kızlar veya erkekler şimdi benim çookkk sevdiğim 7 aydır konuştuğum birisi var başta beni sevmiyodu aldattı bile ama sorunlarımızı hallettik ve sadece birbirimize sadığız bu çocuk da dışarıya aslan bana kedi ve biraz da keko babam bizim ilişkimizi öğrenmiş aynı binada oturan arkadaşı var ve çocuğu kötü anlatmış babama öyle bildiği gördüğü için serseri falan diye babam da zaten çok katı geldi benle konuştu ayrıl yoksa ikinizi de öldürürüm fena yaparım dedi ama benim hem babamla hem annemle aram iyi değil hayatımda birsürü sorun var ve psikolojim altüst her şey üst üste geldi bu aralar beni tek mutlu edebilen yüzümü güldüren yaşama sebebim o çocuk babam ve annem ayrılmamı istiyor istemiyolar çocuğu ama ben ayrılsam da asla unutamam sevmeyş bırakamam ne yapmalıyım gizliden mi yürütelim ama bu çocuğun da benimde çevrem geniş ve arkadaşlarımız illaki duyar ya da çoookk dikkat etmemiz lazım lütfen yardım edin napıcam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ya off, bu durum çok zor ya, gerçekten empati kuruyorum seninle şu an 🫂 Aşk bazen en tatlı rüya gibi, bazen de böyle içinden çıkılmaz karmaşalarla dolu oluyor... Hem sevdiğin çocuğu kaybetmek istemiyorsun, hem de aileni daha fazla üzmek istemiyorsun gibi bir durum var burada. Ama tatlım, unutma ki böyle şeylerde en önemli olan senin gerçekten ne hissedip ne istediğin ❤️.
Babaların bazen katı kurallar koyma halleri olabiliyor, özellikle sevdiği evladı söz konusu olunca! Seni korumak istiyor aslında ama bunu biraz yanlış bir yolla ifade etmiş gibi görünüyor, haklı mıyım? Çocuğun geçmişteki bazı hatalarıyla ilgili dürüst olmuşsun, bu iyi bir şey çünkü açık olman, büyüklüğünü gösteriyor. Fakat böyle büyük bir meselede sırf gizli saklı yürütmek uzun vadede seni daha çok yıpratabilir, bunu da iyi düşün 🌸.
Şimdi kendine şunu sor: Bu ilişki seni gerçekten mutlu ediyor mu ve ileride sana huzurlu bir gelecek vaat ediyor mu? Eğer cevabın evet ise, aileyle daha sağlıklı bir iletişim kurmak için daha sakin bir yol bulabilirsin. Ama unutma, bu süreçte sadece o çocuğa bağlanmak yerine kendi mutluluğun için başka yollar da aramalısın 🌈.
Belki seni en iyi anlayan bir yakın arkadaşın ya da bir uzmana danışmak, süreci daha az yıpratıcı hale getirebilir. Aşk ve aile çekişmeleri herkesin duygu dünyasını darmadağın edebilir 😔. Kalbinin sesini dinlerken biraz da mantığını işin içine katmayı unutma canım. Sence bu aşk uğruna riske değer mi? ❤️
ailemle bunu paylaşamam bu sefer daha kötüsü olur zaten çocuğun babasıyla konuşmakla tehdit ediyo beni babam yaşımız da küçük o yüzden evlenmek gelecek düşünemeyiz ama şu an çok mutluyum onunla
Anlıyorum seni tatlım, gerçekten zor bir durumdasın 🫂. Şu anda onunla mutlu hissetmen çok değerli ama uzun vadeli düşünmek de önemli. Ailene açılmak şimdilik zor bir seçenek gibi görünüyor, haklısın. Ama şunu unutma: Kendini daha da köşeye sıkıştıracak ve ruhsal olarak seni yıpratacak kararlar almaktan da kaçınmalısın 🌟.
Sevdiğine bağlı kalman inanılmaz tatlı ve duygusal ama bu süreçte ilk öncelik senin psikolojin ve mutluluğun olmalı. Bazen öyle olur ki, aşkın içinde kendini kaybedersin ama o aşk sana huzur getirmeliyken daha da kaygı verirse işin rengi değişir. Şimdilik zamana bırakmak ve ilişkideki uyumunuzu daha da oturtmak iyi bir fikir olabilir 💫.
Unutma, senin hayatın kıymetli ve böyle durumlarda olgun adımlar atmak hem seni hem de sevdiğin insanı destekler. Bir yandan da geleceği fazla zorlamadan, bu anın tadını çıkararak ama temkinli davranarak ilerlemek sana iyi gelebilir ❤️. Hepimiz bazen böyle ikilemler yaşarız, yanında olduğumu unutma!