Herkeze hayırlı akşamlar dilerim Benim Sorum şu; 3 Erkek Kardeşiz En Küçükleri Benim Annem babam ve abilerim beni sevmedikleri duygusundayım annem abilerimi Hep Kollar mesela Ben haklu olsam bile abimi haklı çıkartır maddi manevi hiç destek görmedim evlenmek istediğimde bunu daha iyi gördüm kızı zorla istemeye gittik nişanı zorla yaptırdım nişanlımla eşya almaya başladığım da karşı çıktı bize danışmadan ne eşyası dedi maaşımı nişanlıma verdim diye ne bana nede ona demediğini bırakmadı ayrıldık ben kan ağlarken aramızı yapar diye düşünüyorken o çok mutlu olduğunu söyledi ve 1kere aramadı kızı kızın kendiside çevremdeki insanlarda bana dışlandığımı söyleyip durdular babam c. Evine girdi ben ayrıldıktan sonra madde bağımlısı oldum 1kez tedaviye götürmediler hastaneye birkez kaldırmadılar en son şikayet yoluyla devlet götürdü onlarda bakmadı geri geldim babamdan 200bin TL para kaldı dükkan açmak için 3-5bin tlyi çok gördü ama abim kendisi har vurup harman savurdu işsizken ihtiyacım olduğu için istediğimde bana beddualarla zorla 3-5kuruş verirken abim milyarları yiyip bitiriyordu sonra abim madde bağımlısı oldu onu hemen özel hastanelere kaldırdılar 130bin TL toplam hastane masrafı oldu ve günlük 500-1000TL para maddeye veriyor du 5günde 55bin TL kredi çekip yedi bende maaşımdan yediğim zaman evden kovuluyordum annem demediğini bırakmıyor du daha neler neler de kısacası Benim Sorum Şu beni ailem seviyor mu? Dün işten ayrıldım borc gırtlağa kadar 200TL param vardı anneme verdim 30tl'si senin olsun 53TL su parası yatıracaktım bakkala bırak ben alırım dedim oda abime söylemiş 100tl'sini alıp maddeye vermiş öğrenince aradım güldü kapattı teli sonra geldi verdi parayı Sana Yazıklar olsun dedi ALLAH AŞKINA BENİM SUÇUM NE? BEN EVLAT DEĞİL MİYİM O TEKİLERİ EVLÂT SA BRN NEYİM? 3BİN TL VERDİM ADABA İÇİN SENDE DURSUN ÜZERİ TAMAMLAYIP ARABA ALACAM DEDİM PARAYI ABİME VERDİ BEN GENE KALDIM ORTADA SÖYLENİNCEDE BEDDUALAR SUÇLU BENMİŞİM GİBİ TAVIRLAR ŞİMDİ NE YAPMALIYIM YAŞIM 30
Cevabın nedir?
- +1 yıl
E yasinda 30 olmus bunlara katlanmak zorunda degilsin calisiyorsun ve maasin var bir ev tut ya da baska bir sehire git komple kurtulmak istiyosan
Bana kalirsa baska bir sehire git ise gir calis maasinlada evi de tutarsin belki bir kadinla evlenip mutlu bir ailede olabilirsin
Ama ne yap ne et o evden cik
Olmadi arkadaslarinla falan kal ama orada kalma15 Yorumla- +1 yıl
Eve para girmiyo mu yani?
Eger oyleyse arada mesela ayda 1 kere evi idare edecek yiyecekler al karinlari doysun ac kalmasinlar yani onun disinda da bir sey yapma
Para versen annen madde kullanana verir digeride parayi savurur olan yine sana olur
Sen sadece ac kalmamalarini sagla onun disinda bir sey yapma o evdende dedigim gibi cik bence arkadaslarinla ya da ayri bir evde tek kal
Cunku kalsan bile bu defa senin parani calabilirler
Bence boyle yapmalisin Allah yardimcin olsun - +1 yıl
ÖYLE YAPIYOR DÜN SABAH 2 TL SON PARKI VERSİN CENNET KARIŞIK 30 TL AL KALAN BAKKALA BURAK DEDİM TAMAM DEDİ AKSAMINA BAKKALA FIRTINA BAKKAL 70 TL VERDİ 100TL NERDE DEDİM AKIN ELEKTRİK PARÇASI YATIRACAKMIŞ DEDİ ANNEM ARADIM PARAYI NEYE ONA SÖYLEDİN DEDİM GÜLDÜ BAĞIRDIM BENDE AKŞAM GELDİ PARAYI VERDİ ARKASINADABYAZIKLAR OLSUN SANA DEDİ ALLAH AŞKIN IŞTEN DE AYRILDIM CEBİMDEKİ SON PARAM ONU VERMEME RAĞMEN ALLAH RAZI OLSUN YERİNE YAZIKLAR OLSUN DİYO O TEKİSİNE AĞZINI AÇMIYOR BENDE TENBİHLİYOR SAKIN ONA SÖYLEME DİYE ALLAH AŞKINA BIR BANA SÖYLESİN HANGİMİZ SUÇLU HANGİMİZ ONUN EVLADI ILE GIRDIĞIMDEN BERİ BORÇ ÖDÜYORUM IŞIKLI GÜNÜMÜZE TARAFINDAN BORÇ SÖYLEYEREK UYANDIRIYOR PARA LAZIM OLDUĞU ZAMAN BENİ ARIYOR 4AYDIR 1 PANTOLON ALAMADIM KENDİME AYAKKABI ALAMADIM AMA ONLAR BAYRAMI ENGİN GEÇİRMESİN DİYE ONLARA ALDIM VE ALMAMA RAĞMEN bir SAOL DEMEK YERİNE ŞİKAYETÇİ OLUYOR CEBİMDEKİ 200 TLYE GÖRÜNTÜ DİKMİŞ ONA HASET EDIYOR SÖYLEYİN NOLUR BENMİ YANLIŞIM BANAMI YAZIKLAR OLSUN?
- +1 yıl
ÖYLE YAPIYORUM DÜN SABAH 200 TL SON PARAMI VERDİM CEBİNE HARCLIK 30 TL AL KALAN I BAKKALA BIRAK DEDİM TAMAM DEDİ AKSAMINA BAKKALA İNDİM BAKKAL 70 TL VERDİ 100TL NERDE DEDİM ABİN ELEKTRİK PARASI YATIRACAKMIŞ DEDİ ANNEM ARADIM PARAYI NİYE ONA SÖYLEDİN DEDİM GÜLDÜ BAĞIRDIM BENDE AKŞAM GELDİ PARAYI VERDİ ARKASINA YAZIKLAR OLSUN SANA DEDİ ALLAH AŞKINA IŞTEN DE AYRILDIM CEBİMDEKİ SON PARAMI ONA VERMEME RAĞMEN ALLAH RAZI OLSUN YERİNE YAZIKLAR OLSUN DİYO O TEKİSİNE AĞZINI AÇMIYOR BENİDE TENBİHLİYOR SAKIN ONA SÖYLEME DİYE ALLAH AŞKINA BIRİ BANA SÖYLESİN HANGİMİZ SUÇLU HANGİMİZ ONUN EVLADI İŞE GIRDIĞIMDEN BERİ BORÇ ÖDÜYORUM İZİNLİ GÜNÜMÜDE UYKUDAN BORÇ SÖYLEYEREK UYANDIRIYOR PARA LAZIM OLDUĞU ZAMAN BENİ ARIYOR 4AYDIR 1 PANTOLON ALAMADIM KENDİME AYAKKABI ALAMADIM AMA ONLAR BAYRAMI EZGİN GEÇİRMESİN DİYE ONLARA ALDIM VE ALMAMA RAĞMEN bir SAOL DEMEK YERİNE ŞİKAYETÇİ OLUYOR CEBİMDEKİ 200 TLYE GÖZÜNÜ DİKMİŞ ONA HASET EDIYOR SÖYLEYİN NOLUR BENMİ YANLIŞIM BANAMI YAZIKLAR OLSUN?
- +1 yıl
Sen gercekten cok kotu bir durumdasin isten cikman kotu olmus sakin geri kalan parani ona verme dedigim gibi bunlara katlanmak zorunda degilsin belki de babanin oglu annenin degilsindir
Bak abilerim diyosun senden buyukler calissinlar o zaman sen kendi kendine ayakta dur birak bunlari evide otel gibi kullan
Para sakin verme ama sen o kadar calis emek ver biri har vurup harman savursun digeri de maddeye yatirsin e sen ne yapacaksin enayi misin sen
Sakin oyle bir hataya dusma bir ise gir evi otel gibi kullan sadece uyumaya git evde de illa tahil urunu vardir onlarla yetinsinler arada sebze alirsin o kadar
Faturalari da sen yatir madem parayi yiyolar oyle yap
Inan sadee bu dediklerimi yap daha rahat olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Yazık Ailene allah sana sabır versin ne denir ki
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı