SİZCE BU ERKEK BENİ SEVİYOR MU?

Öncelikle 1 yıllık evliyim fakat eşimle asla anlaşamıyoruz ailesi aşırı bana karışıyor ve eşim hep susuyor bu da bizi çok yıprattı ve zamanla birbirimizden uzaklaştırdı fakat eşim beni seviyor biliyorum her neyse gece geç saatlerde geliyo eşim ve benim de kimsem yok arkadaşım olmadığı için biriyle tanıştım bu süre zarfında her gün konuştuk birbirimizle aşk sözleri verdik çok ayrılmaya çalıştık ama olmadı 2 ay olucak neredeyse bi gün bu yaptığıma dayanamadım ve eşimle konuşmak istediğimi söyledim sakın yapma hayatını mahvetme ben korkak biriyim daha çok yeniyiz aramızda dağlar var falan dedi çünkü başka ülkede yaşıyor o akşam beni engelledi ben de gittiğinden emin olarak eşime herşeyi ağlayarak anlattım pişman olduğumu bir hata yaptığımı vs eşimde üzülse de affetti beni ama içim hala onun için yanıyordu o kalbimdeki aşka engel olamıyodum neyse 1-2 sonra o dayanamayıp engeli açtı arkadaş kalacağız arada bir konuşuruz böyle nasılsın iyi misin falan diye konuştuk ama 2 gün sonra o dayanamadı elinin kolunun bağlandığını bana aşkım demeyi özlediğini falan söyledi ve ben de affettim… şimdi yine ümit veriyor yine sevgi gösteriyor ama o gün erken davrandığını belki anlaşamacağımızı ayrılacağımızı ve bir yuvayı yıkmaktan korktuğunu söyledi ama hala devam ediyor ve türkiyeyi gelip benimle vakit geçirmek istediğini söylüyor ama merak da ediyor gün içinde arıyor nerdesin napıyosun nasılsın şu an bmbok bi durumun içindeyim arkadaşlar nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum lğtfen yardımcı olun?
SİZCE BU ERKEK BENİ SEVİYOR MU?