Kaynanadan kurtulma yolları acil yardım? Evli olan arkadaşlar özellikle sizden yardım bekliyorum tecrübenize ihtiyacım var?

Kayınvalidem bana kaynanası değil resmen kumalık yapıyor. 5 aylık evliyim eşimden razıyım ama kaynanayı istemiyorum. Sürekli laf sokuyor, hakarete varan hareketleri ve direk hakaretleri beni zorluyor. Eşimde farkında ve çoğu kez azarlamıştır annesini. Ne yapsa ağzımı açıp tek kelime etmedim kadına karşı. Daha evlenmeden evinin kirasını faturasını VS ödedim, helal hoş olsun eşim için yaptım durumu çok sıkışık yine olsa yine yaparım. Kadın 75 yaşında ama dinç biri öyle yatan hasta değil ayaklı, kibir tavan yapmış doktorlar tedavi edemeyecekleri için açık açık söylemiş. Beni akrabaları ablası hep uyarmıştı bu konuda ve birlik oturulmaz yaşanmaz bu kadınla diye. Öylemi kendi öz evladını mundar görüyor dokundurtmuyor bile. Bayramda elini öptük kalktı banyo yaptı. Temizlik hastası değil karıştırmayın kibirli ve aşırı de derecede. Evini temizleniyor ve dağınık bırakıyor hep, bende izin günümde eve gelip temizlik yapıyordum ev gerçekten berbattı ve çöpler yerlerdeyim. Eski kırık temizlik fırçasını çöpe attım banyo tuvalet mutfak mis gibi yaptım ki benim kimyasal alerjim ve alerjik astımı olmasına rağmen, eve geldi ve aksi gibi fırçayı sordu. Kırık olduğu için attığımı söylediğimde çöpten almamı istedi ve ciddi olduğunu söyledi. Düşünün sokak çöpünü kurcalayıp eski kırık bir fırçayı alıncam insanların içinde. O kadar zoruma gittiki anlatamam. Ama almadım da. Ya kirli çamaşırları pazardaki plastik sepetleri koyuyordu banyoda 7 8 tane vardı, acıdım onları atmıştım kirli çamaşır sepeti aldım kıyamet koptu. Onları çöpten çıkar dedi yine. Bende eşime söyledim oda kıyameti kopardı kızdı anasına. şu an geçici bir süre aynı evdeyiz bulaşık ve çamaşır makinesi olduğu halde bana elimde yıkatıyor. Benim çamaşırlarımu makinası atmama izin vermiyor ve alerjik en ölüyorum resmen. Evi benimsemiyorum ve çok zor temizlik yapıyorum. Eşimi kırıp üzmeden bu kadını küçük oğluna nasıl postalarım
Kaynanadan kurtulma yolları acil yardım? Evli olan arkadaşlar özellikle sizden yardım bekliyorum tecrübenize ihtiyacım var?