Peşini Bırakmayan Eski Sevgili

Faceden barışma mesajları atıyordu kabul etmiyordum. Minik derece de resimlerimizi koyarım tüm akrabalar öğrenir sevgili olduğumuzu gibi tehditleri vardı. Facemi kapattım telefon numaramı değiştirdim ilk 1 ay bir şey yapmadı sonra beni tanıyabilecek kişileri ekleyip beni sormaya başlamış eski sevgilisiyim filan demiş. Kişilerle buluşmak için ısrarlar etmiş geçen hafta. Dün de facede yine bulmuş beni neydik ne olduk arkadaşlık isteğimi kabul et sevgili olalım demeyeceğim arkadaşız yaptığım tüm terbiyesizlikler için özür dilerim yazmış. Ne yapacağım bilmiyorum. Anneme dersem aileler karışacak iyice büyüyecek mevzu belkı kendini aklamak için iftira atacak bana. Yengeme desem onu arasa ya da ondan önce bir erkek arkadaşım sevgilimmiş gibi konuşsa. Bir akıl verin dert sahibi oldum. İlk sevgilimdi lanet olsun ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem sevgili olduğumuzu biliyordur karşıydı ayrıldığımızı da biliyor. Mesaj atacağım olmazsa ailemden önce enişteme aratacağım zaten korkak biri tehditleri de yapamaz ama bıktım sürekli sevgili olalım demesinden milletin eski sevgilin sana ulaşmak için bana yazıyor demesinden
Peşini Bırakmayan Eski Sevgili