Benim genelde sabah 6 da uyan kahvaltı işe git sonra eve gel duş al yemek ye yat sizin peki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSürekli evdeyim.
Dolapta yiyecek, içecek azalınca markete gidiyorum.
Onun dışında evde ye, iç, yat. Gündemi takip et, piyasalara bak. Güç, enerji, istek varsa dambılla ağırlık çalışıyorum. Elimden geldiğince manevi görevlerimi yapıyorum.
Açıkçası tek düze devam etmekle birlikte yine yaptığım yararlı eylemler nedeniyle huzurluyum.Dışarı çıkıp yürüyüş, koşu yapsam, uzun zamandır gitmediğim balık avına gitsem, belki biraz sosyalleşsem kafam daha da açılacak.
Tek düze bir yaşam. Kötü değil ama eksik. Umut, inanç, hırs çok yüksek. Sabrediyorum. Yapılacak çok iş var. Allah izin verirse beklentiler gerçekleşirse daha hareketli ve mutlu olacağım. Yine de mutluyum yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Saat 5-de uyan,1 saate evden çık, toplu taşıma, düş ayakla yürü, okula giriş yap, saat 1-e kadar koşuşturma, her sınıfa sakin gir sonra seni ders sonuna kadar delirtsinler, sinirden mide-bağırsağına kramplar girsin, sonra çık işten 2 saate evde ol, yemek uyku , gece uykusuna kadar kalan 3-4 saatde de anca kendime gelmeye, günün stresini atmaya çalışıyorum🤦🏻♀️öğretmenlik zor
01 Yorumla
Soran1 yılAyy öğretmenlik zor ama tatilleri var bizde o da yok
Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ben genelde sabah 8 9 gibi kalkarım. İşimle ilgili şeylerle ilgilenip 10 11 gibi kahvaltı yaparım. 12 gibi de iş için evden çıkarım. 18 gibi eve gelir 19 gibi yemek yerim. Sonrası da canım nasıl isterse. İş çıkışı arkadaşlarla vakit geçirdiğimiz de oluyor
06 Yorumla- 1 yıl
12. 00 -18.00 ne güzel işmiş öyle yav..
Soran1 yılBende çok beğendim baya iyi iş
- 1 yıl
Soran arkadas öğretmen galıba aklıma baska bırsey gelmedı.. Turkıye de o saatlerde calısabılecegın bır ıs yok egerkı esnaf ya da patron degılsen ozel sektorde
- 1 yıl
Atanabilmek çok meşakkatli, meslek hayatınızda başarılar dilerim size 🙏🏻
1 yılHafta içi aynı seninki gibi. Hafta sonu değişiyor. Bazen hafta sonu tüm günü sadece evde geçirmek istiyorum bazen ise dışarıda zaman geçirmeyi tercih ediyorum. Enerjime bağlı.
01 Yorumla
Soran1 yılBende öyle ya aynı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
61Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u 1 yılrutinim yok pek maalesef
10 Yorumla
1 yılBenim de hafta içi sabah 🌄🙋 kalk kahvaltı 🍳☕ yap işe 💼👔👖 git akşam eve 🏠 gel duş🏃💨🚿🛁😌 al yemek 🍜 ye tv izle sonra da yat
Hafta sonu da ya ev de takılmak ya da İstanbul'da gezmek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılgeçen haftaya kadar genel rutinim
6-7 arası kalk. 2 saat yolculuk ile işe git.9 saatin 4 saati kod yaz. geri kalanı gırgır şamata.
akşam eve 2 saatlik yolculuk ile gel.
kedinin bokunu temizle, mamasını ver. suyunu koy.
odayı topla.
oyun oyna.
uyu.
şükür istifa ettim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yıl- 7 buçukta uyuyup 12 buçuğa kadar uyudum.
- Abdest alıp Cuma'ya gittim
- Dubai çikolatası yapmak için malzemler aldık
- Babam araba sürmeye götürdü
- Gelip akşam yemeği yedik
- Yaptığımız dubai çikolatasını yedik meyveyle
- Fizyoloji dersinden notlar açıklandı 85 almışım, gece pozitif devam etti
- Keyifli bir şekilde telefonda ders videosu izledim, şimdi de telefonda takılıyorum
00 Yorumla
1 yılUyan, haberler bak, sinirlen, kahvaltı yap, bilgisayara geç, video izle, oyun oyna, bilgisayara ara verip 1 - 1,5 saat kitap oku, tekrar bilgisayara geç, aklına gelen bir fikir olursa not al ve üzerine bir süre düşün, bazen video kurgu pratiği yap, video/dizi izle, oyun oyna, dizi/film izle, yat.
