Göbek açık sırt açık bacak açık göğüs açık iç çamaşirlar ortada amaç ne yani? Böyle giyinmeyen kızlar siz ne düşünüyorsunuz böyle giyinen hemcinsleriniz hakkinda neden bu noktaya geliyorlar? Erkekler sizce durum nasıl ne düşünüyorsunuz yolda görünce böyle giyine kişileri?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sorun açık giyinmek değil.. Ya göründüğü gibi olmalı ya da oldukları gibi görünmeliler.. Sokakta bakıyorsun son derece şık , biraz dekolte hatta kışkırtıcı bir tarzda giyim makyaj var. yanına gidip 2 kelime konuştuğun zaman bir bakıyorsun içinden çıkan kişi erzurumun, konyanın en yobaz kasabasının bir ferdi.. Madem bu kadar muhafazakar ve sorunlusun neden bu tarz giyinip te farklı birisi gibi görünmeye çalışıyorsun? Giy o köyündeki peçeni, burkanı da insanlar seni daha iyi anlasınlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi ilgilendirmeyen bir konu. Kim kendisini nasıl şık, nasıl güzel, nasıl huzurlu ya da nasıl kadınsı hissediyorsa öyle giyinir. Bu da başkalarını ilgilendirmez. Kadınlar tabiat olarak güzel ve çekicidir. Özgürlüklerine bu yüzden karışma hakkımız yoktur. Ne kadar açık kadın, o kadar çekici kadın.
429 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Beyefendi tahrik oluyor ama litfen @FantasticBlue
Üstüne gitme çocuğun - +1 yıl
O zaman kokusu beni acıktırıyor diye de restaurantları kapatsınlar. Böyle saçmalık olmaz.
- +1 yıl
@Mila_Gros arkadaşın cevabını okudun mu "ne kadar açık kadın o kadar çekici kadın" diyor. Yani yanına yamanmaya çalıstıgın kisi bundan tahrik oluyor ve bu durumdan şikayetçi değil bense tahrik olmadığimı basıt ve kendini pazarlıyan kadın gördüğümü söylüyorum. önce elma ile armudu ayır canım
- +1 yıl
Ben tahrik oluyorum demedim. Çekici kadın dedim. Beğenimi belirttim. İkisi çok farklı. Zihniyetin kötü, kusura bakma. Kadın bir eşya değildir.
- +1 yıl
Biz buna zihniyet farkı diyelim. Sana ne anlatırsam anlatayım, sen o kadının çıplak olduğunu düşüneceksin. Oysa ki kadın vücudu, bir elbise kadar güzeldir ve yakıştığı sürece diledikleri kadar açabilirler. Yani itici olmaz. Ancak cinsel açlığın varsa, kadını bir et parçası olarak görmen de normal. Normal şartlarda bir erkeği, hoşlandığı ve arzuladığı kadın etkiler.
Evet kadının fiziği çok iyiyse buna yakışır bir giyim sergilemişse arzulayabilirsin. Ancak onun çekici olması bir suç değil, görsel olarak nizamdır. Bundan bir insan neden rahatsız olabilir ki? Elde edememe stresi mi bilmiyorum. - +1 yıl
Bir gün olgunlaşıp, kadınlara karşı empati kurabilirsen, aslında onların cinsel bir objeden ziyade ne kadar da hayat dolu ve insana iyi gelen bir karşı cins olduğunu farkedersin. Zamanında böyle düşündüğün için belki de pişman olursun. Belki de hiçbiri olmaz.
- +1 yıl
O zaman zihniyetin sıkıntılı. Toplumdan kaynaklı bir durum. Toplum değişir ve düzelirse, bunlar sorun olmaz. Zaten sorun değil orası ayrı, özgür olduğunu düşündüğümüz bir ülkede bir kimse başka bir kimseyi ilgilendirmez.
- +1 yıl
Hayır, normal şartlarda ilgilendirmiyor. Ancak senin düşünce yapın, toplum ögelerinden bazılarını hedef alıyor ve haddin olmadığı halde onlara yönelik saygısızlık içeriyorsa, toplum olarak bunu düzeltmek gerekiyor. Sonuçta insanların yaşantısına müdahale etme hakkına kimse sahip değildir.
- +1 yıl
Aşağıları okumadım. Pek kayda değer bir konu değil, hatta bu zihniyete reel hayatımda pek yer vermem. Burada hep beraber bir etkileşim içindeyiz. Maalesef ister istemez, böyle virüs gibi düşünceler görebiliyoruz. Kadınlarımızın işi gerçekten zor diyeceğim ama Pakistan gibi daha saçma sapan ülkeler de var diyerek avunmak iyimserliktir.
- +1 yıl
Sorunlu zihne sahip biriyle bilerek evlenmiş ve her türlü çirkinliği yaşamış olan hiçbir kadına sahip duymuyorum. Evlenip, eş olduğun adamın kadınlara saygısı yoksa, sana neden olsun ki?
- +1 yıl
sahip diye düzeltmiş sistem ama s. a. y. g. ı yazmıştım.
- +1 yıl
Fikrini belirttiğin şey, bir bilim dalı değil, bir araştırma değil, bir kazı çalışması değil, siyaset değil, moda değil, spor değil. Başkalarının yaşam tarzı. Ben de mesela türbanı ve tesettürü oldukça saçma bulurum ama bunu ele alıp da bir kere eleştirel bir soru sormam. Sıkıntı olan durum şu, kadınların nasıl giyindiği bizi gerçekten ilgilendirmiyor. Güzel olursa beğeniriz hepsi bu.
Açık giyene bilmem ne, kapalı giyene bilmem ne. Kendi işinize bakmayı deneyin önce. Herkes sizinle aynı fikirde olacak diye bir zorunluluk yok. Sizler abartı gördünüz diye kimse istediğini giymekten vazgeçecek değil. İnsanları birbirine düşürmeye çalışma.
311 Yorumla- +1 yıl
Arkadas bos insan iste gidip keske bir kitap okusa. Ama akli sadece bayanlarin orasina burasina bakmaya calisiyor yazik.. anasi tesetturlu diye gozu cok ac
- +1 yıl
@melisydz mememiz g0tumuz acik degil ben evliyim sen bana 0rospu diyemezsin terbiyesizlesme. Dar giyiniyorum etek giyiyorum esimde babamda izin veriyor bu kimi ilgilendirir ayrica neden namussuz olayim soylesene edepsiz sensin baksana evli bir kadina dedigin lafa bak hayasiz
- +1 yıl
@melisydz hakkinda internet suclarina dilekce gonderdim en yakin zamanda beni ararlar ve sikayetci olucam bir bayanin diger bayana acik giyiniyo diye namusuna el uzatmasi cok sacma.. senin gibilere devlet 6 ay 3 yil arasi hapis cezasi veriyor haklilarda dilerim en agirini alirsin
+1 yılBen de son zamanlarda aynı şeyi düşünmeye başladım. Okula mı plaja mı gidiyorum belli değil. Peki siz erkekler her gördüğünüz açık bacaktan göbekten hoşlanıyor musunuz? yani direkt seks gözüyle bakıp cok cekici mi buluyosunuz? Merak ediyordum 😁
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
8Cevap
Vallahi herkesin hayatına kimse karışamaz ama bende iyi düşünmüyorum 😂😂
417 Yorumla- +1 yıl
Oğlunuzu dısarı çıkarmak derken🙄🙄 @gldnostrk sen de destek veriyorsun ya yazık
Igreniyorum acikcasi. Acik giyinince guzel oldugunu sananlar var. Neden? Acik dolasinca herkes bakiyor ve oyle kizlarin hosuna gidiyor daha da aciliyorlar.. herkesin kendi bilecegi is ama ben iyi karsilamiyorum.
