Ben:
- İstanbul'un fethi. 🥳
- Prenses Diana'nın evliliği. 💒
- 1962 Tanzanya gülme salgını. 😨
Ben:
Sanki az olaya şahit olduk
Bence hiç hiç az şey yaşamadık
Çoğu da kötü olay
Tanzanya gülme salgınını İlkkez duydum yalnız
Evet o salgında ölü bile varmış
😂😂
Sinir gazı solumuş olabilirler
Eig için teşekkürler, iyi bayramlar
Ben tarihsel sahnelere şahit olmak istemezdim aslında ben daha çok gelecek te olabilecek sahneler şahit olmak isterdim çünkü geçmişi değil geleceği daha çok merak ediyorum bu yüzden de mesela teknolojinin gelişimi gibi şeylere bakmak isterdim. ya da işte ışınlanma veya zaman da yolculuk gibi şeylere bakmak isterdi mama soruya gelecek olursam ben daha çok atom bombasının yapımını görmek isterdim çünkü ilgimi çeken tarihsel bir olay olarak görüyorum. ya da bunun gibi icatlara şahitlik etmek isterdim alternatif akım gibi mesela
Benim de gelecek daha çok ilgimi çeker aslında
Cevap
10Cevap
Mahmut tuncerin doğum anına şahit olmak isterdim, acaba halay çekerek mi dünyaya geldi asdfjfk
Umarım bir gün senin kafana ulaşabilirim
😂
Eee bize bi şey kalmadı 😂
Yahudilerden okyanus ferahlığı kokan sabunların yapıldığı ana şahit olmak isterdim.
Canice
Dünya tarihinden ziyade Kozmik tarihe bakarsak Bing Bang'i görmek isteyebilirdim.
Big Bang'i görürsen görüp görebileceğin son şey olabilir. 😄
En azından en merak ettiğim şeylerden birine cevap bulmuş olurdum :D göreceğim son şey için çok iyi bir şey :D
Oldukça epik. 😄
kesinlikle ❄
Soruyu inanılmaz beğendim. Naziler dönemini görmek isterdim
Teşekkürler aslında ben de merak ediyorum naziler dönemini ama benim için ağır şeyler
Güzel olaylar :)) Bense şahsen Ankara Savaşı'na şahit olmak isterdim. Aslında şahitlik de değil. Şöyle havadan çekilme bir videosu olsa, servet değerinde olabilirdi.
Ben Cumhuriyetin ilk 15 yılına şahit olmak isterdim o parlak yılları görmek ve ulu önderin yaptıklarını görmek isterdim
Büyük İskender'in zaferlerine
Tesla nın ölümü.
Tesla'ya hayranım
dinazorlara düşen göktaşına
Buz devri 5'i izle 😂
Gülme salgını mi varmış çok enteresan
Evet bu salgında ölen bile varmış
Belli bir sahne yok. Atatürk'ün yaşadığı tüm döneme şahit olmak isterdim.
2173 marsın kolonileşmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?