AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
kadın çalışmıyorsa kadın yapmalı kesinlikle erkek de anca hafta sonları ucundan tutar ama kadın çalışıyorsa hayat müşterektir ikisi birlikte herşeyi
tabii ki erkekler de yardım etmeli yani sonuçta kadin evin hanımı diye bütün gorevleri kadinin üstüne atmak dogru degil robot degil sonucta insan 👀
Kendi dagittigini toplasin derli toplu olsun yeter birde yemek yapıyorsa kacirmam o adamı 😀 mutfağı pek sevmiyorum çünkü..
duruma göre değişir iki tarafta çalışıyorsa erkekte bir işin ucundan tutmalı
ama kadın çalışmıyorsa yapacak o işleri :D
Kesinlikle yardim etmeli ama çokda abartmamali bence ne biliyim bir zorunluluk yoksa elinde vileda kovasiylada görmek istemem şimdi
Bir erkek olarak yemek yaparım ütü yaparım vb herşeyi yaparım ancak kızlar abartıp bunları sürekli bize itecektir o yüzden biliyormuş gibi yaparım.
... Kapısının önünü süpüren bir Peygamber'in (s. a. v) ümmetiyiz...
Hayat musterek karsilikli yardmlasma lazim tek başına kadin onca isin üstesinden gelemez
Ben asla kocamdan bir gıdım fazla iş yapmam. O da en az benim kadar yapacak.
kadın yapcak tabi. ataerkil olmayan kızların köküne kibrit suyu :D
Ev işi kadın işidir.. Begenmiyorsan doogru babanın evine 🆗?
Ortaklaşa yapılmalı bazı işler (perde takmak, cam silmek...) zor olduğundan erkek yapmalı diye düşünüyorum
bütün işi onun yapmasını bekleyemeyiz ama bir işin ucundan tutsun tabi. Yediği tabağı kaldırması eşyalarını sağa sola atmaması gibi :)
bir işin ucundan tutsun bir zahmet kadında calisiyorsa
bence paylaşım olmalı her işi kadına yüklemek çok saçma
populis bir yaklaşım yapmıyacağım. ikimizde çalışıyosa elimden geldikçe çalışmıyosa hastalık dışında yardım etmem
İki taraf çalışıyor ise ortak olmalı, biri çalışıyor ise çalışmayan taraf yapmalı
Bir işin ucundan değil, komple her şeyi ortak yapmalılar.
Erkekler de bir işin değil, bir çok işin ucundan tutabilir... ve yapmalılar. Çok fazla is var evde.
Kendi eşyalarımı toplarım yıkarım ütü işini yıkabilirim hanıma sadece yemeği ve pisliğinide temizlerim al iş kalmadı işte ya da birini tutarım halleder ya
Kesinlikle katılıyorum. Evlilikte bunların lafı bile olmamalı. Hem bırakın bu cinsiyetçiliği yaa. Binlerce erkek aşçı var madem öyle onlar da işlerini bıraksınlar, ne de olsa yemek yapmak kadın işi.
"ucundan" tutmamalı. erkek de kadın kadar sorumluluk sahibi bu konuda.
Yardim etmeli tabik gecti o devir mal gibi oturup gobegini kasicak tv izleyecek
Benimki zirt pirt istedigi zaman onu ver sunu ver en sonunda kiyamet kopuyor Hizmetci mi var karsisinda
O gibi konularda sorun olmaz diye dusunuyorum. Neticede 5 donumluk ev degil ya en fazla 2 saatlik isi var toparlanip temizlemenin. Bu gibi kisa surede bana kiyip is yaptirmaz diye dusunurum 😂😂😂
Öyle bir şey yok. Erkek karısını seven, düşünceli biriyse yardım eder. Öyle bir genelleme yok yani
Bence de erkek de bir işin ucundan tutmalı eşine yardım etmeli
ortak olmalı. Kadının üzerinde en işi yapar mı yazıyor sonuçta
erkek bir işin ucundan tutmamalı. kadın ve erkek ortaklaşa yapmalılar. (her ikisi de çalışan ise)
Ben yaparım zaten ama o da bir işin ucundan tutsun
Yardım etmeli bazen özellikle de evin hanımı çalışıyorsa
benim babam elini bile sürmez ya annem yapar işleri ya da ben :D
Erkekte aynı evde yaşıyor kadınla yardımcı olsa kadının yükü hafiflemiş olur hem.
bence erkeklerinde bir isin ucundan tutmasi lazim ortak hayat
Bu işler için bir başkası tutulmalı, ev işinden nefret ediyorum
Artık kadınlar da çalıştığına göre paylaşılmalı. Kadın hem dışarda çalışıp hem de ev işi yapmak zorunda değil
İki tarafta çalışıyorsa ev işi ortak olur. Ama kadın çalışmıyorsa bir zahmet yapsın
Resimdeki gibiyse evdei amcalarimiz sıkıntı buyuk😂
Kadın çalışmıyorsa kadının bol vakti olur evi için ama ikiside çalışıyorsa ortak yapılır :)
erkekler kesinlikle. yardim etmeli cunku saglik acisindan bazi. isler kadinlara gore hic degil.
Kadin yapmali erkek yardim etmeli. Kadin calisiyorsa oetaklasa yapabilirler
Ben yapmam sevmiyorum ev işini. Eşimi de yap diye zorlamam. Bir orta yolu bulunur elbet
mümkünse hepsini erkek yapsın desem bir sürü erkek yorumumun altında bidibidi öter tihihihi😅
Ama bu da yanlış. İki tarafta ortak yapmalıdır.
@Bugraaltas kesinlikle haklısınız
ben takılma amaçlı yazdım zaten 😄
birlikte olmalı da şu anda sevgilim olan kişi çok tembel yaa izin ver akşama kadar oyun oynayıp yatacak yaa. ev işi yaptıramam ki
İhtiyacı olduğunda erkek kadına yardım etmeli sonuçta ev ortak alan her ikisi de kullanıyor.
Erkek kadinin yapamadigi her isi yapmali musluk da tamir etmeli anlamali o tur seyleri.
ikisi de calisiyosa temizlik bile yapmali
farklı bir mecburiyet yoksa eğer erkek ortak olmalı ev işlerine
Erkek yardım etmeki tabi ki ama, bunu bir zaruriyet olarak görmemeli...
Tabiki kadın yapar lakin erkek de müsait ise yardım edebilir.
Kesinlikle dediğin gibi. Kadın o evde tek yaşamıyor ki
Arada hafta sonu ufak sofra kurma beraber yemek yapma falan olabilir. Ama otesini dusunemiyorum
Kadının da erkeğin de üstüne düşen sorumlulukları yerine getirmesi ortaklaşa yapması lazım
Nasil ki yeri geldiginde kadin calisip eve para getiriyorsa erkek de ev isi yapabilmeli
Evde yaşayan herkes fiziksel olarak tamsa ve aklı yerimdeyse yardım etmeli
Kadın çalışmıyorsa ev işlerini yapabilir ancak kadın çalışılırsa erkek yardım etmelidir tabi ki..
Kadın çalışmıyorsa kadın yapmalı ama çalışıyorsa ortaklaşa
halı silmek veya yıkamak ya da perde asmak gibi zor işleri erkek yapmalı
Evimi bir erkekle paylaşmayacağım için. Partnerimin bana yardım etmesine gerek yok. Kendi kaldığı evi temizlesin yeter.
tutmalı tabi evlendiğin bayan senin kölen mi işçin mi
Yıl olmuş 2017 başkaları Mars'a koloni göndermeyi düşünüyor bizim tartıştığımız konuya bak.
hem ev hem de iş için kadın da erkek de işin ucundan tutmalı.