Aile & Toplum Bir kız hemcinsleri tarafından neden sevilmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi niyetli olsa bile egosu olmayan bir kiz kötü kalpli değil Güncellemeler1 yıl Laf sokma , samimiyetsiz kahkahalar sanki karşıdakini parçalayacakmis gibi edalar Bir kız hemcinsleri tarafından neden sevilmez? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kadınlar, hemcinslerine kolay kolay yakınlık duymazlar; her zaman karşı tarafta bir şey ararlar. Erkekler gibi birbirlerine kolay ısınamazlar. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu kisilller yeni tanistiklarim değil ki sadece arkadaş degiliz Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Olsun Yorumla Soran 1 yıl Hepsi birbiriyle iyi bir ben mi sigamadim bu dünyaya Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Bende sığamadım o zaman benim de kız arkadaşım yok hiç Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Herkes kıskançlık yazmış gerçekten mi ya bence güzel insanlarda kız arkadaşları tarafından seviliyor başka sebeb aramak lazım 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet tek güzellik değil ama neden bu düşmanlık laf sokma Yorumla Arzusaglm 1 yıl Napıyorun millete düşün? Kendinden eminsen boş ver kötü insanlara mecburiyetten katlanma yalnızlıkta güzldir Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir zararım yok emin olabilirsin Yorumla Arzusaglm 1 yıl Banane ne alırsan al ben mi kullanıcam fikir verdim sadece sen bilirsin Yorumla Arzusaglm 1 yıl Sory bir an yanlış yere yorum attım 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Arzusaglm 1 yıl Yani o zaman yoluna bak iyi insanlar çıkar karşına eminim Yorumla Soran 1 yıl Yok olur 😅 öyle Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel misin? ya da başarılı? 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Ama her güzele bunu yapmıyorlar ki keşke cevabını bulabilseydim sebebsiz sevemiyorlar bence bir zararlarim olmadı Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Belki sohbetin onlara uygun değildir ya da fikirlerin. Yorumla Soran 1 yıl Keşke konuşma fırsatı verseler Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Bu arada seni sevmiyorlarsa sevmesinler onları takma Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Sence sen özgüvenli bir insan mısın Yorumla Soran 1 yıl Yeteri kadar değil Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Biri sana zorbalığa kalkarsa ağzına et. O zaman bir daha konuşamaz. Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Yaşın kaç bu arada Yorumla Soran 1 yıl 20 yasindayim Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Sana üniversite de falan mı zorbalık yapıyorlar Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Sen sana zorbalık yapan kızlarla niye arkadaş olmaya çalışıyorsun peki. Seni ezik gibi görüp istemezler. Yalnız ol ama bir duruşun olsun Yorumla Soran 1 yıl Aynı ortamda bulunduklarim bunlar arkadaş degiliz Yorumla Soran 1 yıl Gurursuz olsan zaten başıma biyle bir şey gelse hakketim der gecerim Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl İnstagramın var mı? Yorumla Soran 1 yıl Dondurdum 3 ay falan var neden Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Dondurmasaydın isteyecektim o yüzden. Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çekemiyorlar, veya iyi batiyorsun demek 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet sanırım baya batiyorum acı cekiyorlar resmen Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Zaten özgüvensiz ezik görürler 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Arkalarindan kuyu kazani karaktersizi makbul diyorsun yani Yorumla Semih6934 1 yıl Aynen öyle maalesef Yorumla Semih6934 1 yıl Bu yüzden sen de onları görmezden gel Yorumla Soran 1 yıl Gelmeme rağmen bulasiyorlar Yorumla Semih6934 1 yıl Ciddi ve acımasız bak yine etki eder bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kıskançlıktan kizlari hiç sevmiyom bu yuzden 1 4 Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Valla doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @berilmutsuzolanhanii ne günah işlerim bunlarla aynı cinsten oldum ya valla hepsi çok gıbık bunu söylesem pick me derler bana Yorumla berilmutsuzolanhanii 1 yıl Yemin ediyorum. Keşke erkek olsaydım ya. Bazılarının tek dertleri erkek bulmak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @berilmutsuzolanhanii kocam diye ortalikta ciyakliyolae bide ıyy erkeklere tapıyolar kendisinden güzel veya bakımlı bi kız görünce ağlıyolar ezikler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar, hemcinslerine kolay kolay yakınlık duymazlar; her zaman karşı tarafta bir şey ararlar. Erkekler gibi birbirlerine kolay ısınamazlar.
Bu kisilller yeni tanistiklarim değil ki sadece arkadaş degiliz
Olsun
Hepsi birbiriyle iyi bir ben mi sigamadim bu dünyaya
Bende sığamadım o zaman benim de kız arkadaşım yok hiç
Herkes kıskançlık yazmış gerçekten mi ya bence güzel insanlarda kız arkadaşları tarafından seviliyor başka sebeb aramak lazım
Evet tek güzellik değil ama neden bu düşmanlık laf sokma
Napıyorun millete düşün? Kendinden eminsen boş ver kötü insanlara mecburiyetten katlanma yalnızlıkta güzldir
Hiçbir zararım yok emin olabilirsin
Banane ne alırsan al ben mi kullanıcam fikir verdim sadece sen bilirsin
Sory bir an yanlış yere yorum attım 😅😅😅
Anlamadım
Yani o zaman yoluna bak iyi insanlar çıkar karşına eminim
Yok olur 😅 öyle
Güzel misin? ya da başarılı?
Ama her güzele bunu yapmıyorlar ki keşke cevabını bulabilseydim sebebsiz sevemiyorlar bence bir zararlarim olmadı
Belki sohbetin onlara uygun değildir ya da fikirlerin.
Keşke konuşma fırsatı verseler
Bu arada seni sevmiyorlarsa sevmesinler onları takma
Sence sen özgüvenli bir insan mısın
Yeteri kadar değil
Biri sana zorbalığa kalkarsa ağzına et. O zaman bir daha konuşamaz.
Yaşın kaç bu arada
20 yasindayim
Sana üniversite de falan mı zorbalık yapıyorlar
Evet
Sen sana zorbalık yapan kızlarla niye arkadaş olmaya çalışıyorsun peki. Seni ezik gibi görüp istemezler. Yalnız ol ama bir duruşun olsun
Aynı ortamda bulunduklarim bunlar arkadaş degiliz
Gurursuz olsan zaten başıma biyle bir şey gelse hakketim der gecerim
İnstagramın var mı?
Dondurdum 3 ay falan var neden
Dondurmasaydın isteyecektim o yüzden.
Çekemiyorlar, veya iyi batiyorsun demek
Evet sanırım baya batiyorum acı cekiyorlar resmen
Zaten özgüvensiz ezik görürler
Arkalarindan kuyu kazani karaktersizi makbul diyorsun yani
Aynen öyle maalesef
Bu yüzden sen de onları görmezden gel
Gelmeme rağmen bulasiyorlar
Ciddi ve acımasız bak yine etki eder bence
Hepsii ruspu olduğu için
Çok mu güzel kıskanıliyor olabilirmi
Kıskançlıktan kizlari hiç sevmiyom bu yuzden
Valla doğru
@berilmutsuzolanhanii ne günah işlerim bunlarla aynı cinsten oldum ya valla hepsi çok gıbık bunu söylesem pick me derler bana
Yemin ediyorum. Keşke erkek olsaydım ya. Bazılarının tek dertleri erkek bulmak
@berilmutsuzolanhanii kocam diye ortalikta ciyakliyolae bide ıyy erkeklere tapıyolar kendisinden güzel veya bakımlı bi kız görünce ağlıyolar ezikler