Annem ve babam bana küçüklüğümden beri şiddet uygularlardi öyle normal dövme değil çok kötü döverlerdi hakaret ederdi çok çektim küçükken büyüdüm 21 yaşıma geldim şimdi de psikolojik baskı uyguluyorlar üniversiteyi bulundugum sehirde okuyorum evden dışarı asla çıkamıyorum 1-2 saat gezmeye gitsem annem ortalığı ayağa kaldırıp polise bile gider kayboldu der kaybolmadigimi bildiği halde sırf bana eziyet etmek için yapar bunu geçenlerde gezmeye gittim akşamüstü 6'da eve geldim diye babam demedigini bırakmadı bakalım kimler si*kmistir gece gece o*rosbuyu falan dedi k*ahbe diye bağırdı ama kesinlikle öyle bir durum yok ve şuana kadar en ufak başlarını aşağı egecek birşey yapmadım neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum ne yapmam lazım artık çok bunaldım
Cevabın nedir?
Bu geri kafalılıktan... Geçmişte aileleride onlara öyle davranmıştir. onların kafalar çok başka çalışıyor. Anlamak mümkün değil. Biz bu zamanda çektiğimizi ilerde çocuklarımız çekmesin deriz ama onlar bir nevi hınç alırlar. Sadist ve ya elezer gibi mesela. Ama dediğim gibi eger çocuklarında şiddet görmüşler ise sana yaptıkları kadar veya daha fazlası. Çocuktan içlerini hirs intikam bürür. ve merhamet duyguları hiç yok denilecek kadar azdır. Birazda piskolojikmen bir şey. Ve bunda geri kafalılığında etkisi vardır. Benim san tavsiyem , bak 21 yaşındayım ve üni okuyorum diyorsun. Tahminimce 3. Veya 4. Sınıfsın ( bölümün 4 yıllık ise ) okulunun bitmesine az kalmıştır yani. Sen çok takma onları. Huylarına gitmeye çalış. Yanlış şeyler söylediklerinde ise duymamazlıktan gel. Odans geç ders çalış falan. Okulun bitince tavsiyem acilen bir iş bul ve çalış. Senin için en sağlıklısı bu olur. ( Not; benzerlerini bende yaşadığım için tecrübem var mahalesef)
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlar şiddet gördüler mi bilmiyorum ama geri kafalılıktan kaynaklanıyor haklısın okulu bitirince kendime yeni bir hayat kurmayı düşünüyorum sende aynı şeyleri yaşadıysan beni anlarsın zaten teşekkürler tavsiyen icin
En İyi Cevaplar
+1 yıl15 yaşındayım bir kere bile anne babam evdeykn dışarı çıkamadm ya bakkala gönderdiler ya da manava bir kere annem çlşmya bşldı dşrı çıktm arkdşlrmla buluştum okuldan gezdk 1 -2 saat eve gldm akşmna annem gldi dedi sen dşrımı çıktn komşular görmş sonra kapıyı üstme kitleyp gtti işe bnde çok dayak yedm sobanın üstnde demir ısıtp vurdgnu bilirm kaynar suyu sırtıma döktgnü gecenin bir yarısı döverek uyandrdgnı nye öyle uyandrdı blyonnu sevglmle uzaktan bakştm dye annem yüznden 8 aydr ıktgm brne bir kere sarılabldm
036 Yorumla
Soran+1 yılBir aile kendi çocuğuna neden bu eziyetleri yapar bilmiyorum annelik babalık yapamayacaksan sevgi veremeyeceksen canını yakacaksan dogurma
- +1 yıl
hergün okuldan beni almya gelyo lise 2 oldgm halde cuma günleri istiklal marşı okurkn bir çocuk bna ödev neydi yaa dedi korkumda annem bkıyo dye cvp veremedm çkşta annem çocuga bdaha kızımla konuşma dedi
Soran+1 yılBenim annem de öyle dışarı gezmeye cikarız annemle konuşamam konuşma erkekler var der
- +1 yıl
afedrsnde sikmiyo o erkek seni sadece konuşuyo ne var bunda ya mutfakta bazn telle oynuyom annem salonda ama bn kafamda ayak sesleri duyuyom teli bırakıyom tezgahın üstüne
Soran+1 yılResmen psikolojik şiddet bu da ortada kötü bir durum olsa tamam haklılar haklılar diycem de öyle bir durum da yok
- +1 yıl
arkadşlrm istedgi yere gdyo istedgni yapıyo ben evden dışarı çıkamıyom sbh okula gderkn bir rimel sürüyom bna dyo orosblga gtmyon okula gdyon parfüm sıktm bir kere bna dedi sen bni öldrmeyemi çlşyon parfüm kokusu sevmedgmi blyon okuldna eve bir gldm parfümümü kırmş çöpte
Soran+1 yılSende üniversiteye uzak bir şehire git kurtul gerçekten çekilecek çile değil bu
- +1 yıl
sen staj yapsan kapıda bklrm çıkışını ünvye gtsen ev tutarım berabr kalırz bna resmn tek çözüm yolu git gizlice evlen kurtul resmn kocadan başka bir kurtulş bırakmadılr yaa
Soran+1 yılBenimki de okulu bitirip atansan yanında kalırım diyor
Soran+1 yılEv falan tutma yurtta kalırim de
- +1 yıl
diyo sen evlen kocana derim bir arkdşyla görüştürme bunu dye ne istiyo bnden anlamadm yaa
- +1 yıl
bu sfer dcek yurtta kalanlarıda görüyoz sikişiyolar
Soran+1 yılEvlenince sen de kocana anlat bunları görüşme annemle de
Soran+1 yılHer yurtta kalan kötü değil
Soran+1 yılYobaz diyince kiziyorlar ama öyleler
- +1 yıl
bazn durduk yere aglıyom kndi kndme saatlerce
Soran+1 yılPsikolojik baskı tabi illaki ağlarsın ama çok da takma kafana geçer elbet
- +1 yıl
o gün dedm bak gögüs bölgmden rahatszlndm bişe olmaz geçer dyoalr kndielrne bişe oldumu hemen hastaneye anında bn bir iki hafta ertelenerek bazn hiç götrmüyolar
Soran+1 yılBizimkiler de öyle sözde çok merak eder sürekli takip ederler ama siddet üstüne şiddet hastalansam beni de götürmezlerdi işlerine nasıl gelirse
- +1 yıl
bşka kızların anneleri hiç kızmaz istedklrni yapar annleri bblrı ama kıymet bilmezler anneme bir kere olsun sarılmşlgm yok içimden gelmyo
Soran+1 yılBenim de içimden gelmiyor aynı duyguları paylaşıyoruz
- +1 yıl
aynen bazn kaçmak geliyo içimden 6. snfta kaçıyodum kuzenm yakaldı
Soran+1 yılKaçıp nereye gideceksin
Soran+1 yılKaç kardeşsiniz
- +1 yıl
2 üvey 1 evlatlk ablam var ama bilmiyo evlatlık oldgnu
- +1 yıl
2 üvey abim var ama almnyada
- +1 yıl
halama almnyada annemden çok sviyo bni
Soran+1 yılSenin annen üvey mı öz annen değil mi
- +1 yıl
bir tek benim annem babam bir öz
- +1 yıl
kşke üvey olsydı be bir dkka durmazdm
Soran+1 yılAblani niye evlatlık almışlar
- +1 yıl
bbm bir aileden almş annemde bbmla evlndgnde bbmn çocugu snıyomuş 1 aydr blyoz bde ablmn evlatlk oldgnu bbmn bbsı gldi herşeyi anlattı
Soran+1 yılAblan bir yerden öğrenebilir
- +1 yıl
kşke ögrense artık evlndi çocugu ble var ama hala bizi ailesi sanıyo çok söylmk istiyom ama olmuyo
Soran+1 yılAnnengil ablana da mı öyle davraniyordu
- +1 yıl
ewt
+1 yıl:( :( :( bir an evel bitir üniversiteyi , çalışmaya başla, mümkün olduğu kadar uzak bir şehirde... ancak o zaman biter herhalde?
