🏁SON YARIŞMA🏆🏅en sevilen ve en antipatik kim?

Her beğeni 👍🏼 +1 sevilen üye puanı
Her olumsuz beğeni 👎 +1 antipati puanı

➡️Olumsuz beğeni olumlu beğeniyi götürmez. kimin ne puanı varsa en çok o değerlendirilir.. toplam olarak en çok + alan en sevilen , en çok - alan en antipatik seçilir :)

➡️Erkek ve bayan kategorisi yok.
➡️YARIŞMA sonunda
EN SEVİLEN♥️ VE EN ANTİPATİK🏴
Olan üyeyi bulacağız... tabi bu biraz cesaret işi... unutmayın ki antipatik gösterilmek en büyük hayranlıktır 😊ve sevgiden daha çabuk yayılır... medeni cesareti olan herkes buyursun gelsin :)

Lütfen oylar bol gelsin tam bir ölüm kalım yarışı olsun 😅😅😅

Dipnot: arkadaşlar eğlence ve muhabbet amaçlı zaman geçirme olarak yapıyoruz ciddiye almayın ya da gelip başka işiniz mi yok diye laf sokmayın çünkü işi olan buraya zaman ayıramaz... davet istemeyen engel atabilir... biz bu siteyi eğlence ve kafa dağıtma amaçlı kullanıyoruz 😉kasmaya gerek yok 😊

Saygılar
Güncellemeler
+1 yıl
Herkeste bir mülayimlik var bugün 😅eksiden azalış , artılarda artış var :)
Ama bence elinizi korkak alıştırmayın sevmediğiniz , kıl olduğunuz , huy kaptığınız vs vs kim varsa basın eksiyi şöyle 40 eksiye ulaşan bir üye şampiyon olsun 😅😅

Kapı ziline basar gibi gelene gidene basmanızı bekliyorum 😬😬😬elinizi korkak alıştırmayın... kızlar hadi bugün performansınızı beğenmedim 😅😅

Gece yarışma bitiminde en sevilen üyeyi EİG ile belirteceğim ve antipatik yarışmacıyı güncelleme ile yazacağım :)
Güncellemeler
+1 yıl
En sevilen erkek 🥇🏆@Dostoviski
En sevilen bayan🏅🏆 @ayyŞecikkk
En anpatik erkek 👾😾 @Everesttt
En anpatik bayan 👾😾 @MrsMyers

Hayırlı olsun arkadaşlar 👍🏼😊bundan sonraki oylamalar sayılmıyor ilginize teşekkür ederim :)

Enlerin ikiside erkekten çıktığı için erkek bayan kategoriledim :) en sevilen erkek ve bayan Üyelere eig vererek belirttim :)
Saygılar
🏁SON YARIŞMA🏆🏅en sevilen ve en antipatik kim?