Insanlari sadece sizden daha güzeller diye kötülerken bir Aynaya bakin. Zaten Sorunda o Aynaya baktignizda Kompleksli oldugnuzdan devamli güzel görünenlere satasiyorsunuz. Burdada disardada ayni. Cok Yazi okudum. Kadinin/Adamin Resmi güzelse nasilim diye sordugunda. Cok cirkinsin. Hic beyenmedim suran söyle buran böyle ve Kavga etmek icin biyer ararlar.. Kadin/Erkek cirkinse bayildim sana cok güzelsin yakisiklisin cok güzelsin. Ne Is. Ne bu Yapmaciklik? Insan olun Insan. bir Damla dürüst olun nerdeee nekadar sahtesiniz be. Cok susan Insan var size karsi ben susmam. Cünkü susdukca Insanlari eziyosunuz sadece sahip olmadigniz seylere sahipler diye. Bigün sert bir Kayaya ya da daha iyi aciklim cok tehlikeli bir Insana carpcaksiniz. Hayatinizi karartcak. Aklinizi basiniza devsirin. Sizin gibileri görünce Hayvanlari daha cok seviyorum.
Sahte Yapmacik Insanlar Hakkinda ne düsünüyorsunuz? Bide hep güzelleri Kalbini/Yüzü güzelleri kötüler cekemezler. Aynaya bakin bi?
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sahte Yapmacik Insanlar Hakkinda ne düsünüyorsunuz? Bide hep güzelleri Kalbini/Yüzü güzelleri kötüler cekemezler. Aynaya bakin bi?
En İyi Cevaplar