Neden her şeyi görmemizi engelleyen at gözlüklerimizi bir kenara atıp çevremizde olup bitenle daha çok ilgilenmiyor, hassaslığımızı ve sevgi dolu kalbimizi yakınlarımız dışındaki insanlar için de kullanamıyoruz?
Hassaslığımızı ve sevgi dolu kalbimizi yakınlarımız dışındaki insanlar için neden kullanamıyoruz?
Gittikçe hissizleştiren bir geçek var ve kalbin duvarlaştığı insanların duygu yitilerini kaybettiği katılaşmaya yüz tutmuş bu dünyada mükün olma derecesinin sınır tanımadığı doğruların acı tatlı kaçınılmaz olması hayret hissi ile donup izlemenin nedenli zor olduğunu bilerek normal hale gelmeside ayrı bir ezlem endşe için de bunları tamanında huzursuluğu cabası azizm..
Benim yüreğim tüm akıl sağlığı yerinde ve erdemli insanlar için her zaman açık ve onların yanlarında.. bel ki beni yakından tanıdığın için buna hak vereceğini umarım.. Vatanını , bayrağını ve Atatürkümüzü seven ve saygı duyan her Türk vatandaşı benim için bir değerdir.
Kesinlikle her canlının yaşam hakkı-kaliteli yaşama hakkı eşittir görüşünü benimsemeliyiz ilk önce. Eğer biri tanımadığı herhangi bir canlı içiN merhamet etmiyosa kalkıp vicdanliyim demesiN hiç✌ Çünkü o sadece etkilesimde olduklariyla çıkar ilişkisindedir ✔
Maalesef dünya böyle. Daha da kötüye gidecek. 90 lı yıllarla kıyaslandığında gerçekten insanların bakış açılarında büyük değişimler oldu. Ya da benim yaşadıklarım gördüklerim böyle hissettiriyor bilemiyorum.
Çok hassas bir milletiz.. Ama önce sorarız "türk müsün, kürt müsün yoksa ermenimisin "diye.. Bizden olmayana gitmesin hassaslığımız ve sevgi dolu kalbimiz.
En İyi Cevaplar