Yolludur. Kendilerini beğendirmek için ellerinden geleni yaparlar.
Değildir. Hayat tarzı bu. Alışmış kudurmuştan beterdir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne alakası var bunun? İnsanlar et ve kemiklerden oluşuyorlar ve kadının bacağını ya da memesini görmen onun giyimine laf atma hakkı vermez sana. Gayet normal bir durumdur ve bazı kıyafetler gerçekten o dekolteleri olmadan kıyafetten sayılamayacak derecededir. 6-7 aylık bir Los Angeles tatiline götürmek lazım bizim milleti. Çıplak kadın görmekten bıkarlar, gözünün önünde soyunsa umursamazsın.
Dediğin mevzu başka. Bu konu genelde konuşulan bir konu. O yüzden soru açtım ;)
kadınların kötü yola düşmeye çok meraklı olduğunu zanneden gelişmemiş insan yorumu o
yol öyle oluyor
manukyanın cenazesine çarşıflı kadınlar, kendisinin çalışanları, gelmişlerdi
bence herkesin kendi tarzı kimseye mini etek giymiş dekolteli ya da çarşaf giymiş diye yorum yapamayız herkesin kendi tarzı vardır nasıl rahat ediyorsa nasıl kendini beğeniyorsa öyle giyinir. yollu olmak derin mesele kıyafetlerle anlaşılmaz insanın yüreğine girmek lazım :) fikrimce :)
Öyle ama davetkarlık değil midir sana göre?
yerine göre değişir kimisi gerçekten davetkardır sadece erkekleri çekmek içn yapar ama kimiside kendisi öyle sevdiği istediği için yanlış anlama sakın ama birçok erkek en ufak bir dekolte görse hemen tahrik oluyorlar. hiç bir kız sırf erkekler tahrik oluyor , aman bakmasın ya da bana kötü gözle bakmasın diye çarşafla gezmek zorunda değil tabiki soruna saygı duyuyorum. ama benim düşüncem böyle
Bak aslında önemli noktayı demişsin. Erkekler tahrik olur kadın vücudundan ve bu normal ama bunu bilmiyormuş gibi davranan kızların numara yaptığını düşünüyorum.
bazı kızlar , erkekleri etkilemenin yolunu bulamadıkları için onları vücutlarını göstererek etkilemek isterler ama her kızı aynı kategoriye sokamazsın sonuçta batı illerinin çoğunda kızlar mini etek dekolte vs giyiniyolar buda onları yollu yapmıyor yerine göre değişiyor
Zaten bu dediğini b seçeneğinde belirttim. :)
biliyorum bende bu yüzden b dedim :)
Seçenekleri artırsaydım keşke :) B yi seçenler şimdi tüm öyle giyinenler düzgündür gibi yansıtıyorlar. Ama aslı senin de dediğin gibi. Aynı fikirdeyiz.
birdahaki sefere seçenekleri çoğalt istersen :)
Anlaştık.
:) Sen sor seçenekleri çoğalt ne dersin?
bugünlük soru hakkımı kullanmışım şansına artık :D
O zaman yarın sorarsın cevaplarım ;)
Bende kisa elbise genelde giyorum dugunlerde gosteris icin deyil istedigim gibi giyerim yolluda kse diyemez
@Modacıerkek kisa elbise giyerim ama abartidan kaiden ne
@Modacıerkek Dugunda giyerim genelde o siyah elbiseli usteki resimdeki kizin eteginden 6-7 cm daha uzununu
@Modacıerkek anlamadim
@Modacıerkek pwki
son resım abartı ama bence deglmı sence nasl @ozsoyesma35
@Minicooperlıadam katiliyorum onla ne o oyle likelarmisin
Şu cilveleşmenizi özele taşısanız da bildirim almasam artık nasıl olur? ;)
cok kısa seyler gyermsn mesela esma @ozsoyesma35
Cevap
2Cevap
Oldugu gibi gorunenden degil gorunmedigi gibi olanlardan korkacaksin. Acik giyinmek yollu anlamina gelmez. Tesetturlu bayanlari da goruyoruz.
Son fotodaki yolludur :D
Değildir abartmayın
Abartan yok sadece anket. Ama benim fikrim davetkar olduğu yönünde.
bunu soran yolllu olabilir miiii? Size ne ya?
alakası yok
Degildir tabiki ya asin artik sunlari
Kimse kimseye giyiminden dolayı karışamaz
Size ne milletin dekoltesinden
son foto abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar