Evet, gençler gözlerle ilgili olsun bakışlarla ilgili olsun çok şey duymuşsunuzdur... Birde sert bakışlı insanlar vardır onlardan biride benim ne yazık ki.
Sert bakışlı biri olarak toplum içinde çok sıkıntı yaşadım hayatım boyunca. Ne gibi sıkıntılar bunlar? derseniz... 1. Herkes gibi birinin gözünün içine rahat rahat bakamama. 2. Hoşlandığın bir kıza rahat bir şekilde gözlerine bakamama. 3. Hemcinslerimin bakışlarından tahrik olması, sanki kasıtlı kavgaya davetiye çıkartıyorsun gibi olmasın. 4. Senden ürkek, korkan insanların sana şüpheci bakışları. 5. Herhangi bir yerde göz göze geldiğin insanlar seni seri katil zannetmesi kavgacı biri olduğunu düşünmesi.
- Babam: deli gibi bakıyorsun. - Arkadaşlarım: belimden silahı çıkartıp vurucakmış gibi, kesecekmiş gibi bakıyorsun. Arkanızda illaki vardı sart bakışlı olup halinden memnun olmayan.
Cok birsey dusunmem bana eski bir arkadasi hatirlatir. Ben herkesi esit gorurum. O arkadasim bazen dalar birilerine oyle sert bakar farkina varmazdi kimisi sorardi ona o da sasirirdi. Ben onu surekli uyarirdim yine daldin diye dalgaya vururduk. O yuzden nasil gorundugun nasil baktigin degil onemli olan knk nasil dusundugun nasil gordugundur 😂
Okulun ilk günü iş güvenliği hocasına (yardımcı doçent ve teknik öğretmene ) nasıl baktıysam kimliğimi istedi. Kimliğimde ki resmi görünce "Bu haline daha iyi" dedi içinde. O an içimde yumruğu geçirmek geldi ama bir şey yapmadım.
Bende sert bakışlıyımdır beni kimse yanlış anlamadı ama akrabalarım çok demiştir dövecekmiş gibi bakıyorsun diye. Ne yapayım bakışlarım böyle diyordum. Onlarda düzelt derdi lise yıllarındaydım o zaman. Hala da bakarım sert sert.
Benim gözlerim de çok keskin hatlı ve sert bakıyorum ya😂🙈 Ama heppp güldüğüm ya da gülümsediğim için çok problem olmuyo. Sadece ilk tanışanlar biraz çekiniyolar ilk görüşte 😂✌ #boşnakkiziii 🎈
Tanımadığım ya da yeni tanıştığım biriyse biraz daha çekingen dururum. Ama uzun süredir tanıdığım kişilerde garipsemiyorum bu durumu. Önemli olan insan sinsi bir şekilde bakmaması. 😅
Öyle işte abla insan hiç amcasının oğlunun telefoinu ya da başka bir şeyini çalar mı hastalıklı manyak işte durduk yere madur etti beni. Telefon alana kadar bu bozuk tabletle idare edicem artık
Öyle öyle de bu ikinci oldu artık dua etsin amcam sağ değil yoksa bütün kemiklerini kırardı. Yoksul fakir falan da değil bizden zengin para istese vericem ama deli işte 5 yaşında ki çocuğun aklı var kafası çakallığa calışıyor işte bir daha ne eve alırım onu ne dükkana sinir etti beni.
En İyi Cevaplar