15 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yine polise giderler
- +1 yıl
gitselerde sadece ordan geri dönerler, ne yapabilceklerki bir iş bulup kendi hayatını kurduktan sonra
Soran+1 yılEn iyisi bu gerçekten yoksa artık bir yerden atlayıp kurtulcam
- +1 yıl
öyle düşünme :( ne kadar zor olsada sadece sabret :(
Soran+1 yılUmarım birgün kendi hayatımı kurarim
Kız arkadaslarinla resimler at görsünler güven duydunuz biraz dedikoducu komsularinda etkisi vardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
6Cevap
+1 yılBen ve kardeşlerim de çok çektik annemizden babamızdan be kardeşim onların hayat hikayesi de annem annesi ve babasından şiddet gördü 14 yaşın da babam olacak herife kaçtı, babam sa babasından şiddet ve ayrımcılık gördü. Sonuca annem 14 yaşında iken bir belediye otobusunde bir şahısla karşılaşıyor babam olacak arkadaşım ile ve annem olacak pislik insanda 3 4 kere gördüğü insana kaçıyor ve Allah kahretsin bizler geliyoruz dünyaya ve öyle ki bu pislik lanetlenmiş insanların cocuklsrı oluyoruz 1 değil 2 değil 3 değil tam tamına birde 4 tane evlat getiriyorlar dünya ya azgın köpekler birde üstüne üstük hem sorumsuzlar hem şiddet severler hem deliler nasıl bir dünya ya düştük be böyle biz. Annem ayrı sorumsuz babam ayrı sorumsuz para para diye geberecekler 9 yaşında iken evde durmamak için dışarıda huzur bulduğum dan eve geç gelmeler e başlıyordum gerek gece 3 gerek 4 ana olacak kişi neredeydiniz demezdi ama o yaş ta enayi gibi 3 kuruş denk getirdiğim için bişey olmaz bize derlerdiBaba olacak şerefsiz se giderdi kumara içkiye ece gelirdi karısını döverdi üstüne bizi döverdi demirle artık vura vura kolumuza sırtımıza o acı varya bir zaman sonra nefesimi kesiyordu baygınlık geçirttiriyordum.. Sonra baba yok oldu gitti 27 yaşında yım 18 19 sene öncesini anlatıyorum. Baba gitti anne ben ve abim ve iki küçük kardeşimle beraber kaldık abim de benim gibi dışarılarda büyüdü ışıklarda mendil sattık simit sarayların dan kalan yiyecekleri istedik bildiğin dikendik hiç sevmediler bizi hep kardeş kardeşi bir birine düşürdülerrr annem olacak piskik varya vicdansız insan ben şusm 27 yaşıma geldim annemden ayrıydım sonuçta annem diye özledim. Virüsten önce babamın cevresşn de yaşıyordum babam beni para için bu yaşım da yine kullandı.. Annemse yine aynı yanına geldim yine abim le beni birbirime düşürdü ve abim anne olacak pisliğe gereğini söyle di ve bşrdahs görmemek üzere çıktı gittiBense bugün yarın arkama bakmayacağım cukıp gideceğim. Taaki kıyamete kadar görmeyeceğim yüzlerini!!! Lanet olsun boyle anne ve babalara.. Ben evlenmeyeceğim. Çünkü böyle anne babadan geldiğim için böyle insanların kanını başkasına geöirmeteceğim soyumuz tükensin.
20 YorumlaBen de nefret ediyorum 17 yaşındayım birgün olsun benim babam ve annem beni öpüp kızım deyip sarılmamıştır Benim babam kendi adımla bile bana seslenme kız bana su getir kız şunu yap kız bunu yap der önceleri normal şiddet çok uygularlardı ama artık o psikoloji şiddetleri var ya dayak yemekten beter yemin ederim kendi paramı aldığım telefonu mu sattılar sırf kız çocuğuyum diye telefon kullanmama izin vermediler eğitim hayatını bitirdiler geleceğimi mahvettiler üstelik tek kız çocuğu olmama rağmen herkes bana çok şanssızsın tek kız çocuğusun diyorlar ama hiç de şanslı değilim keşke yaşadıklarımı bilseler evlenip kurtulmak tek çare ama istediğim kişiye de vermeyeceklerini çok iyi biliyorum tek dayanagim Rabbim umarım bir an önce onlardan kurtul güzel bir hayatım beni seven bir ailem olur ben abilerim yüzünden erkek çocuklardan nefret ediyorum çünkü burada erkekler hep üstün anne ve babalara göre öyle ilerde kizlarim olursa inşallah onlara elimden geldiğince tüm sevgimi vericem çünkü kızların inanın sevgiye erkeklerde daha çok ihtiyacı var)
00 Yorumla
+1 yılSonra neden kızlar evden kaçıyor!!😡 Allah kolaylık versin kardeşim, elimden bir şey gelmez maalesef ama onlardan da hayır gelmez. Hani diycem ki hepsi şaka seni hayata alıştırmak için yapıldı, inşallah demek istiyorum. Duygusuzca davranmış gibi oluyorum ama yani çocuk istemeyen ailelerdenmilerdi acaba?😦
24 Yorumla
Soran+1 yılHayata hazırlamak böyle olmaz sevgiyle olur bu şekilde davranmak karşındakine eziyettir resmen hapis hayatı yaşıyorum
Soran+1 yılHele de bir babanın öz kızına akşamüstü eve geldi diye o*rosbu demesi k*ahbe diye bağırması şiddete yeltenmesi sen olsan böyle bir babaya sıcak davranabilir misin
- +1 yıl
Asla kardesim, Allah kolaylik versin sana 😢
Soran+1 yılSağol canım düzelir inşallah
Kendine bir iş bul ve git devlet yurtlarında filan mı kalıyorsan kal. Ailen bir şey da yapamaz artık sana kolay kolay reşit oldun çünkü kendi kararlarını rahatlıkla vere bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onlarin rizasi olmadan başka bir yere gitsem polise verirler
Soran+1 yılHaklısın ama polisle falan uğraşmak istemiyorum arama emri başlatinca siciline işliyor çünkü
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Onlar ruh hastası üniyi bitirince onlara kapak at kaç :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıle demekkı katı bır aıledesın evlen kurtul ne dıyeyım ama hıcbır anne baba evladını sevmemezlık yapmaz senın ıyılıgın ıcındır
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa sorma iyiliğim için bu kadar şiddet baskı hakaret
Allah ıslah etsin. Bir an önce mesleğini eline alıp kurtulamaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım o günleri bekliyorum sabırsızlıkla
+1 yılailen mağara devrin de falan mı çocuk yapmasını biliolar ama anne ve baba olmasını bilmiolar ne biçim aile bu Ben polise giderdim Böyle iğrenç bi aile olmaz İnsan kızına kimler seni s* ikmiştir o*rospu der mi Ne iğrençlik böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam sana ben ya üniversite sınavına tekrar girip uzak yere git yads onlarla bu durumu konuş anlamalarını sağla
00 Yorumla
+1 yılNekadar pis ailen varmış evlen kurtul canım evladına o****u diyen babadan anadan hayır gelmez!!!
