Kayısı da işe yaradı. X
Tuvalete çıkamıyorum!
Kayısı da işe yaradı. X
Gelmiyor mu? yksa yapamıyormusun?
- Gelmiyorsa sıkıntı yok, ancak kabızlık şeklinde olabilir, malum sebze ve meyve durumları.
- Geliyorda yapamıyorsan ciddi kabızlık durumu var ve Eczaneden ilacını alarak isallaştırman gerekebilir ( müsil ilacıyla mesela) . Bir uzmana danışmanda yarar var.
Gelmiyor, gelse yapıcam ama yok.
Depo dolmamıştır.
Büyük olasılıkla.
Selülozu sindiremiyosun sanırım hayvansal gıdalara da yönelmelisin bence
Bu da olası.
Cevap
11Cevap
Normalde iki günde bir bile anormal. Büyük olasılıkla yağı kestiğin için oldu bu. İlk etapta Bekunis'i öneririm. Ama uzun süreli kullanıma uygun değil.
Sana tavsiyem diyetisyen ile görüşmen ve durumu anlatman. Yol gösterecektir.
sen en iyisi yarım çay bardağı zeytin yağı iç bak ondan sonrasına kolay gelsin ya da çok geçmiş olsun
Gelsin kilolar sonra.
eczaneden bağısak düzenleyici ilaçlar var onlardan kullan fayda görürsün ama ezbere alma önce bir doktora görün şikayetini anlat o sana yazar zaten
Ablacım naptın yahu sen , ben günde 2 kuzu yiyom üstüne 1 dana çevittiriyom günde 5 posta kol gibi sıçıyom , gelen geri gidiyo sıkıntı yok az yemek ye :D
Gırgır bir yana haşlanmış patates yiyebilirsin
Ablacın mı? yirmi yaşımdayım ben, ne ablası?
Gizli profilden seçemedim tatlım kusura bakma
O zaman bundan sonra yaşı ve görüntüsü ile ilgili her hangi bir fikre sahip olmadığın insanlarla konuşurken, hitap şekline dikkat edeceksin, canım.
Tamam hayatım.
Bence sen bir diyetisyene falan git öyle kafana göre diyet yapman zararlı olabilir.
bu saatten sonra da cıkma zaten, 5 gün olmuş boşu boşuna kendine işkence yapmana gerek yok , cık bir yere atla daha iyi ,
Beş gündür önceden bir günde yediğim şeylerden daha az yiyorum. :(
az yemekten olur. kilo vereyim derken basur olucaksın haberın ola.
anal sex de kabızlık nedeni olabilir.anladın sn onu ;D
Ne saçmalıyorsun ya. Gerizekalı herif. Çok kabızlık sorunu çektin anal seks yapan biri olarak ordan biliyosun her halde.
evet cok yaptım ordan blıyorum
kaybız olmuşsun sıvıyağ iç :DD
kabız değilim. olsam çıkartırım ama değilim. gelmiyor. :(
Kuru kayısı ye bir 5 gunde tuvalette gecer valla
Her Sabah Aç Karınla Bi İki Kuru Kayısı Ye :)
diyetisyenin diyeti mi bu
hadi hayırlı olsun iyi sıçışlar
Sağol.
lavman yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar