Yaşamiyorum ki her geçen gün ölüyorum...

Sokaklarda yuruyorum ansizin onun parfumu karsima cikiyor hemen kaciyorum... Gece yolculari neden sarkisi caliyor kaciyorum. Kalbim paramparca hatta paramparca olacak bir kalp bile kalmamis bende. Sevdigim adam ugruna fedakarlik yaptigim insan kendi canimi hice sayarak sevdigim insan beni kullanmis sadece hic sevmemis sen hep yanimda ol demeleri hel yalanmis... Ayrilirken tek kalemde silmis kufurler hakaretler etmis sadece kizlara cinsel yonden bakan birini sevmisim o* derdinde ve ne kadar Allahindan bul dedimse simdi o kadar mutlu. Gercekten kotu biri miyim ? Haketmiyor muyum sevilmeyi ? Degerverdigim kadar deger gormeyi ? Canimdan can verdikce canimi almalarini mi hakediyorum ? Onca laf soyledi hala icimde ok gibi duruyor... o simdi beni unutmus evet ve hayatinda baska biri var galiba beni de engellemis... Cezasini bulmuyor beni kullandi gunahimi aldi. Kimse anlamiyor herkes zamanla zamanla gecer unutursun diyor gecen tek sey zaman anlamiyorlar. Bosver diyorlar bosver demekle gececek gibi. o*lara duskun olunca unutyrormus meger karaktersizi sevmisim. Allah bu dunyada kimsenin kalbine bakmiyor bence. Inancimi da yitiriyorum her gun sokaklardan tek basima uzgun uzgun o aklimda geciyorum. Ben kotu biri degilim neden neden nedeeen :'(
Yaşamiyorum ki her geçen gün ölüyorum...