Soru bu arkadaşlar. Siz hangisini isterdiniz?
Edit: 1. Dünya Savaşına şahit olmak ve hatta Çanakkale de savaşmak isterdim.
Edit: 1. Dünya Savaşına şahit olmak ve hatta Çanakkale de savaşmak isterdim.
İslamın doğuşu , yayılışı , gelişimi , ilerleyişi ve o zaman ki islamın nasıl olduğu. Acaba gerçekden çarşaf var mı? Acaba gerçekden müzik felan yasak diyorlar yok fotoğraf yasak yok şu yasak bu yasak. Hepsini öğrenir kameraya alır gelirdim. Kamera yoksa da etrafımdakilere anlatırdım en azından ve sapık sapkınlar felan insanların aklını çelemezdi her kafadan bir ses çıkıyor herkes hacı hoca hepsi müezzin dindar herkes kafaya göre yorumluyor. Buna tanık olayım en hayırlısı bu olur.
Versay imzalanırken:
img-s1.onedio.com/.../...2e89c7fd94e35595a68c.webp
Ve tabii ki yırtılırken:)
Gönderin beni Peygamber efendimizin zamanına Bedir Savaşın'da Müslümanlar tarafında bulunayım. Ya da Kurtuluş Savaş'ına yollayın bu vatan uğruna ölen kadınlardan biri olayım.
Maşallah ya 😊 ne güzel düşünce
Rica ederim 😊
cengiz hanın 40 yiğitle çin sarayını basarkenki çin imparatorunun yüz ifadesine tanık olmak isterdim...
Cevap
17Cevap
Atam Fatih Sultan Mehmet Han ın fermanıyla soyumun kaderinin değiştiği o günü yaşamak ve bu kutlu vazifede bizzat bulunmak isterdim. Lakin şu an aynı kanı taşısam da aynı güce yapıya sahip değilim.
Sultân 2. Abdülhamid Han'a Hâl Fetvası'nı ilan eden dört hainin ihanetini görüp, ekmek yedikleri yerden kurşunu da yedirmek isterdim...
Uhud savaşında hz. hamza yerine vahsinin okunun bana saplanmasini isterdim
Ok değil mızrak, helal sana çok güzel.
@flyingcarpet
Farkettim ama ks burasi düzeltme şansı yok
Bunu bilmicek adam degilsin zaten böyle güzel düşünen biri bunu zaten biliyodur, ben sadece bilmeyen diger okurlar için düzeltme yaptım, ukalalık degil yanlış anlamayasın dostum.
@flyingcarpet
Hızlı yazar ve genellikle düzgün yazarım " atılan " diye yazarken aklıma ok gelmistir mutlaka beynim öyle yönlendirmesiyle yazdım sanırım ama niyet önemli değilmi ok veya mızrak keske o ani yasayabilseydim eyvallah yanlistan donebildiysek ne alâ
1881-1938 döneminde yaşamak ve o dönem herşeye şahit olmak isterdim
Efendimiz (s. a. v) zamanında bedir savaşında müşriklere karşı şehit olmak isterdim.
alparslanın anadoluyu açışı veya mustafa kemalin meclisi açışı
Tarihimizde bı tip olaylar çok o yüzden karar vermek zor ama attilanın papaya diz çöktürdüğü zaman ile istanbulun fethine şahitlik etmek isterdim
Peygamber efendimizin dönemini görmek, şahitlik etmek isterdim.
Ulan şu otomotivin ilk çıktığı ana gitsem fena olmazdı.
Atilla nın papaya diz çöktürmesini görmek isterdim kocaman papa
Veda hutbesini dinlemek istedim. gül peygamberimden
Sakarya meydan savaşı ve büyük taarruzda bulunmak isterdim sanırım.
1453 İstanbul'un fethi.
Fatih'i hep kıskanmışımdır.
sokullu mehmet paşanın suikastı görmek isterim birde yavuz sultan selim ve şah ismailin mektuplarını taşıyan elçiyi görmek isterim
Tarihi bir olayın ta kendisiyim, sizlerde şahit olacaksınız..
Az kaldı..
Atamın nefes aldığı her ana şahitlik etmek isterdim.
cumhuriyetin kuruluşuna şahitli etmek isterdim
İstanbul un Fethi ;-) :) ♥
İstanbul' un Fethi ya da Kurtuluş Savaşı
1453 1071
Yahudi soykırımı
Istanbulun fethine
Hürrem sultan
Cevap veriyorum :
Düşün biraz acele etme 😀
Eyvallah
Kurtuluş savaşına şahit olmak isterdim
Istanbulun fethi