İzmirde yaşadigim icin açık giyinirim. şort etek vs hep giyerim. İşe giderkende açık giyinirim ama sevgilim olmadi is yüzünden hic sevgili aklima gelmiyor en son ünide oldu şu an 27 yasindaym. Beni gören her erkek acık giyindim diye kaşar mi zanneder?
Cevabın nedir?
+1 yılHer ne olursa olsun sürekli açık giyinen bir kıza her erkek doğru gözle bakmaz. Dikkatini çekiyorum her erkek diyorum. Sürekli bir şekilde açık giyinen biriysen ilişkilerinde doğru erkeği bulma şansın da çok azalır ve senin bu durumunu azginlik, gösterme meraklısı veyahut vermek için can atan kız olarak yorumlayip sana bu niyetle yaklasip seni elde ettikten sonra ayrılmayi düşünen erkeklerle karşılasabilirsin.
Diğer bir olumsuz yönü ise açık giydiğin için dogal olaraj senin özgüven, özgürlük, rahatlik aile yapısı gibi konularda rahat olduğunu düşünür seni gören erkekler. Ve bu sendeki durum her ailede olmadigindan sana ciddi gözle bakan bir erkek cikmayabilir, ciksa bile ilk söylediğim sebeple seni düzgün bir kız olarak gormeyebilir.
Son olarak da inanış meselesidir bu, kendi görüşlerin ama soylemek isterim ki Islamiyette bir giyinme adabı vardir. Erkekler nefesini seninle kirletirlerse sen daha çok günaha girersin, tabi buna inanıyorsan.
Tavsiyem; Biraz kapanıp en azindan kot uzun etek tişört vs. giymen. Dediklerimi düşünüp bunu yaptiginda dogru bir insanin da sana yaklaştığını görmen fazla zaman almaz.
Iş yaşamında başarılar...34 Yorumla
Soran+1 yılPatron dahil 11 kisi evlenme teklifi etti garip degilmi ama
- +1 yıl
Ne niyetle ettiklerini bence kestirmek zor değil. EIC sectigin kişinin yazdığı şeylerin tam aksini düşünüyorum. Bir insanin namus konusuna gösterdiği önemi giyim tarzi da gösterir ve insanlar giyim tarzina göre yargılar insanları ilk gördüklerinde daha otesini bilmedikleri için. Seni taniyan birisi bunu düşünmez ama tanimayan birisi sana o damgayi vurabilir.
Soran+1 yılTaniyorlar :) hemde 2 3 yildir
- +1 yıl
Dedim ya tanimayanlar bunu dusununebilir. Ama eic seçtiğin lavuku dikkate alil inanman cok yanlis hicbir erkek onu demez
En İyi Cevaplar
Kadını giyim tarzı ya da cinsel geçmişiyle yargılayacak olan erkeğin zaten beyni yoktur ve beyni olmayan bir mahlukatın söylediği söz de dikkate alınmaya değmez.
919 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle diyorsun bakarm :) bence çok zeki bir erkek ve özgüvenli
- +1 yıl
daha önce birine oral yapmış anal yemiş biri senin için önemli değil yani ne mezhep varmış
Soran+1 yılSizene ya istedi kadinla evlenir milletin derdi sizi mi gerdi
- +1 yıl
kime sarkmışım nerden biliyorsun
Soran+1 yılVedat karin sana anal yaptm dermi?
- +1 yıl
karın demez de sen der misin
Soran+1 yılVedat karin belki bakiredir ama herkese oral yapmistir napcn o zmn
- +1 yıl
Sendeki mezhep bizde olmadığı icin kusura bakma kanks. Baban da zaten anneni geçmişini s. ktir edip almıştir.
- +1 yıl
sakin ol şampiyon. kadının vücudu değil ruhu orspu olmasın yeterki dışardan adama benzeyip grandtuvalet giyinip seni okutucam diye 16-17 yaşındaki kızı kucaklayanıda gördü bu millet. o yüzden bana göre artık giyimmiş bilmem neymiş öyle kaşarlık ibaresi değildir.
