ilk zamanlardan beri kadın hep mağarada, yuvasında tek başınaydı, yavrularının bakımı dışında bir işlevi yoktu, erkek ise avlanmaya çıktığı için hem doğayla, hayvanlarla hem de diğer insanlarla içiçeydi. ilk zamanlarda belki kadınlar az da olsa doğayla içiçeydi. sonrası zaten malüm, yakın tarihimizde kadınlar sokağa tek başına çıkamıyor, erkeklerin arasında çalışamıyordu. dünya tarihi de pek farklı değil. yani komün halinde yaşamayı kadınlar kabüllenemiyor, her yere dağılıp yuva kurmaya çalışıyorlar -erkeklere bile- bir de şu var bu söylediklerim kadınların %90'ını genelliyor, çok delikanlı bencil olmayan kadınlar da var, az da olsa varlar. bunların çoğu diğer kadınlar gibi giyinmezler ya da yapmacık konuşmazlar mesela. o yüzden görmüyor olabilirs
Yani hepsi değil ama erkeklere göre daha kıskançlar. Biz erkekler bir birimize gaz verirken ''Aslansın, kaplansın, yaparsın'' karılar ise ince ince birbirinin moralini bozar. ''kilo mu aldın, kıyafet yakışmamış sanki, yok onun şeyi şöyle olmuş'' gibi ehehe
Kadınların ne kadar haksızlığa uğradığını düşünsem de aptal olanların da varlığını inkar edemem. Erkeklerin ilgisi olan kadın diğerleri tarafından kıskanılınca rekabet hiç bitmiyor. Artık güzellik ispatlama ve erkeğin istediği bir kadın olma yarışına giriyorlar. Feminist bir düşüncede olsam da ben de diğer kızları kıskanırım. Fesatsa nefret ederim. Kızlar aptal olduğu için birbirni tutmuyorlar.
Çünkü bazıları çok burnu havada oluyor ve kendini beğenmiş kibirli oluyorlar. Bugün bir mağazada annem satıcı kıza bişey sordu güzel mi diye sadece güzel diyip bıraktı. Bende kızı bozdum çok açıklayıcı oldu dedim. Bazılarına gerçekten ben bile tahammül edemezken erkklere Allah sabır versin
Hemcinslerimden nefret ediyorum bir turlu anlasamiyorum hep benim dedigim olsun istiyorlar ne kadar yaklassam da zorluk cekiyorum bir trip ni kapris ff Allah erkeklere sabir versin
Ben sevrrmm Kdinlar kendini dik tutmali Bazi erkeklerin seytani planlarina ortak olmamali haklarini savunmali bazi kadınlari gordukce utanıyorum bu sitede cikmis hemcinsine erkkelerin ettiği hakareti ediyor
Bazen hemcinslerime ciddi manada sinir oluyorum. Yolda yürürken herkesi süzmek, o usten bakışlar vs. ya da toplu taşıma da yaptığı edepsizlikler. Takmıyorum ama bazıları ciddi manada çekilmez. Arkadan konuşmak, kıskançlık vs yapmam. Uğraşmam.
Hasetlikten fesatliktan kiskancliktan cekememezlik daha ne olsun kudurukluk resmen
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların doğasında var kıskançlık... Erkekler için değil, bulunduğumuz ortamdaki tüm kadınlardan daha güzel olduğumuzu gözler önüne sermek için makyaj yaparız, dışarı çıkarken süsleniriz. Kapalı kadınlarda böyledir.
Ben sevmiyorum cunku zamaninda edimdim ve ne olursa kız arkadastan geldi her pislik var yani daha edinmiyorum arkadaş erkeklerlede edinmiyorum sevgilim o yetiyor bana digerleri fasa fuso
En İyi Cevaplar