Ben niye öyle gezeyim ya?
Varsayım üzerine sordum yine soruyu ama anlayan olmadı, neyseeeģ.😹
Haklısın. Buralarda kadınlar üstsüz gezebiliyor plajda vs. Ancak normalde de göğüslerin cinsellik kategorisinde olmaması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlar kapatıldıkça sapıklık artıyor. Eskiden kadınların büyük çoğunluğu çok rahat dekolte kullanabiliyordu ve bugün ki kadar rahatsız edilmiyordu. Sadece penis ve vajinanın kapalı olması bana göre yeterli. O zaman bedenler normalleşir algıda. Kimse de giyim kuşam problemi ile uğraşmaz. Kadınlar bebeklerini çok rahat emzirebilir.
Haklısın. Sütyen giyme sebebi çok ona lafım yok ama kadın vücudu erkek vücuduna göre daha estetik olduğu için ve toplumun henüz bu harekete hazır olacağını önümüzdeki bir yüzyıl daha göremediğimden şimdilik saklasanız iyi edersiniz :)
Canım, çok güzel bir turnusol görevi gören soru soru sormuşsun, şimdi rahatlıkla abazaları engelleyebilirim :D Haklı olabilirsin ama daha o kadar gelişemedi insanlık. Yani memeyi cinsel obje olarak gören insan sayısı %90 falan bu dünyada.
Yani ben normal olarak açmazdım, bilmiyorum. :D
Hımm:D
Olmaz ki ama bu dediğin 😕
Sus bence, ağzına acı biber sürerim.
Cevap
70Cevap
Bu ülkede bir kadının telefonla uzun süre konuşması, tecavüze uğrarsa hafifletici bir sebeptir. Örneği var, araştırın... Sen de kalkmış memelere özgürlük diyorsun, çok iyimser bir düşünce =) O saatte ne işi vardı, onu niye giydi, bunu niye yaptı... diyen insansı yaratıklara bunu nasıl açıklayacaksın acaba? =)
Onlarda meme ucu var sadece, meme değil..
Ama var sonuçta😄
Ama aynı şey değil işte 😐😄
Bence bu şarkıyı dinleyince neden yapmaması gerektiğini anlayacak. 😂😂
https://youtu.be/X9N9oloj4VI
Peki, iyi günler.
Yoo biz açmayalım erkekler sütyen taksın eşitlik saglansın 😎
Bu iyi fikir😹
Burdaki hali hazırda bekleyen sapıkları "memelere özgürlük" diyerek etrafına topladın tebrikler.
Sen memelere özgürlük diyerek dolaşabilirsin, açabilirsin de tutmuyoruz.
Abem ben bunu anlatamıyorum kadın memesi cinsel bir organdır alt taraf gibi zevk alınır o yüzden kapanmalı ama erkek memesi embriyonun ilk başta kız olması sonucu oluşmuş sonrasında bir işlevi vs olmayan bir şeydir
Tamam o zaman aç hadi memelerini.
Memelere özgürlük.
Kalpsiz Melek memeni aç.
Nasıl iyi hissediyor musun?
Açacak mısın memeni?
Açamazsın.
Çünkü daha kendin bile inanmıyorsun buna. 😂
Bunlar hep kültür meselesi. İlkel Afrika kabilelerinde kadınlar göğüsleri açık şekilde dolaşıyor ve muhtemelen meme, bizdeki kadar tahrik edici gelmiyor.
Bizim memelerimiz zevk geldigimizde sertlesmez ama sizinkiler zevkten diklesir ve sertlesir. Yani ha donsuz gezmissin ha ustsuz. Bizim icin hava hos 😒
Bence sorun yok. Dolaşabilirler. Ben zaten memelere özgürlükten yanayım. Sahte dolgulu südyenler ya da heryerden fıskıran çirkin gmrüntülerdense özgür olmaları daha güzrl ve sağlıklı
Bunu ben sorunca sorumu kaldırmıştınız sevgili moderatör. 😥
Soru kaldırma yetkim yok ama😹
Site aynı soruyu sorduğum için kaldırdı. Şimdi seni şikayet etsem mi? İntikam 😂
sistemden sana gelen sorun kaldırıldı mesajını buraya atar mısın bir bakim😄
Torpil istemiyorum. Adalet istiyorum. 😂3 yıl önce sorduğum soruyu geri mi alacaksın. Ks nin mesajlarını siliyorum. Sinir sinir mesajlar atıyor. Şöyle doğru dürüst, ooo Hakan bey hoş gediniz, siz görmek ne güzel, ruh haliniz nasıl, size buna göre soru bulalım faln yazsa daha iyi olur.
3 yıl önceki kuralları bilmediğim için yorum yapamam😹
Adalet istiyorum adalet 😂
Bu m ler ne iş yapıyor?
görüş, görüş yorumunu gizletiyor😹
Tabii kurallara aykırı olan.