Not: işsizim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılRutinim çalışma saatime göre değişir. Bu hafta sabah kalk, kahvaltı sonra çocukların beslenmesi onları hazırla, servise ver, evi topla bir kahve iç sonra işe git gece 12.45 işten gel, çocukları uyut biraz dinlen gece 3 gibi yatarım.. baya tempolu yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl7 buçuk işe giderim geri 9 da işim biter eve gelirim hem kahvaltı yapar hem online ders izlerim sonrası yemek ne yapacağım diye düşünür getir ya da market ile malzeme tercihi sonrası yemeği yapar bırakırım namazları kılar geri işe giderim 3 buçukta. Geri gelirim 5 buçuk sonra yemek hazırlığı toparlama bulaşık vs bolca oğluşumu severim sonra uyuruz tabii netteki işlerim takip etmem konular vs de araya sıkıştırılmali. Arada gezi bulur muhteşem İstanbul'u turlarım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUnutmuşum güzel bir kitap molası da yapmaya çalışırım her gün fırsat olmasa da başucu kitabım her daim vardır
1 yıl7 ye çeyrek kala uyanıyorum hazırlanıp çıkıyorum. 8 de işe başlıyorum. Aksam 6 da çıkıyoruz. Eve geliyorum ya da yorgun değilsem sevgilimle buluşuyorum 1-2 saat. Evde de öyle video falan izliyorum bişeyler yiyorum akşam en geç 12 de uyuyorum
01 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli kurmuşsun planı
Gizli Üye(30-35)1 yılSabah 6:30 kalkış
07:03 dolmuşa biniş
07:15 işe başlama
09:00 rutin iş bitimi
12:00/13:00 öğle arası
17:00 iş çıkışı
17:15 dolmuşa biniş
17:25 exin dükkanın önünden geçiş
17:30 eve giriş
17:40 akşam yemeği
18:00 Bilgisayar- youtube-tv-oyun-evdekilerle sohbet muhabbet
22:00 Müzik time
23:30 yatış zamanı01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCumartesi sabahı dizi izleme
Sabah kahvaltısı
Banyo-kişisel temizlik rutini
Dışarıya gezmek için hazırlık
Restaurant, avm… vs sahilde yürüyüş…
Pazar- Bütün gün evde yatış yemek cart curt işte
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yıl7 de kalk kqhve ic.. Ise git.. Is cikisi ya arkadaslarim bqnq gelir bazen ben giderim ya da disqri cikariz.. Hafta sonlari disqri cikarim sehir disina yolculuk ederiz.. Konser sergi varsq onlari tercog zderim:))
00 Yorumla
1 yıl6:30 gibi uyanma, 7 de otobüse binme, 7:20 gibi işe varış 7:30 mesai başlangıcı, 16 gibi mesai bitiş bazen 15:30 gibi olabiliyor. Sonrasında tamamen ruh halime bağlı ya buluşma ayarlarım ya kendimle vakit geçirip kafa dinlerim 🥰
00 YorumlaUyanıp duş alırım güzel bir besin takviyemi alırım
Vitaminlerimi içerim
Sonrası İş
Öğle arası kitap okumak
İş çıkışı spor
Şarkı sözü yazmak
İşle ilgili dosyaları halletmek
Kitap okumak
Uyumak diye gider..!00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim. Bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. Tık elimi yüzümü yıkıyorum güzel bi şarkı güzel bi banyo. Üstümü başımı giyiniyorum, sağlam bi kahvaltı. Modumu yakalıyorum evet.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılGeç saatte uyuyorum geç saatte uyanıyorum kendime geldim diyene kadar zaman geçiyor sonra giyinip dışarı çıkıyorum dolaşıyorum eve geliyorum öyle
00 Yorumla
1 yılGünlük rutinim Sabah kahvaltı yapmak öğlen kahve içmek öğleden sonra dizi film akşam dizi izlemek çay içmek yemek yemek yatmak ailemle vakit geçirmek
00 Yorumla
1 yılSabah 8 de kalkış 1 saat sabah sersemliğini üzerimden atmakla geçiyor. Saat dokuzda kahvaltı 6 yumurta Saat 10 da antrenmana 40 dk ağırlık 1.30 saat koşu saat oldu 1 ara öğün tavuk pilav bu saatlerden sonra zaman ders çalışma ve dinlenme. ile geçiyor
00 Yorumla
1 yılSabah kalkarım duşumu alır 9 da işe giderim
İşten çıkar bir yerlerde kafamı dağıtırım
