Her gün düzenli olarak neleri yaparsınız?
Kaçta uyanırsınız ve devamında neler yapılır hayatınızda?
Kaçta uyanırsınız ve devamında neler yapılır hayatınızda?
Merhaba,
GÜne 6.30 da başlarım , günlük kahvaltımı ettikten sonra , yola çıkarım. Trafik durumuna göre ya araba ile ya da metrobüs ile işime giderim. 9 da iş başı ama ben 8.30 da işte olurum , günlük gazetemi okurum. Dizayn kısmı proje yöneticisi olduğumdan ötürü bilgisayar başında geçirrim tüm günümü , 11.50 de yemeğe çıkarım , 13.30 gibi ofise dönerim. Ardından 6.30 da işten çıkarım. Sonrasında eve gelir yemek yaparım , pazartesi - cuma balık günleri , salı cumartesi kırmızı et günleri , geri kalan günler de baklagil günleridir. Yemek , bulaşık , duş , shamelessten bir iki bölüm , ardından uyku.
Haftaiçi günlerim böyle
İyi günler
TD
İki gün gece, iki gün öğlende, 2 gün sabah işe gitmek, evw gelince bıdığı sevmek, her gün buraya girmek, aralarda (ki çok ara) bıdığı sevmek, yemek yemek, sonra bıdığı sevmek, ablasıyla ufak elişleei yapmak, sonra bıdığı sevmek, uyumak, kalkınca uyanıksa bıdığı sevmek, kahvaltı yapmak, kahvaltıdan sonra bıdığı sevmek, işe gitmek, gitmeden önce kapıda on dakka bıdığı sevmek. Öyle yağne.
Süper Bıdıklı Rutin :) :)
Ne demek, mevzu Bıdık olur da :)
Cevabını okumuştum abi, hatta sanırım bir arkadaşını da etiketlemiştin :)
Neden olmasın bir ders öyle okuru hem herkes görür. :)
Yazın baya salmıştım kendimi ama şimdi toparladım. 12-1 gibi uyuyup sabah 8-9'da kalkıyorum. Ders çalışıyorum, kitap okuyorum, kendimi geliştirmek istediğim alanlar var onlara da günlük 2-3 saat falan ayırıyorum. Canım sıkılınca da dizi izliyorum. Hergün rutin olarak yaptığım bunlar var.
Hergün düzenli olarak spor yaparım, kitap okurum, araştırma yaparım, insan gözlemlerim şimdilik bu kadar, daha nolsun❤🦄
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim hakkınız 🌹
Cevap
40Cevap
Sabah 6:00 gibi uyanırım. Yürüyüşe çıkarım güne adapte olmak için. Duş alır , giyinir, kahvaltı yaparım. Sonra iş hayatımız var günlük olarak. Çalışmalar, toplantılar yapılır. Akşamları duruma göre program yaparım. Ziyaretlerim var ise onları yaparım. Akşamları yatmadan biraz kitap okurum.
8 e alarım kurup 8,40 ka kadar erteleyerek güne başlıyorum ardından elimi yüzümü yıkamak
9 dokuz 10 gibi dolmuşa binmek standart 2 tlyi uzatma merasimi
iş yerinde hiç içmeyecegim çayı hazırlamak
sonra 5 e kadar ks felan takılıp 5 de eve yürüyerek gitmek
bu arada kitap haber okumak müzik dinlemek..
sbah kalk kahvaltı hazırla , gazete ekmek al, kahvaltıyı kaldır gezete mütalası yap kahve içerken ve boşluk varsa PC başına geç. Alış veriş varsa onu yap.. Akşam yemeği hazırla ve kaldır kahve keyfi ve sonra PC başında devam çay keyfi ve tumba yatak.
Spor, kahvaltı, kitap okuma, maillere bakma ve güne devam etme.
Erken uyanırım, kahvaltı yapmaya fırsatım varsa yaparım, yoksa işyerinde; sabah mutlaka ekibimle toplantı, sonrası gazete okurum; gün boyu e-mail trafiği ve kampanya görsel kontrolleri; kahve ve yemek derken evine geçiyorum akşam yemeği yA da geç geldiysem kitap okuma ya da film izleme değilse uyuma 💤
6 15 kalkıs
7 servıse yetıstırme
7 30 kahvaltı
8 30 dan sonra hayat baslar,
ısım varsa dısarı yoksa temızlık yemek vs vs
aksam 8 oturus
22 30 yatıs : ))
Pazar haric 6.30 da uyanirim (pazarlari 8.30-9.00 gibi)
Once bir sigara yakar kahve içer sonra duş alip hazirlanir çıkarım mesai bitince genelde disarsa bir cay kahve içer eve geçerim
sabah 7:00 uyanırım standart. 07:30 evden çıkarım standart
8:15/8:30 gibi işe gelirim standart olmayan
sabah ilk çayı işte içerim standart
saat 11:00 ilk türk kahvemi içerim standart
11:00 dan sonrası karışık
6gibi uyanır, duşa girerim. İçebiliyorsam kahve çorba içer ilaçlarımı alır işe giderim. Çok sıkıcı anlatırken bile içim baydıı
Güzel demlenmiş demli bir bardak çay ve sigara. Günün başlangıcında mutlaka olmalı.
Bundan sonrası hiç belli olmuyor.
Rutin bir hayatım yok, çalışma saatlerim haftalık olarak değişiyor ve çok esnek.. evimden işime isimden evime giderim nadirdir dışarı çıkma olayı..
Sabah 6.45 uyanma kahvalti sonra ise gelme aksam 5 e kadar mesai sonra ev :)
Haftaya spora basliyorum degisiklik olacak iste rutinde
9:00 da uyanır kahve içerim
1 saat sonra kahvaltı yaparım
Öğlenden sonra spor yapmaya çıkarım dışarıya
Rutinim böyle :D
11de işe gidiyorum 6ya kadar oradayım sonra biraz gezip dolaşıp eve geçiyorum bu rutin haftaiçi hep tekrar eder.
O gun yapacagim ise ve gecesinde ne yaptigima bagli. Rutinim yok. Rutinleri sevmem. Zeki kadinlari severim.
senin karikatürlü lidyalılar soruna ne oldu işte kuzu kuzu geldim.
Kaldırdılar soru başlığı soru şeklinde değilmiş 😃
Anladım kuzu kuzu geldim 😊
soruna da cevap vereyim işte kuzu kuzu geldim. günlük rutinleri sevmem. hayatı daha da sıkıcı bir duruma sokar.
@azelcan cevabınızı okumadığıma dair size yemin edebilirim. işte ediyorum. yemin ederim cevabınızı okumadım. rutinin sözlük anlamını inan ki en az senin kadar iyi biliyorum ve şunu sakın unutma ve de emin ol. benim kimsenin aklına ihtiyacım yok. ben sorularımı ve yorumlarımı kendi düşüncelerime göre yaparım. yani taklit etmeyi sevmem. benim sorularımı ve yorumlarım üzerinden yorum yapıp taklit edenleri de görmemizlikten gelirim. bilmem anlatabildim mi.
hergun hastaneye gidip millete gecmis olsun demek ;-);-)
Genelde öğleden sonra kalkarım işim çoksa erkende kalktığım olur kahvaltı çay may duruma göre iş güç gez dolaş falan:/
Kahve içmek ve kitap okumak sabittir onun dışında hepsi değişkendir.
haftalık rutinim var günlük yok
kalktığım saat okula gidiş saatim falan gününe göre değişiyor
8 kalkarim 9.30 10 gibi kahvaltı yaparım dusumu alırım isim varsa dışarı çıkarım yoksa evde takılırım
sıkılmıyonmu hergün evede
Sıkılırsam dışarı çıkarım
Değişken, ama 1-2 güne sabah erken başlayıp akşam da ortalama bitecek bir rutine girecek. Şimdiden kendimi buna alıştırmaya başladım 1-2 gündür
14:30 uyanış dus kahvaltı sigara 16:00 servise bin 17::00 işbaşı 02:00 paydos 02:30 eve gel çay yap iç ve yat
Sabah 6 gibi uyanırım traş olup duş alıp işe giderim çalış çalış müşteri ziyadetleri yemek çalış çalış akşam trafik çocuğun derslerine bak bide bakmışsın akşam olmuş
birazcık ozel rutinlem dısıda. bı ıkı anıme seyredıp uyumak var.
sabah kalkar duşa girmeden nescafe suyunu ısıtır duşa girer sonrasında kahvemi içerim..
5:30 kalkış,
07:00 da evden işe gidiş,
11:30 işten çıkıp eve geliş..
sonra tüm gün benim..:)
Oooo yarım günün sana ait ne güzel.
sabah 8,45 alarm çalar 9,00 kalk işemeye git, elini yüzünü yıka üstünü giyin işe git, öğlen yemeğe eve gel öğlen sonrası yine iş, sonra akşam eve gel yemek ye, seks yap duş al yat uyu bu kadar
6 da kalkarım işe gidelim akşam eve gelir yatarım monoton bir düzen
Bu ara rutin olarak kendimde değilim ne yaptığımı bilmiyorum bir onu biliyorum
Spor var şu sıralar rutinim değişik ama kafama göreyim
Çalışan herkesin aynıdır.
Sadece hafta sonları ve bazı aksamlar farklı olur buda sürpriZlere gebe
Saat altıda kalkıyorum hazırlanıp işe gidiyorum akşam altıda işten çıkıyorum sonra eve gidiyorum hafta içi böyle rutin işte
spor iş uyku yemek gezmek alkol kahve molası.. maç takibi ve iddaa :D
Hafta içi işe gitme rutuni var bir tek :)
Oyun oynarim her gun
Safaktan hemen once uyanirim
Sabah 8 akşam 5 ten sıkıldım bakkal açıcam
Gündüzleri yatar geceleri çalışıyorum
Profil Resmini Değiştirmelisin... Çok Çirkin
Uyan ye. İnternette takıl uyu
10:00 da uyanirim,,10:01 tekrar uyurum
Ise giderim duzenli olarak
Sizin hizmetinizde olmak isterdim mesela sadece :)
Niçin 😃
Bambaşka bir insan olduğunuz kanısındayım sizin :)
Köleniz olmak isterdim
halay çekeriz...
spor kitap iş
iş ev ev iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar