Kim yakinsa önce ona gidilir. Esimin ailesiyle ayni sehirde ayni semtteyiz once oraya bir ugrariz sonra baska sehirde olan benim aileme ugrariz. Cumartesi kamp rezervasyonu yaptirdim en sonda oraya gececegiz. Hava durumi kotu diyip duruyorlardi bisey olduguda yok bosuna gec rezervasyon yaptirdik :)
Biz de babam sorun etmez. Babaannemlerde 1 saat otururuz sonra akşama kadar anne tarafında çünkü orda muhabbet daha koyu. Babam da sevdiği için muhabbeti vakitin geçtiği yerde kalıyor
Bir bayram kendi ailem, diğer bayram onun ailesi... ama ikimizden birinin ailesi yakınsa mantıksal olarak ilk onu görmek makbûl olanı... eşimin ailesi uzaksa gidip işime göre uzun sürede kalabiliriz, olmadı onu bırakırım... böyle şeyler benim için inci çekirdeği gibi bişey...
Ailenin büyük olanindan başlanır sonra yakın hangisi ise ordan başlamak daha uygun mesela anne altta otururken kapı önünden geçip bayramlasmadan onun veya senin Ailene gidilmez ve ayrıca senin benim diye ayrıma girmeye baslarsaniz bu evinizin huzurunu kacirir
eşim yok ama eşim olursa yapacagım şu olurdu yakından uzaga dogru giderdik bence en mantıklısıda bu olur neden ilk önce oraya gittiginiz derlersede yakın dı lafını kulana bilirsiniz 5 yıl sonrada artık alışkanlık dersiniz :D alır yürür :D
Evli olmadiğimdan öyle bir derdim yok bayramda gezmiyorum zaten sülalenin en büyuğü dedem oraya gidiyom herkes olara geldiğinden orda bayramlaşıyoz oh mis
Hangimizin ailesi yakınsa önce ona gideriz zaten bana fark etmez isterse onun aşlesine gidelim bunun için tartışma çıkarıcak hayır illaki de önce benim ailem öpülücek demem
En İyi Cevaplar