Ya tayt aşırı güzel moru falan çok iyi durur. Sanada aşırı yakışmış inanmıyorum bayıldım. Ama anlamadığım şey buna bir insan niye süze süze bakar hani bayan beğenir biraz bakar markasını kestirmeye çalışır ( çünkü aşırı şık) ama bir erkeğin bu hiç bir açıklığı olmayan usturuplu giyime laf etmesini anlamıyorum. Gerçekten ne desem bilemedim. Bu tayta böyle bişey deniyosa cidden cahil gerikafalı bacım asıl onlar be. Çok sinirlendim kusura bakma yorum yapmadanda duramadım. Senide tebrik ediyorum canım benim spor yapmaya bir türlü başlayamadım başarmışsın sürekli çık hiç takma o insanları görürsende bişey derlerse hadi ordan gidin ya yobazları diyip güvenliği çağır yine böyle bişey olmaz ya ülke çomar doldu yemin ediyorum BU NE SAÇMALIKTIR ya millet poposunu gösteren şort giyiyo üstünde südyen bişey denilmiyo hatta bakılmıyo (ki olması gereken bu sanene milletin giydiğinden) burda kadın giymiş güzel taytını yürüyüşünü yapıyo sonra bu kadını sen kocasını aldatırken mi gördün pavyonda şarkı söylerkenmi bacım demeye ne hakkın var şerefsiz. Onları hiç aldırma dediğim gibi istediğini giy sporunuda bırakma sakın. Görürsende hiç takma laf atarlarsa yine sıç ağızlarına ve güvenliği çağır sonra sürekşi rahatsız ederlerse dava açarsın olmadı. Bu ne ya güzel ülkemde böyle insanlar istemiyorum alın başını arabistana suriyeye irana falan o zaman orda gözünü bile kapayan sözde aşşşırı namuslu 13. yüzyıl köleleriyle yiyişin. Yeterr be sıçtınız ülkeye ya salakları. Bu tayt ne ki be isterse şort giyet şu tayta bile yorum yapılıyosa yazık cidden gerikafalılar gidin bu ülkeden ya da zihninizi değiştirin ya salakları
28 Yorumla
Soran+1 yılBacım gel de onlara anlat işte. Tek kelimeyle enbesiller. At gözlüğü ile eğitim almış şahsiyet taşımayan varlıklar.
Soran+1 yılBüyükannemin bir lafı var tam uygun da bunlar için neyse :D
Soran+1 yılDöl israfı bunlar
En İyi Cevaplar
+1 yılinadına giy tatlım, bunların nesilleri tükenmiyor aklı geri insanlar ne de olsa. or*spu olduğunu bir kıyafete bağlayan insanlar cinsel organlarını ortalık yerde kaşıyıp p*rno hastası insanlar. hastalık yani. 18 yaşındayım şort giydiğim için bakan bir erkeğe ilk defa mı bacak görüyorsun dedim. ağızlarının payını vermen lazım. dediğim gibi aklı kıt insanlar. sen onları böyle engelli gibi göreceksin yani öyle davranman lazım. güvenliğe söylemekle iyi etmişsin, dava da edebilirsin. hukuk fakültesini yeni kazandım psikolojik şiddet diyerek dava edebilirsin.
tekrar dediğim gibi, tayt giysen o*ospu, kapansan kezban, askılı giysen yollu uzun kollu giysen yazın bu sıcağında ne işi var uzun kolluyla. cahiller, böyle insanlar hayatta hep kaybedecekler sen de onları gülerek izleyeceksin emin ol :)15 Yorumla- +1 yıl
şunu da eklemeden geçmeyeyim, sırf erkekler azıyor diye kimse beni yazın bu sıcağında pantolon giymeye zorlayamaz. çok sıcak olur şortla yarım tişört de giyerim. eh abaza olan "kulak memen görünüyor beni tahrik etti. " de der. davalık edeceğim hepsini bu olacak en sonunda :D
Soran+1 yılen iyi görüş seçmeyi bilmiyorum bilsem seçeceğim :D
- +1 yıl
düşünmen yeter :)
Soran+1 yılsağol görüşün için canım benim :)
- +1 yıl
rica ederim gerçekler :))
Bu ülkede az bile demişler ben daha ağır söz veya taciz tecavüz beklerdim. Bir şey var mı giydiğinde? Kesinlikle hayır. Fakat her geçenin poponu izleyip taciz edipte namustan falan bahseden mahalle kabadayıları çok. İsteyenin istediğini giyip gezebildiği bir ülke olmasını çok isterdim ama öyle bir yer değil burası. Ola ki taciz tecavüz edilirsen mahkemede seni kusurlu çıkarırlar öyle bir yere döndü.
29 Yorumla
Soran+1 yılTahrikten ötürü kadın suçlu oluyor evet. Rezaleet..
Soran+1 yılDışardaydık iş nedeniyle döndük ama en kısa sürede tekrar döneceğiz. Bize göre bir yer değil burası
Soran+1 yılKışa dönüyoruz. 4-5 ayımız kaldı burada sadece. Nerede yaşadın?
Soran+1 yılHollanda... Üzerine ülke tanımam orada da yaşıyorduk zaten senelerdir. Polonya'ya gitmedim ama eminim öyledir.
Soran+1 yılRahatlık açısından Hollanda.. ekmek nerdeyse orası tabi ki.
Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. bence abartılı değil, herkes her şekilde istediği gibi giyinmekte özgürdür ama burası Türkiye işte, sen aldırma kimseye...
13 Yorumla
Soran+1 yılama burası Türkiye işte... ne kadar utanç verici bir cümle değil mi? Aslında tüm dünyaya ibret ve korku salması gereken bir ülkeye sahipken..
Soran+1 yılLakin en iyi yapabildiğimiz şey insanlardan ve dünyadan asırlarca geride kalmak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılArap doldu ondan bu bakış açısı bakın suriyelilere laf etmek istemiyorum ama her yer de varlar, geçen bir düğün arabası arkası yazısı okudum Türkiye de yoktu, Suriyeden aldım.. Bizim erkekler şimdi onların giyiniş tarzına özenip bizleri açık giyinmesekte öleymiş gibi gösteriyorlar maalesef, her yer de hastane de orda burda yabancı yabancı insanlar kadınlar olsun eyv. ama o erkekler sıralanıp bakıyorlar bide gözle yiyeni var bizim mahallede gece kalkıp bisiklet sürüp kafasına göre bagıranı çok sıkıldım bu durumdan.. Türkiye deki erkeklerimizin sebebi bu çarşaf giysin açık giymesin Suriyeliler iyi Türk kızları fena artık bu duruma geldik..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılŞu taytı bir gece kulübüne, bara giderken üstüne salaş bir tshirt ya da kaldıracak bir bluz ile vs giysen anlarım, normal derim de sitede yürüyüş alanında giymek için bana da fazla geldi açıkçası. Ben olsam eşofman giyer, çıkarım. Neden tayt? Haydi taytla daha rahat ediyorsun diyelim neden yırtık tayt? Ve neden taytın üstüne giydiğin tshirt kısa?
47 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ülkemizde eşofmana bile laf atan abazalar var, nedne taytı mı var bayan belli ki spor yapıyor ve tayt gayet rahat, yırtık olması olmaması kimseyi ilgilendirmez laf atma hakkı vermez
- +1 yıl
@sekizcanlıkedi Ben laf atanları savunmuyorum. Ama son 15 yıldır içinde yaşadığımız Türkiye'nin şartları malum. Ben de isterim, keşke şortla çıkabilse de kimseler bakmasa, laf atmasa. Yasal sürecin nasıl işlediğini de görüyoruz. Polise şikayet ediyorsun, polis de gelip seni dövüyor neden böyle giyindin diye. Doğru demiyorum. Ama biraz da şartlara ayak uydurmak gerekmez mi?
- +1 yıl
evet biraz dikkat etmemizde fayda var ama yine de hemcinsimizi savunmamız gerekir diye düşünüyorum o laf yemeyi hak etmedi, bu meşrulaştırılamaz
Soran+1 yılBen size kendimi kapalıymışta buna rağmen laf yemiş gibi göstermiyorum zaten. Söylemek istediğim herkes istediğini giymekte özgürdür. Nitekim bulunduğum semtte kızlar her gün düğüne gidercesine sokağa dökülürler elitler ya kendilerince. Bana da "çok salaşsın abla" derler. Neden diye soracak olursan da bir yere giderken kot tişört, tayt vs en fazla bir etek giyer çıkarım. Bu onlara göre salaşlık :) Şimdi konumuza dönecek olursak ayağında çorap olmasa ayaklarına bakan insanlardan bahsediyoruz neye dikkat edeceğiz?
- +1 yıl
Orası öyle. Ben de açık bir insanım ben de tayt giyiyorum. Fakat tayt giydiğimde basenlerimi kapatan uzun bir şey giymeye özen gösteriyorun üstüme. Bunun gibi küçük çaplı önlemler alınabilir. Ben sizin haksız olduğunuzu söylemiyorum. Siz de Türkiye şartlarına göre fazla modern kadınlardansınız. Bizim ülkemizde birlik yok. Burada her moden kadın savunur, lafını söyler ama iş ciddi ve resmi bir hal aldığinda herkes gt korkusundan dağılır. Ben sizin iyiliğiniz için söyledim.
Başınıza gelen durum çok üzücü ve gurur kırıcı ama şikayet etseniz kime edeceksiniz öyle de iğrenç bir adalet sistemi var. Ya kalkıp bu ülkeden gidecegiz ya da kendimizi sağlama almaya çalışacağiz. Başka şansımız yok. Evet bakan eşofman giyseniz de bakıyor, kot tshirt giyince de laf atilabiliyor ama öyle bir durumda şikayetinizin ciddiye alinma ve değerlendirilme ihtimali daha fazla en azından.
Bir kişi sokağa karaçarşafla da çıksa bikiniylede çıksa bu hiç kimseyi ilgilendirmez ve hickimsenin karisma hakkı yok ki uzerinde gayet normal bence. Dar görüşlü insanların canı cehenneme
42 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın
Soran+1 yılHelal olsun
+1 yılTayt Seksi fakat bu kimseye hakaret ve rahatsız etme hakkı vermez ne yazıkki ülkemizde kafalarının içinde beyin yerine sperm olan insanlar azımsanmayacak kadar çok
315 Yorumla
Soran+1 yılSperm mi? O bile faydalı biliyorsun.
- +1 yıl
Faydalı tabiki fakat beyin yerine geçmez ☺
Soran+1 yılDemek istediğim spermin sağladığı faydayı bile sağlayamaz bu andavallar. Kafalarının içinde taşıdıkları hiç bir şey yok bence. Çünkü ne koysan onlardan faydalı :)
- +1 yıl
Kafama takılan bir şey var o tayt dar sonuçta giyerken ayağın o açık yerlere takılmıyormu benimde hafif yırtık bir kısa pantolonum vardı giyinirken ayağın nerdeyse yırtık yerden çıkacak gibi gibi oluyordu takılıyordu sürekli.. Taytta bu problem olmuyor mu çok merak ettim?😂😂
Soran+1 yılAhaha :) yani giymesini bilirsen pek fazla olmaz. Ayağını aşağı doğru düz tutmaya çalış takılmaz.
- +1 yıl
Tamam denicem ama asıl senin dikkat etmen gerek bigün o ayak oradan çıkar yakında yırtıklar bileklerine kadar gelebilir😂
Soran+1 yılKaldırır atarım o zaman 5-6 rengi daha var nasıl olsa :)
- +1 yıl
Hiçbir şey yıldıramaz beni diyosun baya inatçı çıktın 😂
Soran+1 yılİnsanlara göre hayatımı yaşamıyorum, yıldıramaz tabi :)
- +1 yıl
Eşim kıyafet konusunda senin gibi inatçı çıkmaz umarım ☺
Soran+1 yılEşim, "hayır giymeyeceksin, istemiyorum" derse olay başka. Ben çevreyi kastetmiştim.
- +1 yıl
Anladım sözümü geri alıyorum eşim senin gibi anlayışlı olur insallah☺
Soran+1 yılİnşallah :)
- +1 yıl
Herşey gönlünce olsun🌺Ailen ile bir ömür mutluluklar dilerim ☺
Soran+1 yılAy teşekkür ederim sağol :) darısı sana
+1 yılGayet normal bir tayt zihniyet meselesi bin yıl geçse değiştiremezsin onları.. İsteyen istediği şekilde giyinebilmeli oysa bu neden insanları rahatsız eder hiç anlamam..
39 Yorumla
Soran+1 yılKendilerinin hiç bir zaman ulaşamayacağı medeniyet eşiğinde olduğumuzdandır belki de. Ulaşamayacağı ete mundar der misali.
- +1 yıl
Haklısın sonuna kadar ben asla anlayamam onları çünkü aynı pencerelerde değiliz ben daha çok insanlığıyla vicdanıyla ilgileniyorum kişinin ne giydiğiyle değil..
Soran+1 yılKişinin ne giydiği, inançları, yaşam tarzı, davranışları tamamen kendini ilgilendirir benim nazarımda. Benim için insanlığı iyi, çevreye zararı olmayan ve karakteri oturmuş saygılı bir bireyse ondan iyisi yoktur.
- +1 yıl
Aynı şekilde düşünüyoruz..
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum..
- +1 yıl
Rica ediyorum ya sıkma canını kimse için üzülmeye değmez sen mutluysan boşver..
Soran+1 yılYaşadığım hayattan ve geri kalan her şeyden çok şükür.. sağol gerçekten
- +1 yıl
Aynı şekilde bende Allahtan özgürce istediğimi giyebildiğim bir Allahın kulunun dönüp sapıkça bakmadığı asla bu tarz bir sorunla karşılaşmayacağım bir yerdeyim gerçekten şanslıyım çoğu hemcinsime göre.. İyi geceler 🙂
Soran+1 yılİyi geceler :)
Çağdaş bir ülke olabilirdik
Neden yobazlığı daha da kötüsü insana olan saygımızı kaybettik
Bu ülkede herkes, başkasının özgün alanına karışmadığı sürece istediği herşeyi yapabilmeli31 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye sınırları içerisinde oldukça zor bir davranış bu bahsettiğiniz
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBence şık ve güzel bir tayt. Sana denk gelenlerin anneleri de bunu tercih etmişse güzel insan oldukları için öyle sanmış olabilirler. Ciddiye alma böyle andavalları. 5 para etmez adamlar için zevksiz giyinmen gerekmez. Bence hoş.
15 Yorumla
Soran+1 yılHayatımda ilk kez karşılaştım böyle bir durumla. Kimseyi takmam lakin söylenen laf zoruma gitti. Edebimle adabımla yürüyorum başımı bile kaldırmıyorum ki yanlış anlaşılmayım diye.
- +1 yıl
İnsanlar yüzünden yaşantını kısıtlama, başını da kaldır, çevreni de izle. Böyle gereksiz oksijen israfları yüzünden çevren hep böyleymiş gibi bir algın olmamalı. Oldukça rahat yaşamalısın.
Soran+1 yılNormalde oldukça rahat ve kimseyi de takmayan bir insanım eşim dışında. Ama ilk kez karşılaşınca neye uğradığımı şaşırdım. Sanki bir şey yapmışım da karşılık veriyorlarmış gibi.
- +1 yıl
80 milyonluk ülkede böyle gereksizler de oluyor hali ile. Sen kendini bildikten sonra başkalarının ne saçmaladığı pek önemli değil.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk olarak sana laf atanlar şerefszmiş bu bir gerçek. Hiçkimsenin sana laf söylemeye hakkı yok
İkinci olarak tayt son derece vücudu ortaya çıkaran başlı başına bir teşhir kıyafeti bununla dışarı çıkmak bile saçmalık bence sen bide yırtığını giymişsin bu dahada teşhirci olmak demek kusura bakma ama bu bir gerçek
Evli demişler sana kocan nasıl buna izin verebiliyo onuda anlamış değilim insan bir karımın vücudu bana özel olsun der biraz saklar kadınını ya böyle kendini sergilemesine izin vermez
Giyimin hakkındaki yorumum bu tayt zaten bir rezillikken sen bide yırtığını giyerek daha rezil bir hale getirmişsin. Ben bunu teşhircilik olarak görüyorum. Giymeyin şunları ya biraz özeliniz olsun kocanıza herkes vücudunuzu gördükten sonra kocana ne özelin kalcak?
Ama o şerefszleri asla savunmam attırmakla iyi yapmışsın böyle giyinmek seni o... yapmaz ve hiçkimseye sana laf söyleme hakkı vermez. Giyimle namus ölçülmez asla.00 Yorumlaiyide bundan kime ne bana ne ona be bize ne senin zevgin senin tercihin millete b*k yemek düşer insanların giyim tarzını yadırgam beğendiysen giyiyorsan senin için güzel bitmiştir...
15 Yorumla
Soran+1 yılAaynen öyle kardeşim 👍
Soran+1 yılyok onların bacıları hacı hoca öyle deme :)
Soran+1 yılAmin
+1 yılKime ne ya nasıl giyindiğimizden kapanırsın aaa nasıl kapalı bak şöyle giymiş orası burası görünüyor. Açık olursun tahrik oluyorum lan siz bir adam olun önce sokakta yürüyen bir kadına bakmamanız gerektiğini biliyorsunuz gelmiş burada ahlak bekçiliği yapıyorsunuz
Size ne lan size ne!10 Yorumla
+1 yılBana kalırsa abartılı değil. Sadece deseninden dolayı gözüken tenden tahrik olan yobazlar var. Oysa şort boyunda bir tayt.
110 Yorumla
Soran+1 yılşort boyunda mı? bileklerime kadar iniyor bu tayt
- +1 yıl
Bu aslında saçma virüslü bir algı. Şort giyseniz bu kadar etki yapmaz kapalı bir şeyin altından bir şeyler görülüyor ya hemen bir etkiler yapıştırırlar
- +1 yıl
Hayır kesik olan yer diyorum yani bir şort giydiğiniz ne görülebilirse maksimum onu görebilirler ki sizinki daha da kapalı
Soran+1 yılHı evet o konuda haklısınız. Şort giysem oraları zaten göremezler dediğiniz gibi. Ama tahrik olmalarını sağlayacak bir görüntü de değil bence.
- +1 yıl
Tabi ki de değil ama bizim bir çok insanımız ayak parmağınız ucu gözükse bile tahrik olabilecek boyutta üzücü ama gerçek.
Soran+1 yılEvet bunun farkındayım.. Terlikle çıkınca ayaklarıma bakana dahi denk geldim..
- +1 yıl
Ahaha (: Hey allahım ya fıkralarla Türkiye gerçek oldu 😅
Soran+1 yılDiğer tarafları bir nevi anlıyor da insan ayakmış el kolmuş hayrete düşürücü gerçekten :D
- +1 yıl
Kadın olmak gerçekten zor. Kadının arzusu, isteği, giyinimi ve bir çok şeyi sorun oluyor. Ne hikmetse her şeyin irdelemesi, yargısı sadece erkeğe ait :/
Soran+1 yılHaşa bizi onlar yarattı ya, öyle zannediyorlar :)
+1 yılahlak beyinde olur iki bacak arasında değil, lütfen sizde o beyinsizlere bakmayın son derece modern bir bayansınız
29 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ben teşekkür ederim geçen gün bir bayana laf attılar diye adamlarla kavgaya tutuşdum aynı sizin durum gibiydi bu durumlarda çok hassassım ben
Soran+1 yılOlması gereken bu. Herkes böyle olsa keşke
- +1 yıl
toplumu sahiplenmiyor işte kimse, aman başım belaya girmesin aman bana bişi yaparlarsa korkusu var
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
eskiden erkekler sahiplendikleri kadınlar olsun başka şeyler olsun gerekirse ölürlerdi şimdi ise ( lafım herkeze değil konu başlığını okuyun ) tırsak , aman bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın , bana dokunmayın ne yapıyorsanız yapın diyorlar yazık
Soran+1 yılÖyle evet
- +1 yıl
kusura bakmayın gece gecede başınızı şişirdim yaşadıklarınıza üzüldüm keşke ben müdahele etseydim iyi geceler
Soran+1 yılEstağfurullah ne demek. Teşekkür ederim iyi geceler
Bu ulkede her bayan giymkte ozgurdur ! Sadece erkeklerin bakmayarak adam olmasi gerekiyor ! arkadasim bkma ne oluyor o gozlerin yerinden firlamaya versin su ulkede oyle utanan erkek krdeslerimizde var bir o kdrda adam olmayanda var !!!
10 Yorumlahiç abartilicak bir durum yok. onlarin terbiyesizligi
19 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle.
- +1 yıl
yahu kizlardan da erkeklerden de ne saçma yorumlar gelmiş. alissin gozleri herkes istedigini giymekte ozgur. asil burada giyilmez gibi dusuncelere kapilirsak hicbir zaman giyemeyecegiz hicbir zaman elitlesemeyecegiz ne yazik ki. ayrica taytinda berbat bir yani yok bende bu tur seyleri sevmem yirtik tayt falan ama hic gozume batmadi yakismis cunku
Soran+1 yılSadece yürüyüş için aldığım bir tayt zaten ya. normalde gezerken ederken giydiğim bir tarz değildir ama ne yazık ki burada bile enbesil insan kaynıyor..
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu cidden ya bütün akşamım sinirden berbat oldu. Cevap veremedim diye yedim bitirdim kendimi
Soran+1 yılHayatımda ilk defa karşılaştım bu denli beyinsizlerle. bir daha olacak olursa alırlar ağızlarının payını zaten
Soran+1 yılTek hücreli şerefsizler
Başkasının giyim tarzını yargılamayıp sadece kendimizden sorumlu olduğumuzu hatırlayabilirsek belki doğru düzgün bir ülke, topluluk, millet vs olabiliriz.
30 Yorumla
+1 yılBunları nerede giydigine baglı bebek sahilde giy mesela kimse dönüp bakmaz bile yobaz insanların yaşadığı yerde giymişsindir muhtemelen. Ben olsam duyduğum gibi agızlarının payını verirdim
20 Yorumla
+1 yılbence de abartılı değil ama türkiye burası ne bekliosun
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. gayet normal , taytinda guzelmis ama ayaklarin cok kucukmus :D
17 Yorumla
Soran+1 yılSiz de ayrı bir noktada :)
Soran+1 yılKüçük evet :)
Soran+1 yılAbartıyorsunuz :)
Soran+1 yılBEN ÖYle düşünmüyorum :)
Yobaz insanlar işte. bir yobazdan bir Abaza'dan gınağ geldi 😂
41 Yorumla- +1 yıl
kendilerinden başka toplumları yetiştirip düzeni bozmak üzere yola çıkan avrupa ülkelerinin yetiştirmek istediği İNSAN topluluğu...
AİLE DÜZENİNİ BOZUK düzen...
ruhsuz toplum...
kültür seviyesi yüksek diye adlandırılan yaşam biçimi
isteyen istediği yerde istediğini giyer yaşam biçimi...
isteyen istediği yerde ilişkiye girebilir yaşam biçimi...
büyüklere saygısızca yaşama yaşamaya devam etme yaşam biçimi (otobüslerde görüyoruz)
geldiği toplumun geçmişindeki geleneklere de yobaz diyen toplum...
devam
devam
devam
REFAH YAŞAMA DÜZEYİ YÜKSEK DİYE BİLDİĞİMİZ ingiliz toplumunda eş değişim kültürü hızla değişiyor ne diyorsunuz
açılmak serbest iç düşüncenin dışa vurulmuş halidir
istersen çıplak gez
çokmu saçmaladım ne
+1 yılBoşver abla terbiyesiz insanları kafana takma sen. Gayet normal bir tayt
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler canım
- +1 yıl
Ne demek abla
Soran+1 yılİyi geceler :)
- +1 yıl
Sizede
Ülke cahil, yobaz, köylü, çomar dolu. Hepsi adına senden özür diliyorum. Çok yakışmış.
21 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah yahu siz niye özür diliyorsunuz. O enbesiller özrü ne bilir
+1 yılmalatyada yaşıyorum bu taytı giysen laf atmakla iç organlarına kadar seni kesmekle kalmazlar üstüne bir de terziye götürürler valla eksik parça dikmişler diye
30 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın böyle erkekler memlekette olduğu sürece zaten bize rahat verilmeyecek. Ama sen korkma bunlardan hakkını ara kardeşim.
10 Yorumla
+1 yılToplumdakiler şunu istemiyor buna böyle bakıyor diyerek kendini kısıtlamak durumunda değilsin ve olmamalısında ama bu dediğim bazen bir ütopyadır ve bugün kutuplasan Türkiye toplumunda bu Ütopya bazen etiyopya kadar uzak bundan dolayi ki oyum milli görüşe ve akpye ve chpye esenlikle kaliniz efendim taytiniz size cok yakışmış olup gule gule giyiniz
00 Yorumla
+1 yılcanım giyimine eşin karışmıyorsa dışardakını takma
ama nazen kalça ve vajına arasına gırıyor tayt ben bıle sulanıyorum hemcınslerıme onalrında ıcını kabarttıysan uzanamayacağı cıgere pıs derler kedı kafalılar00 Yorumla
+1 yılBaşkasının giyim kuşam şeklini beğenmek zorunda değilsiniz bu gayet normal fakat o kişiye hakaret etmek suçtur... Daha bunun farkında olamayan nice insanlar var... Bu da asağılık duygularının bastırılma çabasından başka birşey değil...
00 Yorumla
+1 yılAlgıdan dolayı. Böyle taytları hayat kadınları çok kullanır. Ne böyle bir algıyı kabul ederim ne de hayat kadınları hakkında laf edilmesini. Sen beğenmiş giymişsin hicbir sorun yok. Sikayet etmekle iyi yapmışsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyi yok işte bunlar da iyice herşeye karışmaya başladılar 😒
10 Yorumla
+1 yılhem erkeklerden laf yiyosun hemde tekrar erkeklere soruyosun zihinsel sıkıntı sende bence
62 Yorumla
Soran+1 yılSende cevap verebildiğine göre bu soruda bir sıkıntı yok otur kendi zihnine bak
- +1 yıl
okk
+1 yılKimse yi takma. Onlara ne. Kimsenin giyimine laf edilmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tayta bise yok. Abartilcak durum yok. Etrafta zihniyetsiz cok
20 Yorumla
+1 yılTaytın abartılı değil gayet hoş. Öyleleri her yerde var maalesef kafaya takma.
10 YorumlaAfedersin de taytı neden giyiyorsun? Rahat diye dimi, peki neden kesik olanı? Moda ise tekrar afedersin onların yaptıkları da artık moda oldu bunu ülkece hepimiz biliyoruz. Kısıtlanmak istemiyorsun eyvallah, onlarda istemiyor. Peki çok mu gerek var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherşeyin yeri var yurt dışında giy kimse bakmaz türkiye de bakarlar ya da izmirin en rahat kesiminde giy bakmazlar tıtucu mahallesinde giy bakarlar
kimsenin laf atmaya hakkı yok. ama sende yerine göre giyin burası türkeyyy02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbak tatlım bide şunu diyim istediğin kadar açıkta giyenebilirsin yerine göre örneğin bir şort giyersin hiç tahrik edici değildir boldur vs. ama bir şort giyersin göze sokar gibi. buda aynı düz ksiyah tayt giy yırtıklı falan daha bir dikkat çekiyo. ya da mini etek giy ama onu spor bir kombin yaparsın kimse bakmaz ya da mini giyersin ama dar olur topuklu giyersin
anladın sanırım
Soran+1 yılNerde nasıl giyineceğimi bilmiyor değilim merak etme tatlım. Ger. zekalı insanların nerde ne zaman bulunacağını bilemiyoruz o kadar.
+1 yılTahrik unsuru...
yalakalık yapmayın
içinizden geçeni yazınsana ya
hayret
çok Seksi bir giyim tarzı işte
belki ben dağda büyümüşümdür böyle düşünüyorum
tahrik meselesi o giyim00 Yorumlaİstersen ciplak gezersin... kimsenin kimseye karismaya hakki yok.. terbiyesizlik yapmislar
10 Yorumla
+1 yılÇok da bir ozelligi yok oyle aman aman super degil siradan bir tayt madem sozu hazmedemedin bu soruyu bile sorman gerekmezdi bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılTaytta hiç bir şey yok, sadece bazı zihinlerde örümcek ağları var.
10 Yorumla
+1 yılZihniyet meselesi. Ama yanlış anlama bu tayt da çok çekici ve seksi :D tabi böyle olması laf atma hakkı vermiyor kimseye. Herkes istediği gibi giyinebilmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDizi yırtık pantolonlar iyi hoşta böyle taytlar çok kötü geliyor gözüme kim giyerse giysin. Tabiki isteyen istediğini giyer kimseyede laf etmek düşmez, kimsenin hakkı değil ama çok itici geliyor böyle kesik kesik şeyler
00 Yorumla
+1 yılYani evli olcak bide derken. tabi evliysen eşin karar verir buna giyip giymicegine acıkcası kimse karısamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu köleyiz biz.
