AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
6 sene yaşadım , yine yaşarım.. çok abartmamak lazım bence..
Yaşarım ama hani bazı geceler vardır heyecan dolu anlarda bizi duyar diye çekinirim açıkcası 😂
Kaynanalık yapan biriyle yaşayamam ama annelik yapabilecek biri ise yaşarım, hiç sorun değil.
yanı sartlar onu gerektırırse yasanır ama ayrı ev durumu varsa herkesın kendı yuvası sonucta dimi haksızmıyım
anne-oğul aynı yerde yaşıyor... oğul-eş aynı yerde yaşıyor.. eş-anne aynı yerde yaşayamıyor... yüzde 99,9 haksızlık
3 aylık evliyim hamileyim ve kaynanalarda kalıyoruz şu an. Boşanmaya ciddi ciddi düşünüyorum
Yasarım diyen kisiler genel olarak bekar insanlar evlendikten sonra birdaha sormak herekiyo bu kisilere. Hayatın gercekleri bunlar ev üstüne ev olmaz. Uzaktayken cok iyisindir aynı eve girince hersey degisiyor
@Pink1111 kesinlikle. Kızı alana kadar canım cicim içlerine bir gir tamam
Benim kaynanam melek gibi bir insan ama ben yaninda 3 gunden fazla kalamiyorum yinede daralıyorum.
@Pink1111 Allah daha iyi etsin
Eşimle yalnız kalmak isterim. Özgür ve doğaçlama bir cinsel hayatımız olmalı. Bununla birlikte evimde rahat olmalıyım. Kayınvalide ile zor. Çok anlayışlı bir kayınvalide ile belki.
Evliliğin asıl sebebi kendi aileni kurmak değil midir? İki ailenin sorunu birbirini etkilememeli diye düşünüyorum. Anada kalsan olmaz kayınvalidede kalsan olmaz. Biri kıskanıcak öbürü üzülücek. Amaaaan ne gerek var?
Bakilmaya muhtac ise kalirim. Yoksa istemem. Esimle yalniz olmayi tercih ederim
ya ozel bir duruma gore elbet degisir ama tercihen ayri yasamak daha guzel tabiiki
Yok ya olmaz eger kendine bakabiliyorsa bakamiyorsa ve kiz cocugu yoksa bakarim
Insan rahat olmak ister. Esinle hicbir ozelin kalmaz bence
Kesinlikle katılıyorum
Insan evinde rahat olmasi kadar guzel birsey yok. Evliligin tadi bu sekilde cikar zaten
Yaşamam ya ben sanatçı insanım kalabalık sevmiyorum
yaşarım neden yaşamıyım? eğer evlendiğiniz sevdiğiniz kişiyse otomatik olarak annesini de seversiniz zaten. ben gerekirse dayağa bile yerim kaynanamdan aklım mi geçti bilemiyorum ama sevdiğim insan için susardım
eğer birinin bakması gerekiyorsa ve tek başına yaşayamıyorsa yaşatım sıkıntı değil ama sağlığı yerindeyse istemem açıkcası
Canım cicim ayları geçtiği zaman olabilir. Ama ilk kendi annemin konusunu açarım eğer istemezse bende istemem.
Kayınvalide krizi yaşamıyorum ama yaşayanları anlayabiliyorum, eğer evlendiysen dört duvar arasında sizden başka kimse olmamalı
Ben yasarim öyle bir teklifle gelse ikinciyi dusunmeden tamam derim
Sknti cikarmiyosa büyük lere saygı gostermek kendime olan saygimdandirr. !!
Yanii erkek olduğumuz için belki gurur yapip yasamam seçtik, ama hersey insan için geçim sıkıntısı yaşansa veya vb. Zorunlu problemler herkess yaşar🤗 bayanlarımızda maşallah ne bu kayınvalide düşmanlığı :)
Ben yaşamam... Kayın valide gelir benim evde yaşarsa başım üstüne 😎
mevlâ yazmışsa yasarsin ne bos beles yorum yapiyolar hikmetinden sual olunmaz
Yok yahu yaşamam. Yalnız hasta olur yaşlı olur kalmasına izin veririm
neden
@Muzo123 rahat edemem o yüzden
kayın validen ne yapacak ki rahat edemesim
benim icin. kayin valide. karimin beyni demek tir o yuzden sikinti li olur
Yok istemem sahsen. Rahat rahat boxerla evde dolasamam yoksa
Beni kendi kızından ayırmayacaksa, oğlunu kıskanmazsa benden; olur neden olmasın.
