Yooo hicde ilgimi çekmiyor o tipler. Sadece bakmalık onlar
Benim ne farkım kaldı görenlerden?
sırf kapalı kızlara inat evet dedim.
Normalde fikrin ne peki? Emin ol ben kapalı değilim ama ortada çıplak gezen kızlar var
abartı açan kızlara kesinlikle katılmıyorum. mini etek giyilebilir ama nerede , ne zaman ve ne kadar mini. dekolte olabilir ama aynı 3 soru onun içinde geçerli. sadece tayt giyip gezenlere de uyuz oluyorum , ninja gibi kara çarşaflılara , kapanan fakat aklında bin tilki dolanan , sahilde yemedikleri etmedikleri haltlar kalmayan kapalılardan da nefret ediyorum. kısacası , insana yakışanı yapmalı ve giymeli herkes.
@İlgezer_ Haklısın kardeşim farklı sahillere gitmek gerek herhalde
Kardeşim senin türbanlı müdürün seni taciz eince tüm kapalılar öyle olmuyor sadece bunu diyorum
Ordakilerin kurmaca olduğunu anlayacak kadar büyük yaşın oysaki
yoo düşünmem , patlatır geçerim :)
Hayır
yatagi dusunuyorum😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar