Sadece midem bulandı nedense
Anne ve babamdan nefret ediyorum?
Sadece midem bulandı nedense
20 yaşındayım aile evinde yaşıyorum odam annemlerin odasına çok yakın uyuyacağımı söyleyip odama çekildim uyku tutmadı kendi halimde telefonla takılıyordum ve aradan yarım saat geçti odalarından iğrenç sesler gelmeye başladı babam 50 annem 45 yaşında ve birlikte olurken ki garip sesleri duydum ve istemsizce ikisinden de iğrendim onları görünce midem bulanıyor bu normal mi
Cevap
8Cevap
Değil. Dünya senin hayatından ibaret değil. Herkesin bir alanı ve yaşamı var. Normal bir durum aşırı tepki verme.
Güzel dedin kanka ona bakarsan benim depresyona girmem lazım sürekli duyuyorum ama hiç umrumda olmuyor
Nasıl dikkat etmediler seslerine herkex uyuyor sanmış olabilirler unutmaya çalış olanları bu doğal bişey keşke duymadaydin
Evli oldukları için bu doğal bir şey ya hani
Iyi de evde biri var aqsjdjs
@MinyonSvenDev biri değil birileri kardeşlerimde var 😞
Yuh ya iste medeniyet gitmemiş bir ev daha ne diyebilirim ki... Sonra çocuklar niye böyle...
Bxbdbd siz şakamısınız ona bakılırsa evde her zaman birileri olcak hadi diyelim çocuklar işe gitti okula gitti eşide gidicem adamlar biri var diye hiç yapmıcak mı knk ne saçmalıyorsunuz herkesin bir alanı var saygı duymalısın tabikide daha dikatli olmalılar
@MinyonSvenDev onlardan midem bulandığı için yorumdakiler bana kızıyor üstelik 🥲
Sen biraz daha büyü
Ya s. git mal mısınız oldu olcak salona gelsinler salonda yapsınlar sende izle nasıl djdjd
Bu kafayla çok yaşamaz onlar merak etme djdj
Mlmısınız mk odakarında kendi alanlarında sizi ne ilgilendirir leylekler mı getirdi sizi
Kondom önemli diyoruz arkadaşlar böyle durumlarda bu şekilde kaçmasın diye :)
Keşke babanızds kulansaydı 🙂
Seni okutan hocanın ben mk
Okumamışsın iste ama sen bunları demezdin sen sizinkileri salona davet et hadi djdhd
35 yaşına gelmiş bir ayağı çukurda kendinde. Kaç yaş küçüklerke konustugu konuya bak mk yaş ilerlemiş akıl hala ergenlikte kalmış
Seni davet edeyim istersen
İşte sende akıl olmayınca devreye başka yerlerin giriyor ağzın boş durmamış 😁
@MinyonSvenDev ağzın boş durmamış derken boş yapma bir konu hakında bilgi olunca yapmış olmuyorsun ama annenin ağzı hiç boş durmamış belli keşke seninde kafanın içi boş olmasaydı
@MinyonSvenDev bir dediğinde bir dediğini tutsun yorumda normal demişsin
Hahaha neyse sen baya dolusun çıkınca doktora git test yaptır kimdensin diye :) hadi öperler
@MinyonSvenDev niye seninde mi öyle oldu annene grup mu yapmışlar kusura bakma bilmiyordum baban kim acaba neyse seni daha fazla kırmak istemiyorum iyi geceler 🙂
sen de bir gün baba olduğunda aynen çocuğun da böyle bir siteye girip aynı kelimeleri yazacak
umarım bi an öncr büyürsün
Hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaştım çok garip hissediyorum
Nefret değildir o nefret olsa duramazsin
Anlamadım
Kaç yaşındasın ki bu kadar etkilendin?
Ya olacak bu kulaklık tak uyu iş bitmemiş
Kıskandın mı
O sesler olmasa sen olamazdın öyle düşün
Sen de izleyip yapsaydın 😅😅
Normal yani
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın bu duygular çok normal 💙🤗 Böyle bir durumda insan bazen hem utanç hem de öfke karışımı hisler yaşayabiliyor. Ebeveynlerin de bir çift olduğunu ve özel alanlarının olduğunu unutma. Senin yaşında mahremiyet daha önemli hale geliyor, özellikle aileyle iç içeysen. Onlara kızgınım veya nefret ediyorum hislerin var ama bu geçici bir durum. Zamanla duyguların yatışacak, hatta bu duruma farklı bir açıdan bakmaya başlayacaksın. Odanı daha iyi yalıtmak ya da gece kulaklıkla müzik dinlemek rahatlatıcı olabilir 🎧 Küçük travmalarına rağmen aile ilişkini zedelememeye çalış, sağlıklı bir yetişkin olma yolunda bu tür olaylar normal. İçini ferah tut, yalnız değilsin 🫂