Aile & Toplum Kafam çok geniş inceltmek için ne yapmalıyım? Kafasi_geniş_kare Takip Et Xper 4 Yaş: 118 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aynı bu resimdeki gibi napayım ben yüzümü elimle kapatıyorum o kadar güzel kız oluyorumkı gece uyuyamıyorum lütfen napabilirim ben artık Kafam çok geniş inceltmek için ne yapmalıyım? Cevapla Resim Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bu neyin kafası ya :D kemik yapın böyleyse yapacak bir şey yok. Kemik değilde yanak falan dersen az yemek ye :D 0 0 Yorumla
burak11104 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Vallaha aynı durum bende de var kafam çok geniş yanaklarım tombul gıdım de var bazen diyorum acaba onlar gitse küçülür mü ama elimde dokununca kemik de çok yakın o yüzden bir şey olmaz zatwn benimde bi o birde boyum kısa diye kendimi kötü his ediyom 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kapının arasına sıkıştır 0 0 Yorumla