- +1 yıl
yani tabiki herkes istedigini giyer fakat atıyorum birşeyden rahatsız oluyorsa söylemek hakkı sonucta? belki bunu giymesini istemiyor bir kıyafet icin insan kırmaya gerek varmı? kölelikmi dedim ben?
- +1 yıl
Ben mesela kıyafete karışmam fakat yırtık pantolon tayt vs yırtık şeylerden nefret ederim yanımdada giydirmem. bunu acık oldugundan tahrik edici vs diye degil kendi göz zevkim icin giydirmiyorum?
Soran+1 yılBunu söylemeye hak sahibi olan insan eşimdir. Bu dışarda gezinen avareller değil
- +1 yıl
abartı olmadığını düşünmüyorum fakat yakıştırmıyorum ben kadınlara bu şekilde giyinmelerini ya da göbeği açık gezmelerini fikrimi belirtmek istedim :D
00 Yorumlasen onlara aldırma canıms onlar paso mast. yaptıkları için ulaşamadığı ciğere de anca laf atarlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliysen kocan bir şey demiyosa sen soröadığın sürece kimsenin yorum yapmaya hakkı yok
20 Yorumla
+1 yılEvli oldugunu nerden anlamis zuzular onu anlamadım kiyafete gelince nasıl istersen giyebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılParmağımda yüzük var ya hani. Alyans tektaş vs
- +1 yıl
Laf wtmak. icin okadarda dikkat etmisler bu insanlar bir baska
Soran+1 yılİnsan? Çıkaramadım ya pardonn
- +1 yıl
Fiziken insana benzemiyorlarmiydi
+1 yılNormal bence. Eşim giyse sıkıntı yapmazdım. Hem kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.
00 Yorumlaevli birine yakışan bir tayt değil , kimsenin giymemesi gerek aslında Türkiye'ye bakarsak.
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi kadınların seks objesi olarak görülmesi. Giyindiğin tayt gayet güzel.
00 Yorumlasadece evde kendini kesmiş gibi bir görüntüsü var ve hoş değil bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. sen ne takıyon Abazaları ahlak abisi kılıklı lavukları. sen rahatına bak
01 YorumlaBerbat tayt ablacım hiç kusura bakma yakışmadı sen aleyna tilki değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbide arkadan görmek lazım heryerin meydanda ise haklılar
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek penisi belli bir şekilde giyinse sapık dersiniz sizin farkınız ne!
Soran+1 yılHiç bir erkeğe penisi belli diye SAPIK! damgası vurana denk gelmedim hiç bir şekilde de böyle itham da bulunmadım. sizin de beynininiz geri çalışıyor tebrikler. !
Cevap sahibi+1 yılHep öyledir zaten, işinize geldiği gibi konuşun
Soran+1 yılHe abicim he sensin
Cevap sahibi+1 yılSiz soyunmayı medeniyet sanan, teşhirci insanlarsınız. Utanma duygunuz yok.
+1 yılHoş değil, karıma giydirmem şahsen.
Ama milletin karısından bana ne...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav tamam sende haklısın ablacım ama burası Türkiye bende karşıyım insanlara karışılmasına ama burada karışıyorlar işte bunları ya takmayacaksın ya da bunlara dikkat edeceksin
00 Yorumla
+1 yılyobaz ve gericiler işte.
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. alt tarafları yırtık olsaydı sorun olmazdı ama çok açık bacım
10 Yorumla
+1 yılTopluma neden bakıyorsun ki burada herkese söylenecek bir şey var
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yok abla gayet normal tayt ya
Bunlsr pattayaya felan gitmememisler bakmamislar sanirim00 Yorumlavalla ben hem senin gibileri sevmiyorum hem o bahsettiğin tipteki insanları sevmiyorum. kimse kendi haddini bilmiyor sınırını bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer bence isterse çıplak gezer. Onlar ümmetin çocukları olmaya çalışırken bacım çocuğu oluyorlar. Fazla takma kafana sen.
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat