Neden ana kuzusu çok itici oluyor anakuzusu olanlara lafim
Boşuna söylenmemiş Cennet Annelerin ayaklarının altındadır. Seni 9 ay karnında taşıyan senelerce bakan kendini düşünmeyip seni düşünen gerektiği zaman canını bile vermeye razı olan Annelerin ağzının içine bir lafına bakmiyacaksin da kimin lafına bakıcaksin hee tabi şimdi yeni nesil İnternette duyduğuna okuduğuna Ananın Babanın sözünde daha fazla dinliyor ve uyguluyor kafa yapınız belki Ana Baba olduğunuzda değişir umarım o zaman çok geç olmaz özür dilemek ağzının içine bakmak için
@aleyna26 çok abartmamak lazım iyice düşünmek lazim ama sana şöyle soyluyeyeim ben koye gittim zaman bakarım akrabalar bir çoğu kaçarak Annesinin Babasinin sözünü dinlemeyip kaçan evlenen insanlar %70 ı ya boşandı ya da araları bebat şu an şimdiki aklım olsa Anamın Babamın sözünden çıkmazdım diyor sonuçta tecrübe konuşuyor kulak arkası etmemek lazım
Onlar 10 yaşına kadar anne sütü ile besleniyorlar o yüzden oluyor. 😄
Annesini sever sayar. Bende severim sayarım. Sonucta benim herifi doğurmuş 😂 ama ağzına da girerse bir dur derim.
Sonucta bende onun çocuklarının annesi olacağım.
Aynen özürlü bunlar valla
Kendi düşüncesi ve beyni olmayan erkeklerdir bence.
Cevap
47Cevap
Sen de ana olacaksın snein de oğlun olacak o zaman görürüz seni :)
Fikir danışırsın anlarımda , ne öylee her lafta anne ağzına bakmak, anne onayı almak... Bir bireysin senin bir beynin kafan mantığın düşüncen onun bunun var. Aynısı, hanımının ağzına bakanlar da var sonra babasının ağzına bakan kadınlar var. Bir de o saate kadar hep öyle yapmışsa artık başka bir şey yapamaz.
Anne demek, sen istemeden sana verilen bir kimlik demektir. Nasıl sen istemeden,-fakat bir yaratıcı olarak yaratıldı ise insan ve bu yüzden dünyada birçok insan farklı dinlerce aslında aynı yaratıcıyı överken; bir annenin de senin oluşumuna katkı sağladığı için inanılmaz bir değerlidir. Evlenebileceği milyarlarca kadın vardır, ama asla 1 den fazla annesi yoktur. Bu yüzden anne, eş'den daha önce gelir.
hiç sevmem öylelerini, annenin düşüncesini al ama hayatını da kendin şekillendir.
Anneye düşkün olması güzel.. anneye babaya saygısız bir erkektense ana kuzusunu tercih ederim. Şöyle düşünüyorum genelde annem bir tane ama sevgili eş vesaire çok var bulunur diye düşünüyorlar.. dengeyi korumak önemli tabi
Hiç sevmiyom böylelerini...
Yani abi tapmayın durun. Tapmak oluyo bildiğin, sözünden çıkamamak falan.
Resmi KS koymuş, güzel olmuş. :D
Anne eksikliğini çok hissettim ben ve annemle yaşıyorum annem yaşlandı ve annemle giderim çoğunlukla bir yerlere çünkü annemin başına birşey gelse hastaneye kim götürecek?
Aradaki köprüleri kurmak dengeyi sağlamak otoritesini ortaya koymak her yiğidin harcı değil. Annem dünyanın en kıymetli varlığıdır benim için ve ben nasıl mutluysam oda bunu ister bunun için çabalar. 😊
Sen aşırı ya kaçanlar pısırık olanlardan bahsediyorsun sanırssam
Ama ama kuzusu adamdan zarar gelmez merak etmeyin
Bende ana kuzusuysum
Onu yapan erkek evliliğinde hep kaybeder.
Peki kadınların babalarını melek zannedip, her söylediğini kanun saymaları neden.
Annenin ya da babanın aşırı çocuklarının üzerinde etkisinin olması. Çok ilgi ve sevgi evlatlarına olabiliyor.
Yine ne oldu? :)
Bakar çünkü anne bir tanedir sevgili biri gider biri gelir. Hangi anlamda ana kuzusu diyorsun?
Erkek çocuklarının hayatında ilk aşık olduğu kişi anneleridir her zaman. ilerleyen yaşlardada babadan çok anne sevilir. en çok ilgiyide yıllarca anneden görürüz neden annemizin dediklerini yapmayalım
bir kadın için annelerimizi kıralım anlamadım annesinin lafını dinlemeyen bir erkek bir kadını ne eylesin...
Erkek anneye düşkün olduğu için dediğin normal yadırganacak bir durum yok
Annemle hiç anlaşamam gerek olmadıkça konuşmam bile
Ben kıyamıyorum sadece. Kendi bildiğimi yaparım gene ama onu da dinlerim her zaman.
(Benim gibi) Çünkü Anasiyla buyuyen çocuklar bütün sinsilikleri yılanlıkları bilir ve anaları öyle bir zehirler ki Analarina çok düşkün olurlar Sececekleri kişinin de Anası gibi olmasını isterler 😂☺
Sevsinler anneleri.. öyle yetiştirilmiş ler suç onların değil ki..
cinsiyet ayırmaya gerek yok her kim annesinin ağzına bakıyorsa itici. Aile olmanın farkına varamayanlar var ne yazikki
😍 cunku cok seviyoruz
:) oglun senide cok sevdiginde anlarsin
Yok ne kizicam :) annemi sevdigim icin - leniyorsam var bir sikinti
Sikinti yok :)
Itici ama anneler bitanedie ben anneme kurban olurum
Ana kuzusu baba kuzusu kızda çekilmiy. Bu eve geldiyse artık benim kuzumdur bitmiştir 😅🤣
ozmn güzel seçin ne diyim 😅
😅😅😅 ana kuzusu değilim ama annemin söylediği içime dokunur
Kim ne derse desin. Hiç kimse gelipte anamla kendini kıyaslayamaz. Zalımın kızları :D
Şükür o tiplerden değilim ama anne candır
6 7 senedir ailemi görmeden yaşasam da anamın ağzının içine bakarım net.
Saçma soru..
Neyse ki beynimiz var.
nedeni basit..
anneleri aşırı ilgilidir:)
fazlasi zarar tabi :D
Yok be annemle pek anlaşamam zaten :D
Kızlar da babalarına düşkün ona bakarsak.
bazıları saygıdan diğerlerini bilemem
annesini çok seviyordur ve kırmak istemiyordur.
Biraz daha iyi analliz ettiğnden olabilir
karakterleri bir türlü oturmadığı için..
Küçükken fazla şımartılmışlardır belki
Annesine olan saygı ve sevgisinden
Rahim etkisi. Anne baskın karakterdir.
Empati yapma yeteğin varsa anlarsın
Ben anakuzusuyum sorunu alayım
Yapı gereği.
Itici bana sorarsan.
Niye ki serseri pic mi olsun
Bn ana kuzusuyum dalga geçmeyin lütfen
Anneler önemli kaynana sevin kızlar
annesi öyle yetiştirdiği için
Bencede