- +1 yıl
kadını cinsel geçmişiyle yargılamak mı yanlış? yapacağın yorumu ** sadece kızların ilgisini çekmek için yazılmış bir cevap. asıl abaza sensin burada
- +1 yıl
Ar namus diye bir kavramı aşmış bunlar. Yakında sokak ortasında yiyişenlere alkış tutarlar.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsanlari giyim tarzina göre yargilamak cok yanlis ben almanya da yasiyorum acik sacik gezip namusuna bazi kapali giyinenlerden daha cok önem veren insanlari taniyorum ama bizim insanlar kapaliyi namuslu acik giyineni namussuz diye yargilamaya bayiliyor bayilsinlar :) günah aliyorlar ne güzel iste
40 Yorumla
Namus etek boyuna bakmaz tatlım önemli olan için. Sen onu kendine yakıştırdığın için giyiyorsun karşı cinsi etkilemek için deyil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKaşar ifadesini kullanmak pek hoş değil, lakin konunun esasını evirip, çevirmenin de manası yok.
Özellikle cümleye başlama şekliniz hoş, "İzmir'de yaşadığım için" evet bu konuda özerk bir bölge değil mi.
Modern olma iddiası içinde, bedenini teşhir etmenin doğal ve elzem karşılandığı bir dünya.
Allah aşkına, kapalılıktan bahsetmiyorum, açık olmak bambaşka bir ölçüt, lakin bedenini sergiler düzeyde giyinmek bambaşka.
Sorduğum zaman cevap standart, kendim için giyiniyorum, kendim, kendim, kendim, hadi canım oradan, bedenini kendin için mi sergiliyorsun!
Geçen hafta İzmir'deydim bir iki işlim vardı ve daha uçaktan iner inmez, kendimi bir et pazarında buldum.
Açık giyinmek bir yana, ben edep yerlerinin dışında pek kapalı bir yer göremedim, her biri birbirinin kopyası hanımlar, hiç birinin, birbirinden bir parça farklı olmayan giyim tarzı, mini dahi diyemiyorum, süper mini şortlar.
Voleybol müsabakalarındaki şortlar, Allah için daha uzunlar, süper mini etekler, iç çamaşırlarını net bir şekilde ortaya koyan taytlar, bütün vücudu saran penye elbiseler, yine iç çamaşırları ortada.
Allah aşkına siz buna modernizasyon, gelişmek, çağ atlamak olarak mı görüyorsunuz?
Bir çok aydın olduğunu iddia eden kişinin, gelişimi evrim ile tanımlamak adına ahkam kestiği ve örnek gösterdikleri, evrimin ata babası Cars Darwin, örtünmeyi ve barınmayı evrim katmanlarında gelişmek ve modern olmak olarak tanımlar, insanı kısıtlı düzeyde düşünen bir canlıdan, yani hayvandan ayıran ilk temel tavrın, hem doğa şartlarından, hemde kendi türlerinin farklı eylemlerinden korunmanın ve ilk gelişimin yolu olarak örtünmeyi esas göstermiştir. Vs vs vs.31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir çok erkek arkadaşımızın bu söylemleri tasvip etme gibi bir lüksü yok, çünkü bir kurt için postu soyulup, önüne konmuş bir kuzu kadar daha cezbedici bir şey olmasa gerek.
Bazı bayan arkadaşlarım aksini iddia edecek olsalar da, kendi iç dünyalarını, bizden iyi biliyorlar.
Burada her gün bayanlar onlarca soru açıyor "Nasıl seksi görünebilirim" diye.
+1 yılİzmir de zaten çoğu kişi öyle giyinir, burada yadırganmaz ki öyle şeyler. O senin dediğin şey insanın hareketleriyle alakalıdır yani kalkıp hafif kız modunda takılmıyosan giyimin kuşamınla kimse seni (en azından akıllı insanlar) o sınıfa koymaz hele izmirde hiç..
00 YorumlaGenellikle öyledir bir insan vucudunu sergileyebiliyosa onuda ypar diye düşünülür tabi insanın içini kmse bilemez şmdi diyceksiniz kapalı olupta vs vs onlar ayrı mevzu ama dediğim gibi sergileyebiliyosa bir insan kendini erkeklerin dikkatini çekiyosa öyle düşünülür. Diğerlerine göre yapabilme potansiyelide daha yüksektir
30 Yorumla
+1 yılAşağıda biri beyni yoktur yazmış.. Hey Allahım yaa şu siteden kız düşürmeyi bile düşünenler var ne diyim sizlere bilmiyorum. Açık saçık giyinsin banane ama yanımdaki açık saçık giyinmesin. Ha giyinenlerede genelleme olarak pek iyi gözle bakılmıyor basit olarak görünüyor.
20 Yorumlabende 27 yaşındayım ist de yaşıyorum ve şunudiye bilrim acık giyinen kadına ya da kıza erkek sizinde dediginiz gibi biraz o gözle bakar her erkek mini etekli kıza bakmayı sever ama yüzde 3 yanınıda dolaştırmak ister geriye kalan yüz 97 si birazdaha örtmek ister bu dogrumu yalnışmı derseniz orasını bilemm ama tespitiniz gerçege çook yakın malesef ayrıca acık giyim de cinsel dürtüleri harekete geçiren unsurlardan biridir he o kıyafetin içindeki kişinin fizigide düzgün ise
20 Yorumlahava o kadar sıcak geliyor ki üstüme birşey giymeden dışarı çıkmak istiyorum kızların durumunu da anlarım ama buz gibi havada giyersen o zaman algılanmayı bırak milleti harekete geçirirsin
00 Yorumla
+1 yılyok tam tersin sana tapyorum İzmir kızı öyle kızla tam tersi. senin gibi kızlar olmasın biz erkeklerin hali ne olur. kaşar mı? kaşar ne ya? bıak ya hayatını yaşa boş laf bnlrf size tapıyorum ya?_o kada istgiyroum.
00 YorumlaSaçmalik, en iyi cevaba katıliyorum
Cem yılmaz bunla ilgili şunu diyodu ; üstü açılan araban olsa açmazmisin , yani fiziğin güzelse vede eğer böyle rahatsan niye açık giyinmeyesinki , diyodu o aklıma geldi :D10 YorumlaOff sen onlari ne dinliyorsun onların akillari kasar kimsenin namusu kıyafete göre olculemez. Bnde böyle giyiniyorum.
10 Yorumlacahil insanlar bunu böyle kabul ederler sadece. ne yani kapalı giyinenler çok edepli, açıklar fahişe. bu mudur? saçma bir önyargıdan başka bir şey değil
10 Yorumlakesinlikle bunun giyimle alakası yk ama okadar cok gerzek insan var ki %70 i saana kaşar gözüyle bakar
10 Yorumlaİzmir erkekleri böyle düşünmez ki, sen izmirimizi hiç tanımamışsin.
012 Yorumla
Soran+1 yılBu ks deki erkekler farkli galiba
Soran+1 yılArkadaşlarimla alsancakta barda bira icerim oyle normak erkek arkadaslarmin evinde kalirim bunlar cok garip algilaniyo burada
Soran+1 yılSen nerde yasiyosun
Soran+1 yılYa ben simdi birinin evlilik teklifini dusunuyorum mavişehirde yasiyo zengin biri ama aşik degilim sadece hoslaniyorum
Soran+1 yılZengin ama iyi biri ve yasimda geciyor. Özelden mi konuşsak.
- 1 yıl
Müslüman bir kadının erkekle evde kalması bira içmesi normal midir
yooo ben zannetmem. bence kaşarlık gözlerde belli eder. eğer iş atıyorsa herkese işveli yürüyorsa ilgi çekmek için hareketlerde bulunuyorsa işte o kaşardır ister açık ister kapalı..
10 Yorumla
+1 yılantalyadaki izmirde herkes kaşar mi oluyo o zaman? Zihniyetinizi s. k. trtmeyin
30 YorumlaIzmirin yuzde 90 i kasar o halde.
Tabiki hayir izmirliler alimli insanlar giyinmeyi bilirler bu onlari kasar ya da yollu yapmaz izmirde yasiyorum bir suru acik giyinen kiz arkadasim var hepsode cok duzgun insanlar.00 Yorumlayok canım neden sansın ki. öyle düşünenler zaten sen normalde giyinsen öyle davranırlar. bende izmirdeyim ve senin tarzda kıyafet seçimlerim oluyor
00 Yorumla
+1 yılAçık giyinen kızlar dikkatimi çekmiyor
ben kendimden sende kendinden sorumlusun
senide bir alan bulunur elbet isteyen istediğini desin10 YorumlaBilemiyorum. Sürekli açık giyiniyorsan kaşar gözüyle bakılır bence.
26 Yorumla
Soran+1 yılİzmirde erkekler kaşar seviyo o zaman patron bile evlenme teklifi etti
Soran+1 yılÇoğu mavisehirde yasiyor altinda mersedes
Soran+1 yılEvlenme teklifi edenler yani
Soran+1 yıl:) neyse
yani nekadar açık giyindiğine bağlı birşey cok dekolte filan varsa ben derim acıkcası ama şort-etek üstüne t-shirt vs. seyler olunca demem sahsen ben
00 Yorumla
+1 yılbir izmirli olarak söylüyorum izmirdeki kızların %90'ı kaşar abi aksini kimse ispat edemez :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl5 yildir sevgilim yok :))
- +1 yıl
genelleme yaptım istisnalar olabilir :D
izmirde normal değilmi? ama normalde ne kadar normal bilemem bu düşüncedeysen bence azda olsa mütevazi giyinerek kendini rahatlatabilirsin
00 Yorumlagiyim tarzına bakarak kaşar diyeceklerse ben onun insan olduğuna kuşkularınım... unutma giyim yaşam tarzını hanfendiğilini karakterini az olsa ortaya koyar ve asla namus bacak arasında değildir...
00 Yorumlahayır tabiki ama sınırını bilmek lazım yaşadığımız toplum malum
00 Yorumla
+1 yılevet eic ye katılımıyorum yüzde 90 sanı öyle insan kendini neden teşhir ederki istesem bende duymak istediklerini yazardım eic deki gibi
10 YorumlaMadem açık giyiniyor erkekler bakınca da hiç bir şey demeye hakkı yoktur ben öyle düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılBakiyorlar ben bisey demiyorumki baksinlar ama yiyicek gibi degil
- +1 yıl
Bakacaksan yiyecek gibi bakacaksan. Ya hep ya hiç.
+1 yılKendi görüşüm diye söylüyorum açık seçik giyinen kızla evlenmeyi düşünmem.
120 Yorumla
Soran+1 yılBanada garip geliyo etrafimdaki cogu erkek evlenme teklifi etti
- +1 yıl
Kıskancım etrafımdakilerin eşimin orasına burasına bakmasını kabul edemem. karakter meselesi bizim kültürümüze ters biraz
Soran+1 yılHmm anladm etrafim biraz zengin o yuzden fark olabilir
- +1 yıl
:) fakirlere has bir durum yani.. ilginç
Soran+1 yılBaska aciklama bulamadm :)
- +1 yıl
Belli oluyor :)
Soran+1 yıl:) neyse yinede sağol yöremin insani merak ettm üni okudun mu
- +1 yıl
şu an üni okuyorum Uludağ Üni. On yıl da okusam görüşüm değişmez. Kişi sevdiğine güzel görünse yeter açıp saçmanın batıya olan merak olduğunu düşünüyorum. Sonuçta müslüman bir ülkedeyiz islamın giyinme gereklilikleri var. Söylediklerimi yanlış anlama bu sadece benim görüşüm özgürlüğüne saygım var
Soran+1 yılYa ne batisi izmirde sicaktan ölüyor insanlar?
Soran+1 yılBen ateistim
- +1 yıl
bir arabistan sıcağı yoktur heralde ama orda değil mi? hesabın çok özel değilse mesaj atabilirmisin hiç ateistle konuşmadım daha önce merak ediyorum :)
Soran+1 yılAhaha gelip dogada duzen var filan falan deme itü makina mezunuyum salakla konysmuyorsun
Soran+1 yılGel buraya sicaktan millet oruc tutamiyor
- +1 yıl
Tutamama sebebi hastalıksa ona bişey diyemem ama 30 saat oruç tuttuğum oldu sahuru kaçırıp. Yazın çalıştığım yerde insanlar güneşin alnında tutabiliyo orucu inşaat işçisi ağır iş yaptığı halde tutabiliyo sıcaklık bahane olamaz yani.. bir yaratıcının var olmadığını kabul etmek bana garip geliyo farketmez ne mezunu olduğun bilim kadınıyım desen de garip gelcekti okumamış biri olsanda
Soran+1 yılGarip gelir :) bölümün ne
- +1 yıl
ilk. mat. öğretmenliği
Soran+1 yılÇalisan bir bayanla mi evlenirsiniz
- +1 yıl
Dediğim gibi kıskancım bana atar gider yapmayan sözümü dinleyen biri olsun yeterli :) farketmez çalışsa daha iyi olur ev ekonomisi için
Soran+1 yılçalışan bir bayanla işiniz zor :D helede güzelse iş yerinde çok sarkan olur kapalı olsa dahi en iyisi köyden alın. Ben çok ileri görüşlü insanlarla aynı işyerinde çalışıyorum ve evlenmek benim için çok kolay peşimde bir sürü erkek var güzel miyim? hayır ama çok zeki ve bağımsız bir kadınım herkesin ilgisini çekiyor bu size hayatta başarılar dilerim
- +1 yıl
İleri görüşlü derken ben geri görüşlü kategorisindemiyim? :) Kadın kendini bildikten sonra tehlikeyi de savuşturur sıkıntı olmaz. Bizim de kendimize göre albenimiz var teşekkür ederim sizede başarılar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun bunun 31 malzemesi olursun senin gizli gizli resimlerini çekip eve gidip osbir çekerler ya da sana iyice bakıp akşama evde düşünerek osbir asılırlar yani açık giyinmenin sana getirdiği fayda budur. Hava sıcaksa bizede sıcak
10 YorumlaModa & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Ne alakası varya beyinsizlerin elde edemediği kızlara attığı iftira beyni olan öyle düşünmez.
20 Yorumla
+1 yılKimsenin ne düşündüğü senin bu kadar umrunda olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılKadının kaşar olup olmadığını kıyafetıyle belirleyemezsin belirleyenlerede adam demem
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini desin içimde olmadıktan sonra sorun yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes izmirli olamaz herkes İzmir gibi giyinemez sen kaşar falanda değilsin
20 Yorumlazihniyet meselesi. nasıl kapalı kadınların hepsini de müslüman sanıyorlarsa açık giyinen kişileri de öyle sanıyorlar.
00 Yorumlaöyle zannedilse; etrafında yaklaşmaya çalışan çok olurduuu
00 YorumlaModa & Stil konusunda 613 cevap paylaştı. Hayır, açık giyinmekle o.. pu gibi giyinmek arasında çok fark var:D
01 Yorumladeli saçması... Kaşarlık giyimde degil, beyindedir !!!
00 YorumlaMilletin gözüne sokuyorsan, kaşarsındır. Yoksa kuruntu yapıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkaşar demeyelim de sen de nie açık giyiniyon ki? sıcak olduğu içinmi yoksa baska bir şey mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa burada pantolon giysen pişiyosun o derece heryerde klima mi var
Burası özgür bir ülke isteyen istediğini giyer ve giydi diyede kaşar demeye kimsenin hakkı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsözde çoğu erkek sana bişiy belli etmez modern insanlarız der ama arkandan kaşar derler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyim tarzına bağlı kombinen nasıl bilmeden bişi denemez...
00 YorumlaHAYIR ANASINI SATIYIM HAYIR ! Yok öyle bişey ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılSakin olalim
+1 yılGiyinmek değil, sizinkisi soyunmak.
12 Yorumla
Soran+1 yılHenuz gormedin
- +1 yıl
Yazına bakınca görmem gerekmiyor, ayrıca açıklık meziyet değil, ahlaktır aslolan...
Ha ben ne ahlak pokisiyim, ne de haddimdir bunu eleştirmek. Sadece yapılan yanlışınızı düzeltmek gayem.
+1 yılKaşar demiyelimde sikilesi görürler.
212 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinenler o fakirlere verir mi?
- +1 yıl
Verirler ya niye vermesinler? Ten tene deyince fakir zengin kalmaz :))
- +1 yıl
Hem adı üstünde fucker :))
Soran+1 yılsanmıyorum ya çok yakışıklı ya da zengin olması lazım
- +1 yıl
Heh işte. Bunlara kaşar diyoruz bak. Farkında olmadan kaşarın tarifini yaptın. Demek ki sende açık giyinenlerin kaşar olduğunu kabul ediyorsun :))
Soran+1 yılYo ne alaka ben vericek kizlarin kimlere vricegini soyledim
Soran+1 yılyani kapalı bir kızda herkese verebilir
Soran+1 yılaçık bir kız bakire ölebilir
- +1 yıl
bakire ölürse mezarda bozarlar güzelim :))
- +1 yıl
Buarada neden gizliye aldın? Yoksa azsonra:"evet kaşarım ulaaannn" itirafını mı yapmayı planlıyorsun? :))
Soran+1 yılhayır :D kac yasındasın
- +1 yıl
28. yaş ne alaka? :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenede evet, yani gösteripte vermeyen olarakta algılanabilir
10 YorumlaNe alaka yahu... Onlar abaza o yüzden
10 Yorumla
+1 yılKaşar in kilosu ne kadar orda :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek ki İzmir kaşar memleketi :P
20 Yorumlakaşarın kapalısıda var açığıda..
00 Yorumla
+1 yılİlk cümlenden sonrasını okumadım herşeyi anlatıyor
00 Yorumlaerkeğin nefsine değil gönlüne hitap edeceksin
20 Yorumlaalakası yok bence kanks
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var bu durumun kasarlıkla anlamadım?
00 YorumlaKaşar ağır olur ona genişlik denir
10 Yorumla
+1 yılIleri gitmediğin sürece çok sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılyooo alakası yok bencede :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet şahsen kaşar gözüyle bakıyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılŞort giymekte ne varki.. Bikinide mi giyemez :) ben şuana kadar çok evlenme teklifi aldm ama
Cevap sahibi+1 yıltabi ne o bedenini gösteriyorsun çok mu hoş bedeninizi göstermek çıplak gezin o zaman
Soran+1 yılCiplak olmak daha farkli :) evlenme teklifi cok aldm ama dedim cevap versene
Cevap sahibi+1 yılbence çıplak olmak daha iyi öteki türlu fantazi oluyor o evlilik teklifi neden insanları anlamıyorum
Soran+1 yılValla hepsi mavisehirde yasayan zengin insanlar altinda mersedes rcz
Cevap sahibi+1 yılallah onların belasını versin namusuzlu hanım hanımcık efendi kızlar dururken böyle çakal fırlama kızları alıyolar
Soran+1 yılBen kimseyle öpüşmedim belki
Cevap sahibi+1 yılyorumlarını okuyunca tecrübeli birine benziyorsun
Soran+1 yılYoo sadece konustuk adam direkt evlenme teklifi etti napiyim kimseyle opusmedim ben
Cevap sahibi+1 yılmadem kimse ile öpüşmedin biraz usturuplu da giyin
Soran+1 yılSicakta yanarak öleyim :D ayrica yakisiyor
Soran+1 yılMuhtemelen is yerimden zengin biriyle evlenicem ve o tarz insanlar o* bile olsam evlenir
Cevap sahibi+1 yılo zaman o ol
+1 yılaçık giyinirsen evet öyle
10 Yorumla
+1 yılhayır canım tabi ama off hatuna bak der
00 Yorumlaaçıklık derecesine baglı
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi