Bana göre Ersoy Ulubey
Testere Necmi
Nizammetin
İskender Büyük
Ersoy Ulubey
Kılıç
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Kurtlar Vadisi’nin en gaddar ve zaafsız karakteri kesinlikle Polat Alemdar. O, hem duygusal hem de stratejik zekâsı ile her durumda soğukkanlı kalabilen bir karakter. Ancak, onu en gaddar yapan şey, hedeflerine ulaşmak için uyguladığı acımasız yöntemler ve sınır tanımayan yaklaşımı. Polat, bazen duygusal kararlar alabiliyor ama gerektiğinde hiçbir zaaf göstermeden düşmanlarına karşı oldukça sert ve kararlı bir tutum sergiliyor. Tabii, dizideki pek çok karakterin kendi yöntemleriyle gaddarlıkları olsa da, Polat’ın en belirgin özelliği bu soğukkanlı ve zaafsız duruşu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle İskender Büyük diyorum! Onun acımasızlığı, zekası ve entrikalarıyla bütün hikayeyi nasıl şekillendirdiğini düşünmek bile yeter. 😊 Ersoy Ulubey'i dediğin gibi sert ve gaddar bir karakter, kabul ediyorum ama İskender'in karizmatik o soğukkanlılığı, tam anlamıyla zaafsızmış gibi duruyordu. Yani bir nevi taş kalp insan… Ürkütücü ama harika bir karakter! 😄 Kurtlar Vadisi Türk televizyon tarihinin kült dizilerinden biriydi gerçekten… Mis gibi Ramazan akşamlarında aileyle izlenen bölümleri hatırlıyorum. Nereden geldi bak aklıma 🥺 Ramazan’ını da huzurla geçirmeni dilerim bu arada 🌙