30 YorumlaAllaha sukur öyle bir sorunum yok.. bazen öyle giyiniyorlar ben bile utanıyorum :(
44 Yorumla- +1 yıl
Neye utaniyosun kiyafetle utancmi olurmus
- +1 yıl
@melisydz cokta tin her istedigimi giyerim kimseyide ilgilendirmez
+1 yılBöyle giyinmiyorum ama giyen kadınlara da bir yargı beslemiyorum. Başkalarının özgürlüklerine anlayış göstermezsem kendi özgürlüğüme anlayış gösterilmesi hakkını kaybederim.
15 Yorumla- +1 yıl
Ayy ne bos insansin sen kardesim taktin milletin giyimine babam izin veriyo kocam izin veriyo sanane? Sen kimsin bakma gec isteyen ornek alsin namus bekcisimi oldun sen yazik
Bu konu seni neden rahatsız ediyor peki? Isteyen istediğini giyer. Sen böyle laflar edip yargılamaya kalkınca basın göğe ermiyor kimse de giyinisinden vazgeçmiyor. Gitgide kara çarsafa girilirken aman ne güzel iste dinimiz de falan da demeyi iyi biliyorsunu😒
212 Yorumla- +1 yıl
Ben böyle giyimeyi doğru bulmadım fikrimi beyan ettim bu benim en doğal hakkım. Kimsenin giyimine sokakta karışmiyorum lakin böyle giyenleride örnek almayın diyorum. Daha deminde söyledin ya çıplak gezerim istersem diye bende tehlikenin farkındayım bu yol, yol değil insanlarda farkındalik uyandırma çabasındayım.
Kvallahi toplum nereye gidiyor çözemiyorum. Kıyafet boyuyla namus ölçüyorsunuz. Şort giyen namussuz olmuyor sizin zihniyetiniz bozuk. Ama giyenlere ağzının sulu sulu bakmasını biliyorsunuz onların giymesi bu kadar rahatsız ediyorsa bakmayacaksınız abi. Kimsede siz bakın diye giymiyor zaten. Özgür bir ülkede yaşadığımıza göre herkes istediğini giyebilir kimse kimseyi eleştiremez.
30 Yorumlaey peygamber eşlerine kızlarına ve müminlerin eşlerine kızlarına söyle dışarı çıkarken cilbablarını giyinsinler ayeti inince hayadan yüzlerini bile kapatan müminelerden erkeklere göstermek için avret yerlerini alabildiğine açan müminelere döndük Allah sonumuzu hayreylesin
10 YorumlaOtu boku dine bağlamayın Kimsenin kalbini, din bilgisini, inancını, bilemezsiniz ve bunu giyinişiyle hiç bilemezsiniz bir bakarsınız tesettüre girmiş kadın orda burda seks yapıyordur bir bakarsınız açık giyinen kadın namaz kılıyodur kimseyi yargılamak kimseye düşmez heee bide konu kendileri olmadığı için bazı boş yapan erkekler hepiniz hayatınızda p*rno izlemişsinizdir ve burda gelip açık giyinenlere laf söylemek asla ve asla size düşmez!
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kişinin içi rahat mı mutlu mu? Tercihi o mu? Kime ne. Yani abartılcak bir şey yok bacak sırt falan işte hepimizde olan :D Her insan güzel seksi, herkesin bir tarzı var o kadar
00 Yorumla
+1 yılAbartılmadigi sürece saygı duyarım ama bana göre değil açıkçası.. bir adabı var bende mini etek giyiyorum ama oturup kalkmayı da biliyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Bana göre birçok şey abartı sadece kıyafetler değil
- +1 yıl
Hiç uyanık oldum mu bilemiyorum kıyafet konusunda abartı bulduğumu sadece kıyafetler değil diyerek belirttim zaten
+1 yılKimseyi ilgilendirmez. Giyinmek bir tarz düşünceler gibi sadece tek bir karaktere ait. Saygı duyulmalı.
320 Yorumla- +1 yıl
Ve neden hep açık giyinen kadınlara karşı vurgulama ve önyargı var. Kapalı giyinenlere neden bir şey denilmiyor. Başörtüsü şöyle böyle diye. Onlara bir şey denilmediğine göre onlara karşı bir önyargı olmadığına göre onlara saygı duyulduğuna göre bu herkes için aynı olmalı. Her kadın istediğini giyebilir buna karşı laf uzatmak dar zihniyetlilik.
- +1 yıl
Çunkü dikkat çekme çabaları var. Çünkü açık giyinen kadınlardan yüz bulamadıkları için karalama kampanyaları düzenliyorlar. Bak yukarıdaki hemcinsime. Açik birini görünce utanıyormuş. Kapalıyı görünce ne oluyor göğsü mü kabarıyor. Ciddiyim türkiye keske yunan toprağı olsaydı.
- +1 yıl
Haklısın. Evet ben de okudum o hemcinslerimi zihniyet işte maalesef.
- +1 yıl
@mrtkvnç zihnin gibi söylediklerinde saçmalık.
- +1 yıl
@mrtkvnç Sanırım açtığın konuda diyecek bir şey bulamadın ve böyle bir saldırıya geçiyorsun. Yazık.
- +1 yıl
Anlıyorum ama saçma iste.
- +1 yıl
Yorumda bulunmaya gerek yok.
- +1 yıl
Ama konuyla alakasız saldırısa bulunuyorsun.
- +1 yıl
Yunan tohumu diyerek konu dışı seyler söylemen
- +1 yıl
Konu dışı
- +1 yıl
Terbiyesiz değil ama senin zihniyetin dar.
- +1 yıl
Evladım?
+1 yılAmaç ilgi çekmek kim ne derse desin giyinmiyorum öyle giyipte milletin salyalarını akıtmasını mı izliyim?
10 Yorumla
+1 yılBu tip insanlar ile arkadaş dahi olmam. Allah korusun.
24 Yorumla- +1 yıl
Neden biz insan degilmiyiz
- +1 yıl
@irmaknilufer saygım sonsuz lakin dinime sadık bir insanım öyle şeyler bana ters heryeriniz açık benim inancima ters sizin inancinizi bilemem ama ıslam da böyle birşey yok ama dediğim gibi size de saygım sonsuz ama bir bağ kurmam demwk istedim
- +1 yıl
Dogru kapalilar cok efendi ve cok ahlakli... bugune kadar 5 hirsiz gordum calistigim yerde ve hepside kapaliydi artik kapalilari kasaya koymuyoruz sen dusun artik :)
- +1 yıl
@irmaknilufer Siz olayı yanlış anladınız. Ben açıklar tipim değil evleneceğim veya dostluk kuracağım tipler değil dedim. Günah olduğu için ziz tipik kemalist zihniyeti ile olayı nerden alıp nereye goturdunz. Ben saygı duyuyorum ama dinim gereği arkadaş olmam diyorum Siz hakaret ediyorsunuz. Çıplak gezin benim için sorun yok kimi hakkında ne düşünürseniz düşünün umrumda değil. Nasılsa her koyun kendi bacağından asılacak hakaret ettiğiniz için konuşmaya devam etmenin anlamı yok size iyi günler.
+1 yılKimi ne ilgilendirir herkes kendi işine baksa sorun olmaz..
10 Yorumla
+1 yılOnları görünce şöyle lanet edesim var.
70 YorumlaBu onun tercihidir. Ve tercihlere saygı duymak zorundayız. Her kişi önce kendini bilmeli bence. Başkasını değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayatı ama şahsen öyle giyinmeyi sevmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılöyle kızlar görüyorum ki..
giyinmeyi gerçekten unutuyorlar..10 Yorumla
+1 yılBisey dusunmuyorum herkes istedigini giyer bende giyerim
00 YorumlaHayır biz normal giyiniyoruz siz yanlış dusunuyorsunz
20 Yorumla
+1 yılsanane la herkes istediğini giyer
43 Yorumla- +1 yıl
de get
Şortlu kadını tekmeleyen?
01 Yorumla
+1 yılYakında üstlerinde bez parçası bile olmaz şaşırmam