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bu yaşıma gelmişim dedikleri laf çok zoruma gitti okulum var onu bekliyorum
+1 yılüniversite ni bitir, parani kazan ve kendine yeni bir hayat kur
00 Yorumla
+1 yılAh be kardeşim Allah yardımcın olsun :(
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım
Allah yardımcınız olsun zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişe girip onların yanından ayrılabilirsin
021 Yorumla
Soran+1 yılYanlarından ayrılınca polise gidiyorlar
Cevap sahibi+1 yılgitseler de bişey olmaz reşitsin polise kaybolmadım dediğin zaman işleme bile almadan salabilirler hiç uğraşmadan
Soran+1 yılArama emri başlatinca siciline işliyor ama
Cevap sahibi+1 yılbir tutanak doldurunca kaldırılıyor diye biliyorum ayrıca annenlere gidiyorum polise haber verirseniz sizi şikayet ederim dersin onlar polise haber verirse özgürlüğünü kısıtladıkları ve tehdit ettikleri gerekçesiyle kaçtım dersin polise hatta onlardan davacı olup kazanırsın
Soran+1 yılHaklısın gerçekten ufak tefek şiddet uyguladıkları bile oluyor bu yaşta bende onları söylerim çekilecek dert değil bu
Cevap sahibi+1 yılhele dövdüklerine dair iz filan oluştuysa çok rahat kazanırsın aileni dava etmen taraftarı değilim ama onları büyüdüğün hakkında uyarabilirsin
Soran+1 yılKaç kere uyardı
Soran+1 yılUyardım yine aynılar bana resmen hayat kadınına edilmeyecek hakaretleri ediyorlar hiç suçum olmadığı halde
Cevap sahibi+1 yıliş bulup taşın ikametgahını değiştir zaten o zaman onlarla alakan kalmaz
Soran+1 yıl1 saat dışarı çıksam haber verdiğim halde tüm akrabalari arar annem sizde mı diye sırf beni rezil etmek için
Cevap sahibi+1 yılo zaman dava et hak ettiklerini düşünüyosan senin tercihin evden istediğin zaman istediğin kadar çıkarsın bu yaştan sonra karışamazlar
Soran+1 yılGündüz vakti bile çıkamıyorlar1 saatligine demediklerini bırakmıyorlar ve davayı gerçekten hak ediyorlar
- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
ya snki orusbuluk yapıyoz arkdşlrmzla geziyoz hemşireler gününe ble göndermediler
Cevap sahibi+1 yıl@hayo01jfjkgtfjgk ne kadar çok kız var bu durumu yaşayan hmmm
- +1 yıl
ewt e snrm erkkn rahatsn
Cevap sahibi+1 yıl@hayo01jfjkgtfjgk her kız da bunu diyor bizim problemlerimiz olmuyormuş gibi sen erkeksin rahatsız diyorlar biz de kız arkadaşımızla görüşemiyoruz ne yapalım? görüşmek için can çekişiyoruz bu düşünceye karşıyım ''sen erkeksin rahatsın'' şu laf bana çok saçma geliyor erkeklerin de bir sürü problemi oluyor kabullenmelisiniz sizin problemleriniz sadece ailenizle erkeklerin her yerden problemi olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılher kız bunu diyor abartmak oldu her kız aynı değil
- +1 yıl
ewt hklsn ama erkkler bir tık daha rahat yalanmı en azından istedklri zamn dşrdalr özgürler
Soran+1 yılEvet benim 3 tane abim var onlara hiç karışmazlar hep bana karisirlar
Cevap sahibi+1 yıl@hayo01jfjkgtfjgk o konuda haklısın dışarda biraz daha rahatız
+1 yılEvlenince ye kadar sabretmen gerek kardeşim
00 YorumlaAnne ve babadan nefret edilmez elleri opulur
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece konu başlığını okuyup yorum yapmayın!
- +1 yıl
Bilip bilmeden konusma ! Sen kendi ananla babanin elini op gerisini bosver pislik
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
@Meltem_1903 Bu harika cevabı yazan elleri öpmek isterdim
+1 yılBENDE ÖYLEYİM.. SABRETMELİYİZ
10 Yorumla
+1 yılGüven verememissin
01 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle alakası yok hiçbir yanlışım olmadı şuana kadar küçükken de böylelerdi 8 yasindaki çocukken de mi güven arıyorlardı?
Ezilmezsen dikilmezsin bende çok dayak yedim
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ezilmek ben bu hayata eziyet çekmek için mi geldim
Soran+1 yılBenim canım can değil mi
Soran+1 yılEskisi kadar olmasa da eve biraz geç kalsam ufak tefek devam ediyor
Soran+1 yılBöyle ailemi olur ya böyle olacaksa hiç olmasin
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi