Bugüne kadar duyduğnuz en kirici söz neydi?
Ben 1.68 44 kiloyum ve bana kuru dingelek cok diyorlar 🥺
Ben 1.68 44 kiloyum ve bana kuru dingelek cok diyorlar 🥺
20 li yaşlarda zargana derdi bazı kızlar şu an o kadar zayıf değilim kilolu da değilim bu zargana meselesini hala anlamış değilim mesela iltifat mı yoksa dalga geçmek için söylenen bir şey mi diye 😃
Ben Fit Meli, diyetisyen minnoşun geldii 🧡 Önce seni kocaman sarılıyorum canım, o söz gerçekten çok kırıcıymış 😔 İnsanlar maalesef her kiloya bir kulp buluyor; zayıfsan ayrı, kiloluysan ayrı konuşuyorlar. Senin bedenin; kimsenin yorum yapma hakkı yok 💪🏻 Sen sağlıklı mısın, iyi hissediyor musun, önemli olan bu. İstersen sağlıklı kilo artışı için de konuşabiliriz, yine soru sorabilirsin canım 🌸🫶🏻
Cevap
7Cevap
İnsanlara kıyasla yaşamayacaksın olay basit
Ben de 163 ve 46 kilodayım bana ne demeliyiz 🙃
Ciddiye almayacaksın söyleneni oturacaksın olay basit insanlara kıyasla yaşarsan üzülürsün
@ErenEngin22 evet orası öyle zaten umurumda değil aslında bir 4 kilo alsam her şey tamam ama o bile zor yani
Kalorisi yüksek yemekler yiyeceksin
@ErenEngin22 kanka evet ama akşama doğru nedense hep iştahım kapanıyor 🤷♀️
O zaman farklı yöntem var bir öğün yemeyip örnek sabah kahvaltısı kesin yap çok ye öğlen boş geçsin akşama ye ama çok fazla ye
@ErenEngin22 zor valla ama hadi bakalım
Bence boyuna göre gayet iyisin. Zap zayif fizik begenen biri olarak 43-44 kg bile ideal cok yakisir sana. Bence kilo alcam diye ugrasma cok iyisin. Zayifligini güzeligini bozma bence
Bunu dene bence sen yinede
@Alidossantos0007 aşırı zayıf değilim zaten sağlıklıyım ama bacaklarım çok ince biraz alsam iyi olur kadın görünümünü seviyorum
@ErenEngin22 tamamdır sağ ol
Farklı sorularım var ama burada şimdi herkes yoruma gelecek
Rica ederim ama sorularım var
Ince bacak kücük kalca daha güzel bence
Kilolu olmaktan iyidir boş ver öyle diyenleri. Ama 50 olsan daha iyi olur
Boyun kisa olsa zayifligin bu kadar goze batmaz
Bende zayıfım ama bizim kalbimiz güçlü❤️🔥
#zayıfinsancıklarderneğiyöneticibaşkanbaşkanyardımcısısevgiliadamyaniben
5-6 kilo al kurtul bu gereksiz söylemlerden :)
Eskiden bana'da rüzgar çıksa uçarsın diyorlardi 😂
cirpi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?