Niye kedi kopekle yasiyonuz la onla mi yasamicaniz sacmalik ya insan degil mi oda
Bilemem büyük konuşmaya gerek yok Allah mecbur bırakmasın demek daha iyi. Çünkü ben evde rahat özgür bir insanım yalnız kalmayı seviyorum sıkar beni bunalırım psikolojim bozulur. Ama kimsesi yoksa kalırım eşimin annesi benimde annemdir.
Kayan iyiyse olabilir yalnız eşimle özel günlerim olacak bunları rhata rahata yapamam yasayamam eşimle sorunlar çıkmaya başlar bu sefer o yüzden olmaz
Hastalık veya başka birşey fark etmiyor. Yalnız bırakmam.
Yaaaa melek gibi annem var yaşamayan yasamasın kapı orda mk
Yaşamak istemem. Ama eğer şartlar çok geretirirse sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabi kayinvaliden kayinvalideye değişir :)
Ben bizzat yaşıyorum “anne” olarak görürsen hiç bir sorun yok. Tabi oda kızı veya oğlu gibi görecek ki sorun olmasın. Ama mesafeli ve kaynana gibi davranılırsa büyük sıkıntı olur iki taraf içinde.
Yanlis anlamayinda bisey soracagim , odada esinizle birlikte olurken o nasil tepki veriyor?
Verilecek bir tepki yok zaten. Olağan birşey.
Evet yaşaya bilirim sonuçta bir gün hepimiz yaşlanaxağız ve kimsesiz kalabiliriz hasta olabiliriz
Kayınvalidesi ile aynı evde yaşayacaklara allah sabır versin 😂
Yaşamam o zaman benim annemde gelsin bizimle yaşasın ne anlamı kalıyor evlenmenin
Evet olabilir her şeye karışabilir ayrı olmak daha iyidir
yaşarım valla neden yaşamıyayım <3 canım kayınvaldeM <3
Eşimin annesi benim annemdir başımın üstünde yeri vardır yaşarım 😉😉😉😉
Hastalık gibi bir durumu varsa yaşarım ama onun haricinde yaşamam.
Kalacak yeri kimsesi yoksa yaşarım yoksa kesinlikle yaşamam
Kimsesi olmamasi saglik sorunlari vb bu tur zorunluluk yoksa ayni evde olmaz.
Ya ben3n kendimle bike ayni evde yasiyamiyom allsen ne kocasi ne kocanin validesi
Asla daha kocayla bir evde kalmak yorucu degilki annesiyle aman aman
Evim çok büyük, kendisinin ayrı odası var. Üst katta iki oda var, uğramaz bile. Yemekten yemeğe görüşürüz, kimseye zararı yok kadıncağızın.
Eğer milf, olgun, çekici ve dulsa seve seve yaşarım. Mesela çocuklar duymasın pınar Altuğ ile kızını düşünsenize o kızla evlenip o kaynana ile aynı evde yaşamak... Baldız da varsa baldan tatlı olur.
Yaşarım tabi, yaşayamam diyenler çocuk olunca baksınlar diye onlara bırakmayı biliyonuz ama.🤔
Yaşamak zorundasınız 😌 kızlar hiiç konuşmayın..(😅😅😅feministler gelcek şu tuşa bascak şimdi 👎👎)
Ben istemem şahsen aynı evde yaşamak yani rahat edemem
Karımdan başkasını istemem açıkçası ama olağandışı durumlar sağlık yaşlılık vb. olabilir tabi
Oğluyla anlastikta kaynana kaldı hayır yaşayamam rahatsız edici bir durum
Evlimisin
Hayır düşüncem sadece
Eğer yanında başka kimse yoksa yani tekse belki kalırım
Olabilir. Olmasâ iyi ama olursa da yapacak birşey yok.
Yuhh artik yaa ben yasarim ne olucak ki sen adam akilli oldugun surece seni herkes sever yalan ber
Hayır tabiki kızıyla beraber olurken onu dinlemesi hoşuma gitmez 😁
Hangi devirde yasiyoz ne yasicam bakamicak durumdaysa evlenmesin
Eğer sağlık durumu varsa veya kendi başına kalıyorsa olabilir.
Kayinvalide ve gelin iyi geciniyorsa neden olmasin💋
Sen kayınpederinede verirsin kesin
sevmek isteyen herkese😂
5 sene yaşadım ama çok kötü günlerdi. Anlaşılabilecek biri ve seni anlayan biri olursa olabilir
şu an evlimisin
Tabiki o insan gibi anne lik yapar karışmayacağı şeye karışır sa o zaman olmaz