Erkek göğsü kadınları tahrik etmiyor demekki taciz olup bakışlar üstünde olsa dolaşılmazdı ya da daha çokmu açardık kimbilir. 😁😂😂😂😂
Bu tür cinsiyetçi rahatlıklar/baskılar maalesef toplumu geriyor. 2-3 yıl önce Norveç’te bir grup kadın erkekler kamuya açık alanlarda göğüs açık yüzebiliyorsa bizde yüzmeliyiz demişti ve yapmışlardı. Destekliyorum.
Uygulandığı yerler var ama bizim toplum buna alışık değil, her geçen gün de #memelereözgürlük hayallerinden daha da uzaklaşıyoruz..
Kahrolsun sutyenler memelere ozgurluk hani biz esittik dimi acin memeleri gorelim soyke sallana salana bir kosun bakim. Gozumuz gonlumuz acilsin
Mümkünse iki taraf da orasını açıp dolaşmasın ortalarda.
Tabı ya memeler e ozgurluk aslında cıplak yuzmek daha guzel cok rahat oluyor denedin mı hıc
Kadınlar bikini ile dolaşırken erkekler neden şortla dolaşıyor?😀
En azından sadece havuzda veya denizde öyle dolasiyoruz normalde öyle dolasan yok. d
Benim memelerde acik 🙈🙈 ama buyumuyor ki sonucta bizimkiler ondan 😂 sutyensiz giy tabi kiyafetlerini 😂
Yaradılış gereği erkeklerin ki ilgi çekiyor ama kadınların ki dikkat çekiyor.
Bu yüzden bu kural var olmasa Allah korusun neler olur kim bilir.
o özgürlüğü senden alan yok dolaş ama getirileiryle karşılaşınca yakınmicaksan dolaşma diyen yok...
Bence her insan hayatını istediği gibi özgür iradesi ne istiyorsa yaşamalı çünkü her birey kendinden sorumlu
Bizim de penislere özgürlük olmalı. Şeyimiz kalkınca falan görün ne olacak sanki sizin gogus uçlarınız sertleşince biz görcez nasılsa.
Tamam uygula ama bu seferde üff memelerime bakıyorlar dersin
haklısın. memelere özgürlük. gözümüz gönlümüz açılır.
şöyle bir şey var.. kadınların göğüsleri cinsel obje olarak görüyo ve bebeklerini emziriyorlar.. erkeklerde böyle bir şey yok.. :
çok haklısın gerçekten ''MEMELERE ÖZGÜRLÜK, MEMELER FORAAA''
sen gel bizde özgürlük var istediğin gibi açabilirsin tatlım =)
dolaşan dolaşıyor bir engel yok eğer erkeklerden korkmuyorsan :D
haklısızın sizinde gögüsleriniz açık olarak gezmeniz lazım
Olum onlsrda bizdeki gibi meme mi var
Çoğu erkeğin göğüsü
bazı kadınlarınkinden daha büyük ama yine de açık bırakıyorlar:D
bir erkek sutyen taksa komik durur bu kadinlara ozgu bisiy
Uygulansa rahat edebilecek misin? Böyle daha iyi
Kadınlarda soyunsun benim için bi' mahsuru yok
Aynen kanka.
Sana her yer paris😹
Toplumsal kanıksama..
Bencede abi memelere özgürlük.
Benim için farketmez moruq ama göğüs sağlığınız için önemli diye biliyorum.
aman sakın memede elden gider, kuku da elden gider
memelere özgürlük meme atın
hiç sorun degil istedigin gibi gez dolaş
Sakın deneme yoksa orası patlar 😂
Mahrem diye birşey var, bilmem bilir misin.
Mahrem diye bir şey varsa.
Elalem niye donla geziyor?
Elalemin sorunu
İstiyosan sen de donla dolaş bize ne
Haklısın. Gelecek yaz açıp gez plajda
Aynen kanka öyle yapıcam.
Mesela yani😹
3-4 yaşlarında filan olsaydım o şekilde gezerdim de şimdi zor😹
Belki de😹
haklısın yaş kaç 12-13 mü?
kadınların ki çok Seksi arkegin ambargosu kalkıyor
Haklısın, çok istiyorsan dolaşabilirsin sorun yok.
Kahrolsun sütyenler memelere özgürlük 😎
sonra kadın erkek eşit derler hani nerde eşitlik
Aynen kanka ya.
valla kanka ben inanmıyorum eşitliğe 😒
Çünkü bizim göğüslerimiz daha güzel
haklısın..
destekliyorum..
Bence de memelere özgürlük
Kesinlikle destekliyorum.
sizinkinin cinsel çağrışımı ve görevi var.
Ufak da olsa bir fikir gelmedi mi aklına?
Giy canım tutanmi var
Yani, kadınlarda dolaşsın :D
Kampanyayı başlat gerisi gelir
aynen bencede öyle olması lazım özgürlükk yuppi)))
Dolaş ama sonra Abaza’lar saldırdı deme
Dolasabilirsin nolcak
Hakkaten ya memelere özgürlük 😂
yokluktan herseyden nem kapan erkekler yuzunden
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar