Ben devam ettirmesem de birileri devam eder cinsel organıma böyle bir misyon yüklemiyorum hatta insanların üremesine artık karşıyım özellikle Türkiyede çok kalabalığız korkmayın bu kadar 10 yıl üremeseniz neslimiz tükenmez iş yok güç yok hayat şartları pahalı eğitim bomb@k terör desen hatsafhada okullar desen eğitim yuvasından çok pislik yuvası olmuş doktor az memlekette hala daha ürüyorlar kısırlaştırmak lazım milleti
Hiç önemli değil. Keşke tamamen yok olsa soy, sop filan. İnsan nesli tükense tıpkı zamanında neandertal insanlarının tükendiği gibi. Sonra bizden daha gelişmiş bir tür ortaya çıksa. Büyük patlamadan önce ne olduğunu açıklayabilseler, ışınlanmayı ve zaman makinesini bulsalar. Artık tükenelim biz ya.
Dünya üzerinde canlıların yaşadığı bir yer bu canlılar arasında dünyaya en çok hakim olan tür bizleriz sayı olarak bazı hayvan ve bitki türlerinden daha az nüfusa sahip olsalar da dünya üzerindeki en etkin canlı insanlar aslında insanların çocuk sahibi olma isteklerinin altında soyunu devam ettirme güdüsü yatar insanlar ve diğer canlılarda da biyolojik olarak var olan soyu devam ettirme güdüsü insanları üremeye teşvik eder yani iç güdüsel olarak hareket ediyoruz
Arkadan dua etcek hayırlı evladimiz olsun isterim yoksa asi kufurbaz ona buna satasan dadanan canini yakan evladimiz olsa bize faydasi olmaz zarari olur insanlarin cani yaninca anasina bike sovup lanetliyolar rabbim hayirli evlatlar versin
En İyi Cevaplar