Tarihin bazı sayfları karanlık, bazılar parlak, bazıları altınla ve tarihi şahsiyetlerle dolu. Herkesin hayatında favori bir tarihi şahsiyet olur. Ben kendi ülkem için 1918-1920li yıllarına gitmek Azerbaycan Halk Cümhuriyyetinin kurucusu Mehmet Emin Resulzade'yi, onun nasıl bir cümhuriyyet kurduğunu, Atatürkle alakasını görmek isterdim :)
Dünya tarihinde görmek istediğim Janna D'ark :) Peki siz hangi devire gitmek, hangi tarihi şahsiyetleri görmek ve onlara ne söylemek isterdiniz? :)
Hangi tarihi devirde yaşamak ve hangi tarihi şahsiyetleri görmek isterdiniz?
Senin söylediğin tarihte çok güzel tabiki olabilir ama madem bir seçenek var ben çağ kapatıp çağ açan Fatih Sultan Mehmd Han'ın İstanbul'u fethi sırasında o orduda olmak isterdim.
Mustafa Kemal Atatürk istiklal bayrağını Mehmed Emin Resulzade den aldı bayrak inmeyecek dedi , Mustafa Kemal Atatürk , Mehmed Emin Resulzade ye saygı gösteriyor sa , tabi ki de ben Mehmet Emin Resulzade ile tanışmak isterdim.
canım benim profil ismimin Bayrak 2 olduğunun farkında mısın , aslında Bayrak 1 di site üyeliğimi iptal etti. bu nedenle profil ismim Bayrak 2 eee daha ne olsun sizin gibi türk duyguları olan insanı tanımak sevindirdi beni
Ben aslında ırkçı biri değilim. Farketmez kurt, talış, lezgi, avar (Azerbaycanda yaşayan diğer halklar) hepimiz aynı ülkenin vatandaşıyız. Sadece soruya yanıt olarak cevap verdim :)
En İyi Cevaplar