Gece eve gelirim 5-6 gibi yatarım
Bir iki aydır günlük rutinim bu şekilde00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bizde 7-8 arasında uyan kahvaltı iş çay kahve çay iş güç derken 5-6 arsı eve dön akşam yemeği çay duş yat
02 Yorumla
Soran1 yılBenimde aynı
1 yılBenim her günüm değişiyor öyle düzenli bir rutinim yok
212 Yorumla- 1 yıl
Ev hanımı olunca daha güzel😍💓 ya iş kadını olunca robot gibi sabah işe akşam eve her gün aynı oluyor
- 1 yıl
@Demirbilek999 öyle tabi ama yani iş kadını ya da ev kadını olsun haa ben severim ama boş durmayı sevmem 🥰🥰
- 1 yıl
Evet ya boş ⬜ durmak güzel değil ❤🌺
Sen hangi şehirde yaşıyorsun bu arada? - 1 yıl
@Demirbilek999 ben Avusturyada yaşıyorum
- 1 yıl
Keşke İstanbul'da yaşasaydın ya arada bir buluşurduk Starbucks'ta kahve içmeye giderdik 🌺❣️
- 1 yıl
@Demirbilek999 keşke kısmet ve kuşum
- 1 yıl
Evet kısmet inşallah birlikte güzel günlerimiz geçer 🌺🌼🌸
- 1 yıl
@Demirbilek999 inşallah kuzum 🙂
- 1 yıl
İnşallah canım dostum 🌼🌸🌺
- 1 yıl
@Demirbilek999 ♥️♥️♥️🙏😍
- 1 yıl
🌺🌸🌼❤🌹
- 1 yıl
@Demirbilek999 💐💐
Sabah ezanı okunur ken fabrikaya git akşam ezanı okunurken eve gel... 😊😄😫
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yıl7 kalk hastaneye git 4 iş bitimi. gezi fotoğraf işleri varsa onlara takıl 11de istiklal marşı kapanış
00 Yorumla Benim de genelde sabah 7 de uyan kahvaltı işe git sonra eve gel duş al yemek ye yat fırsat bulursam anime izlerim
00 Yorumla
1 yılSabah spora git, oradan iş, iş çıkışı ev ya da kafa dağıtmaca (arkadaşlarla buluşma ya da yürüyüş), ev ve mutlu son.
00 Yorumla
1 yılBen mi? İş kütüphane firmalar hafta sonu İngilizce kursu ama hep yalnız yapayalnız hissi. Kimse yok olusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSabah 06:59 alarm çalar ve 07:20 ye kadar yatakta telefonla internette gezinirim. 07:20 de üstümü giyerim ve 07:30 da servise biner işe giderim.
02 Yorumla
Soran1 yılBenimde genelde böyle
Cevap sahibi1 yılÇalışma hayatı işte rutin şeyler.
1 yılAynısı şu an duştan çıkma aşamasındayım birazda bayilacam ama bakın uyumicam o kadar yorgunum ki bayilcam resmen
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Rutin içinde iken angarya gibi görünür ama rutinsiz bi hayata geçtiğinizde rutinin kıymetini anlarsınıZ
00 Yorumla6 kalk 6 40 evden cik 8 is basi 17 30 çıkış 19 30 eve donus yemek cay dus tras gun bitiyor
07 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden böyle oluyor
Soran1 yılCidden yapacak hiç bir şey yok
Soran1 yılMaaşlar biraz yükselse keşke
Soran1 yılBencede
- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılBenim uykum geldi skdjxjxn.
Herkese iyi geceler , tatlı rüyalar 🌌🌌02 Yorumla
Soran1 yılHahsh iyi geceler 😄
- 1 yıl
Şimdi de günaydın millet 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim de aşağı yukarı böyle ama arada namaz kılınca kafa rahatlıyor, ruh kovuğunu buluyor. Şu dünyada namaz kılmak cidden gözümün nuru oldu. Gerisi bomboş.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılArada derken, günün belirli zaman aralarında demek 😅
Soran1 yılBen de kılıyordum bıraktım aslında kılmak gerekiyor
Cevap sahibi1 yılTek tesellim, sığınağım, yegane sırdaşım seccade oldu..
Soran1 yılÇok güzel bir şey ben de başlamayı düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılUmarım, inşaallah. Hatta şimdi kalk, yatsıyı kılıp yat. Haydi bismillah
1 yılHaftanın iki günü hariç ev okul arada arkadaşlarla takilmaca
03 Yorumla
Soran1 yılOkul hayatı ne güzel
- 1 yıl
Öğrenci iken daha eğlenceliydi
Soran1 yılEvet Bencede öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHastanede bir gün nasıl geçer sence? aşırı yoğun ve yorucu.
