Bir erkek neden annesine bir kizdan bahseder?
cvplarinizi mrk ediyprum
cvplarinizi mrk ediyprum
Bir erkeğin tanıdığı ilk kadın annesidir. Tanıştığı her kadında annesindeki özellikleri arar. Bu genellikle bilinç dışıdır. Yeni tanıştığı bir kız için annesinden yorum almak istemesi de yine bilinç dışı yapılan bir onay alma hareketidir. (naçizane fikrime göre, Freud kaynaklı temel bilgilerden yola çıkarak:) )
Anladim. Diyelim o erkek o kizi tanimiyorsa ozamanda ayni duruma mi dusunuyor?
Tanımıyorsadan kastın, hiç görüşmemiş veya birlikte hiç zaman geçirmemiş mi?
Evet
o zaman saçmalıyor diyebilirim... :) Neyi anlatıp ne hakkında nasıl bir yorum bekleyebilir ki... :)
He ancak fotoğrafını gösterip nasıl yeni sevgilim diyebilir. Bu hareketi yapan biri ile zaten işi olmasın o kızın :))
Soyle iza ediyim. Bir erkek var bu erkek beni tanimiyor ama beni gidip annesine anlatmis. Ben bu lizlaciddi dusunuyorum diye bizede haber gelmis.
Ben kafa yapısı itibariyle biraz avrupai düşünürüm her zaman. Bana göre bir çift ciddi düşünecekse ya aynı evde yaşamalıdır belli bir süre ya da birlikte tatile çıkmalıdır. Birbirini tanımanın en güzel yolu budur. Birbirini iyi tanımadan yapılan evlilikler de ne yazık ki hüsranla sonuçlanır.
Türkiye'nin sosyolojik yapısı sebebi ile bu tabii her kişinin hoş karşılayacağı bir durum değil ama hiç tanımadığın bir kızla ciddi düşünüyorum demek de akla mantığa sığan bir davranış değil.
Biraz sert ve kaba olduysam özür ama böyle düşünen bir erkeğin ciddiyetinden şüphe duyarım.
Bende suhpe ettigim icin sordum..
En basitinden annesiyle birçok şeyi konuşabildiği için ya da onunda fikirlerini önemsediği için
Evleneceği kızı anlatır anasına başka kız mız anlatmaz
Bazılarında bir önemi yok.. her zaman anlatıyorlar.😉
Cevap
8Cevap
Iki tur erkek var, ya annesiyle cok icli disli ve haftada bir sevgilisi oldugu icin siradan bir sey gibi anlatabilir , ikinciidise masum asik herkesin bilmesini istiyo her sey olabilir ayida cikabilir
Arkadaş gibilerdir. İlla bana kıymet veriyor ki ailesine bahsediyor diye düşünmem.
Bu yaşıma kadar bahsetmedim çünkü sevgilim olmadı ama olursa evlenecegim kızı anlatırdım sanırım
Annesine bahsedecek kadar deger veriyormus demek ki. Belki de seviyordur...
Asik olmustur, cok seviyordur.
Ciddi düşünüyor olabilir.
Eve atcam evi boşalt anne demek ister aslında
Gelinini önceden tanısın diye 😄
cıddı düşündüğü içn
Ciddi düşünüyor
Cvbını bildiğiniz soruları sormayın
Valla bende bilmiyorum sjsj
Ciddidir
aşık olmuştur
ben bahsetmem
Neden merak ettim?