Belki ütopik biraz ama, oldu da düğün tarihini bir ay sonrasını yazmışsınız. 3 Eylül değil de 3 Ekim... Tabi ki insanlar da buna göre hazırlamış kendini, sizse bunu düğün sabahı fark ediyorsunuz... Erteler miydiniz düğünü?
Davetiyeye düğün tarihini yanlış yazdığınızı tam da düğün günü öğrenseydiniz, bunu nasıl toparlardınız?
Böyle bir hata benim hayatımda mümkün değil de, hadi oldu diyelim.. Tüm akrabaları, aileyi seferber eder davetlilere bilgi verdirtirdim sanırım, ertelemezdim. Sonuçta onun yanında yapılmış bir dünya hazırlık var, onların da heba olmasını istemezdim.
Ertelerim erteleme imkanı varsa. Erteleme imkanı yoksa 1 ay sonrası için sahte düğün yaparım, o gün de sevgilimle sadece ben olurum. Belki de böylesi daha iyi olur..
ertelerdim :) yapıcak birşey yok aile birde büyükse tek tek ara düzeltmek uzuuun sürer ve hani milletin aklında kalır dügün günlerini yanlış yazdırmışlar filan diye milletin agzına laf vermemek için ertelerdim
direk davetiyeyi yapan yere gider düzzeltmeye çalışırdım olmazsada o bütün davetiyeyi kalemlerle tarihi karalar doğru tarihi yazardım tabikiki bir 5 6 kişi lazım
@MEKANSIZCYHNL benim düğünüm sonuçta 1 kere olucak o zahmetide bir zahmet harcarım ve o davetiyeyi de ömür boyu saklayacağım için benim için değeri büyük
vallahi o kadar düğün oluyor ve kimse de öyle bir hata yapmıyor. bazı şeyler hata kabul etmez. ne öyle bir hata yaparım ne de öyle zor bir duruma düşerim.
bir gun daha bekleyemem direk yaparim nikahi kizi kucagima alir kacarim eve zaten o kadar beklemisim bir de misafirler gelmeyecek diye nikahi mi erteleyeyim oldu
Telefon kullanmayan yok ya kullanmayanı dövüyorlar bizim burda.1 sms atarım 2 bayanlara özgü iletişim aracını kullanırsanız bile amacınıza ulaşabilirsiniz.
En İyi Cevaplar