00 Yorumla Kreş, yürüyüş, ufak tefek işler, günlük bakım, kitap yazı ve sosyal medya..
00 YorumlaPanda modu yat kalk birdaha yat birda kalk sjs
00 Yorumla
1 yılBen kitap okuyorum, müzik dinliyorum, biraz da telefon kullanıyorum hepsi bu kadar
00 Yorumla
1 yıl7.50 uyanış 8.30 evden çıkış 9 ders 2 buçuğa kadar okul sonea dışarısı gece yatis
00 YorumlaÇok monoton iş ve eve arası genelde
00 Yorumla
1 yılHaftanın 3 günü diyaliz ye iç yat sıç arada bir dışarı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16b cevap paylaştı. Günü gününe uymuyor çok dandik bir rutin ama düzene sokmam gerekecek belli ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKalk, kahvaltı yap, okula git gel, yemek vs , uyu 🤣
00 Yorumla
1 yılBomboş geçiyordu şimdi işe başlıycam inşallah
00 Yorumla
1 yılPlanıma göre değişir, spontane🍎💎
13 Yorumla- 1 yıl
Harika bende öyle, olması gereken bu
Soran1 yılNe kadar güzel
- 1 yıl
Bencede 👍👍
1 yılSır fotoğraf için yorum yapıyorum. :)
Standart beyaz yakalı hayatı. Biraz daha renk kat. Ben spora başladım. Hobiler edindim. Standartın böyle giderse bir süre sonunda işe yaramadığını hissedersin. Gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEv işleri sil süpür yıka kurut katla yerleştir vs.
01 Yorumla
Soran1 yılEv hanımı da zor
1 yılGünlük rutini gece geç yatmak her gece sabaha karşı 5 6 gibi yatmak önce annemi yatırmak sonra kendin yatmam kendisi rahatsız olduğu için ben ilgileniyorum onunla
02 Yorumla
Soran1 yılKolay gelsin
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim sagolun 🙏🏻
1 yılSabah 07:00 kalk, hazırlan evden çık otobüs bekle.
Otobüse bin, işe git (09:00). İşten çık eve gel (20:00), yemek ye. Koltukta uzan, telefon ile sosyal mecra gez ve kapanış uyu.(11:30)😂02 Yorumla- 1 yıl
Kapanış 23:30* :))
Soran1 yılMaşallah ya
Gizli Üye(25-29)1 yıl7/24 telefondayım çünkü artık bunaldım sıkıldım ve yoruldum. Sürekli uyumak istiyorum.
00 Yorumla
1 yılSabah 9 da uyandim kahvalti ettim sonra evde oturdum biraz sonra avm ye gittim gezdim kahve falan içtim geldim öyle
03 Yorumla- 1 yıl
Afiyet olsun
Soran1 yılÇok güzel bence
- 1 yıl
Aynen
Sabah 5 kalk 5:30 yolcu topla sonra yine bi servis ardından gene servis 9:30 eve giriş 10:30 kahvaltı sonra yatış 3:30 tekrar yola 4:30 servis yolcu topla akşam 7 eve giriş saat 10 dogru tekrar yatış
00 Yorumla
1 yılMerhaba home ofis çalışıyorum sabah toplantı sonra kahvaltı sonra iş sonra kahve sonra öğle uykusu sonra öğle yemeği sonra iş ve akşam yemeği çay ve yatıyorum
00 Yorumla11 de uyan 12 de evden çık, 23.00 a kadar çalış eve gel duş al o sıra da bı m a s t patlatıp uyurum. Uyanırım bir daha malafati yağlarım
00 YorumlaEv kalkış
İş çalış
Öğle arası
İş çalış
Ev oturuş
Yemek hazırlama
Yemek yemem
Yatış00 Yorumla
1 yılBöyle yaṣamak sıkıcı değil mi?
Ben haftada 2-3 kez bir yerlere gitmesem patlarım02 Yorumla
Soran1 yılBende öyle ama yorgunluktan zor
- 1 yıl
Gezmek diyince tüm yorğunluk gider😁
Benim yaptıklarım önemli değil ama hep aynı şeyleri yapmam çok saçma ve bu gidişata bı dur demek lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYastıktan kafamı kaldırıyorum efendim hani bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. Tık elimi yüzümü yıkıyorum güzel bi şarkı güzel bir banyo üstümü başımı giyiniyorum sağlam bir kahvaltı
00 Yorumla
1 yılKafama göre davranıyorum belli bir rutinim yok
00 YorumlaHer gunum birbirinden farkli we egzotik geciyor
00 Yorumla
1 yılUyan kahvalti yap okula git ogle yemegine gel okula git eve gel ders calis uyu
00 YorumlaSabahın köründe kalk isguc akşam yemek seks banyo uyku
00 YorumlaBenim artk değişiyor monoton hayat şartları bitti 🙏🏼
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri