+1 yılEvli erkek dediğin arkadaslarıyla gec saate kadar sürekli dışarıya cıkmaz
Kesinlikle 11 den önce ev e gelmeli
Hele hele cocuk varsa ayda 1 arkadaş lariyla bulusmalı
Artık o evli
Zaten sabah tan akşam a kadar iş tesin birde iş cıkısı sürekli ya da ayda 4 5 defa arkadaslarıyla birlikteyse yok öyle
Sebi bejleyen evde bir ailen bar git onlarla eğlen dişarı görür balıga götür
Onlarda sabahtan aksama kadar seni bekliyorlar ayıp bende bir babayım
Kimse kusura bakmasın
Önce aile NOKTA...37 Yorumla- +1 yıl
Dimi :|
Bence eşler birbirine, arkadaşlarıyla ayda yılda bir görüşmek icin izin verebilmeli. Ama makul saatler icinde. - +1 yıl
Ben öyle yapıyorum hatta arkadaslarım ısrar eder ailemle vakit gecircem diyince ısrar etmezler
- +1 yıl
Iste böyle arkadaşlar gerekli herkese.
- +1 yıl
Biraz siz bayanlarda erkekleri sıkmayın lütfen
Erkeği ev e bağlamayı bilin 😉😉😉 - +1 yıl
Haa biz sucluyuz yani 😒
- +1 yıl
Bakın burada suçlu aramıyoruz
Vücüdda yara var iyilesmesi icin merhem gerekli
Şimdi suclu merhem mi?😉 - +1 yıl
Merhemin suçu ne 😀
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kadın arkadaşı ile buluşamaz kendi fikrimce sorguluyorum erkek çıkar erkek yapar peki kadın evet gece çıkmasın tamamda bırakın gündüz çıksın neden evde olacak her zaman kimden ne için kaçırıyoruz ki onları erkeklerle konuşmasın evet ama bırakın kız arkadaşları ile özgür olsun gece olmasın ama gündüz olsun sıkılırlar bunalırlar izin verin bazen özgür bırakın ki onlarda istediği gibi mutlu anlar yaşasın
Ama kadın kendini bilecek saatini süresini ayarlayacak suistimal etmeyecek güvenini kırmayacak13 Yorumla- +1 yıl
Neden gündüz? Gece cikamaz mi?
- +1 yıl
Geri dönüşü var etkenler var başına iş gelir eşime güvensem bile peki ya disaridakiler bazı şeylerin sebebi vardır neden gece çıkamaz diyorsun sürekli gündüzler çuvala mi girdi gecenin özelliği ne ne gerek var
- +1 yıl
Gündüz çalışıyor aksam bulasabiliyorlarsa ya?
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey olacak olsa hangi arkadaşlarıyla, nerede toplanacağını biliyorum zaten. Sadece erkek kadro ile ergenlik dönemlerinden beri kırk yılda bir gidip toplandıkları bir birahanede içiyorlar. Sabaha karşı gelmediği müddetçe geç gelmesini sorun etmem ben o yüzden. 1de, 2de de gelebilir.
Kadın - erkek bir toplanma durumu olsa muhakkak beni de plana dahil eder zaten kendisi.13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlarını tanıyorsan sorun yok olmuyor sanırım. Bazilari yoldan çıkarıyor çünkü.
- +1 yıl
Yoldan çıkaracak arkadaşları yok. Yüzde 90ı evli ve çocuklu. Bekar olanlar da adam gibi adamlar. Arkadaşlarını da severim 🙂
- +1 yıl
Ne güzel :)
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle dağıtsın. Zaten iş için geç saatlere kadar dışarıda. bir de arkadaş çıkarmasın başıma. Ya zaten yapmaz öyle bir şey
14 Yorumla- +1 yıl
Ya yaparsa :|
- +1 yıl
19 senedir birlikteyiz, akşamlarını benimle geçirmek ister. Bir kere gitti, iş arkadaşlık karışık bir durum, sorun etmedim.
- +1 yıl
Allah daim etsin birlikteliginizi :)
- +1 yıl
Amin cümlemizin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kafa dağıtmak istiyorsa benle dağıatcak arkadaşlarıyla değil.
84 Yorumla- +1 yıl
Ne var arkadaşlarıyla vakit gecirmek ıstiyor belki 😒
- +1 yıl
Adam gibi bir cevap. Afferin sana
- +1 yıl
ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN
VALLA KAFASININ DAĞILMASINI İSTİYORSA DAĞITIRIZ YANİ :D
ARKADAŞ ORTAMINA DAHİL EDİLMELİ HEPSİ ERKEK İSE ya da KADIN İSE O ORTAMDA KİMİN OLDUĞU ARAŞTIRILMALI ARALARINDA BEKAR KOPUK BİR ZİNCİR VARSA TEHLİKELİDİR..
HEP ATEŞ İLE BARUT YANYANA DURMAZ DERLER BENCE HEPSİ ATEŞ İSE ATEŞ EDER
HEPSİ BARUT İSE ATEŞ İSTER. BU YÜZDEN BU KADARDA HAFİFE ALMAYIN SONRA İLİŞKİMİZİN NEDEN BOZUK BOZULUR TABİ BOZUK PARA GİBİ DAĞILIYORSUNUZDURDA ONDAN ARKADAŞIMA KATILIYORUM SONUNA KADAR - +1 yıl
Kadın erkek karma bir grupla dışarı çıkıyor olsa zaten eşiyle gider. Kadın kadına oturmak istiyorlar belki? En sevmediğim şey her yerde biten erkek modeli. Oldu olacak seninle beraber sçsın.
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAslında evlendiğim İnsanın arkadaşı da ailesi de olabilecek bir kızım. Lakin yine de arkadaşları ile geçirmek isterse akşamını, ona bir kısıtlama yapmamın doğru olmayacağı kanısındayım. Sokakta yürümek dâhi bazen ürkütüyor insanı, hırlısı var hırsızı var. Gönlüm 8, 9 gibi dönmesinden yana lakin ne zaman isterse gelebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.
- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılEşim olmuşsa, muhtemelen güveniyorumdur. Kaçta geleceğine de kendisi karar verir. Mekanı ve arkadaşlarını biliyor olmam yeterli. Bara da gidebilir. Fakat kontrolümden çıkarsa boşarım. Ya hep ya hiçtir bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Hmm.
- +1 yıl
ya gece 3'e kadar gelmediyse ve sen gece 3'e kadar sabredip arayıp durduysan eşini, ardından
aramalarına cevap vermeyerek geceyi 4 ettiyse, sonra gittiği mekanın kapanış saatinin 2 olduğunu öğrensen arayıp dursan sürekli ve saat 5'e kadar telefonlarına yine cevap vermese, sen uyuduğunda kısa bir süre uyuduktan sonra saat 8 gibi falan kapının açılma sesi gelse
o zaman ne olacak?
kaçta geleceğine kendisi karar vermesin hacım, ona sen karar ver. yoksa üstte yazdığım senaryo oluşuverir aman diyim. - +1 yıl
@EfkarlıYiğit Aradığımda açmıyorsa, birlikte gittiği bir iki arkadaşını da ararım, onlar da açmazsa, Yarım saat kadar zaman veririm geri araması için. Geri döndüğü zaman sesinden belli olur ne olduğu. Telefona zamanında bakmadığı için çok sağlam ezerim lafla. Zaten ender arayan biriyim. Telefonuma bakılmaması, dönülmemesi çok sinir eder beni. İlişkiden bile soğurum. Aptal kadına, telefon kullanmayı bilmeyen ya da yoz kadına tahammül edemem. Boşarım.
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evli bir insanın arkadaşlarıyla gece saatlerinde kafa dağıtma olayı saygısızlık ve sorumsuzluktur. İş çıkışı arkadaşlarıyla buluşur 1-2 saat maksimum konuşurlar sonra alırım. Kafa dağıtmaya ihtiyacı varsa ben dağıtırım kafasını.
22 Yorumla- +1 yıl
Bazen insan farklilik arayabiliyor ama. Hem bu kafa dagitma illa alkol alma olarak algılanmasın.
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılizin verdiysem saatini sormam... elbette arkdaşları ile vakit geçirecektir... kadınlarında bazen ayrı konuşmak hemcinsleriyle paylaşacakları şeyler vardır.. buna saygı duymak gerek..
15 Yorumla- +1 yıl
Budur 👍
- +1 yıl
rica eederim olması gereken bu :)
- +1 yıl
Dimi :)
- +1 yıl
saat 3 e kadar eve dönmemesine izin verirsin yani?
saat 4
saat 5?
dostum karına 3 farklı erkek döne döne sırayla girdi.
Namus gitti?
kardesim totoş musun sen? kendine gel, umarım eşin yoktur. lütfen eşim yok de çünkü rahat
seni 3-4 kere aldatmıştır eşin, senin yerine üzülürüm.. Benim gibi erkekler karını gece kulübünde
saat 3 de tokmaklarken sen evde oturacan belki uyuyacan. yazık...
totoş!
maksimum gece 11 olması lazım o saatin asla gece 2-3-4 olmamalı. zaten daha fazlaysa, yani saat 5'i geçiyorsa swinger partiye gitmişlerdir, karı ya hamile ya da dağıtılmış vaziyettte..
zavallı mehmet. - +1 yıl
@EfkarlıYiğit boşver yiğidim sen kafanı yorma böyle şeylere zira anlamak istediği kadarını anlamışsın, seni aşar böyle şeyler
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben kiskanc adamim boyle genis adamlar var karilari mekanlardq icip sicip egleniyor o evde oturuyor bana uymaz
37 Yorumla- +1 yıl
Sen gezeken iyi ama 😒
- +1 yıl
Esinde kendine guveniyor olamaz mi
- +1 yıl
evlenme sen hic kerem 😒
- +1 yıl
Herkesin aci tecrübeleri vardir hayatta. Bunu herkese maal edemeyiz ama.
Niye ben varken arkadaşlarıyla kafa dağıtıyo ki... kafasını dağıtmak istiyosa benle dağıtıcak arkadaşlarıyla değil!.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam senle dağıtsın :/
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gece dışarı çıkmayı seven biriyle yuva kurmak isteyeceğimi sanmıyorum..
Üstelik bensiz çıkacak.. Hımm evet olmaz öyle biriyle..18 Yorumla- +1 yıl
Yahuu kirk yilda bir arkadaşlarıyla çıkamaz mi :|
- +1 yıl
Arkadaşlarıyla sinema felan yapcak belki :/
- +1 yıl
Misal dedik 😒
- +1 yıl
Hemen bozulma ya.. :/
Hadi gülümse.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=HPqPukvbOWY - +1 yıl
Çok severim yelizin sesini :)
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. arkadaşları ile gorusmek iki tarafin da hakki. saat siniri her zaman doğru değildir. içmeye gittiler diyelim 1 saat de yol var, nasil donulecek?
18 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamam erkenden dönecek :|
- +1 yıl
Tamam olmali ama dozunda
- +1 yıl
Sert darbe etkisi yapacak herşey olabailir 😒
- +1 yıl
Olur bak iyi kafa yarar 👍
+1 yılİzin verme olayı bana çok saçma geliyor. İstediği saatte dönsün. Sıkboğaz etmeye gerek yok
21 Yorumla- +1 yıl
Kontrolü elden birakmamakta fayda var bence :|
+1 yılcokta abartmasın ama yanı. ama o bılır ne zaman gelmesı gerektıgını soylememe gerek.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne bilim bizim milletin erkeği biraz şey ya. Bilmeyebilir :|
İzin aşmaz benden tabii ki erkek adam izin mi alacak? Gideceğini söyler ve gider
15 Yorumla- +1 yıl
Alacak tabi korkulukmuyuz biz 😒
- +1 yıl
Bikac sene sonra ayni fikirde olmayacaksın. Gorceksin ;)
- +1 yıl
Peki :)
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİzin vermem Bedia... Ben kıskanç bir erkeğim. Senin eline benim elimden başka bir el değemez. ;)
16 Yorumla- +1 yıl
Off ruknettinimmm jizy arkadaşlarımla buluşcam yaa 😒
- +1 yıl
Kız
- +1 yıl
Hmmm... O zaman bir sorun yok aşkısı ;)
- +1 yıl
Ama sana izin yok :|
- +1 yıl
Nedenmiş o bitanem?
- +1 yıl
Sana güveniyorum cevreye güvenmiyorum :|
+1 yılmodern zamanda modern yalanlar vardır :) toplantım var işim var seyahate çıkıyorum gibi deyip bayağı zaman kazanabiliyorsun :DD
13 Yorumla- +1 yıl
Yemiyoss onlari biliyon mu :))
- +1 yıl
bilmemmi :D
- +1 yıl
baska yalanlar lazim size :))
+1 yılEn nefret ettiğim şey.. İstediği kadar dursun kimse benim kölem değil hayat çok kısa.
11 Yorumla- +1 yıl
Herkesin tercihi kendine tabiki.
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. İzin vermek mi?
Yazık, çok yazık. Ksçar o adam evden 😊110 Yorumla- +1 yıl
Hele bir kacsin 😑
- +1 yıl
Dışarıda sosyalist, iceride diktatör faşist 😑
- +1 yıl
Niye edemem mi :))
- +1 yıl
Değğ si ne 😀
- +1 yıl
Iyi bee :))
+1 yılMevzu kafa dağıtmak ise gerek yok birlikte dağıtırız kafayı bu saatte ne kafa dağıtmasıymış
115 Yorumla- +1 yıl
Ne maco ciktiniz sizde 😒
- +1 yıl
Eee ertesi günde bende çıkayım o zaman bir gece vakti erkek arkadaşlarla 😉
- +1 yıl
11.00 gibi de eve döneyim
- +1 yıl
Maçoluk ne alaka kaçoluk değil ki bu gündüz istediği yere gidebilir ama gece olmaz gece oldumu kadının yeri eşinin yanıdır aynı durum erkek içinde geçerli tabi
- +1 yıl
Arkadaşlarının kim olduğuna, gözümün kesip kemsedigine bağlı 😑 11 ideal zaten
- +1 yıl
Kirk yilda bir çıkamaz mi yani disari 😒
- +1 yıl
Hmm yani kırk yılda bir ise olur o zaman tabi 🤔😉
- +1 yıl
Kim olduğuna, gözünün kesip kemsedigine bağlı ise o zaman olur çıkabilirsin izin veriyorum ama 11, i bir dakika bile geçirmeeyeceksin ona göre😅
- +1 yıl
Geçirirse karikatür mü 😀😀
- +1 yıl
Hıhıı aynen öyle 😄
- +1 yıl
Tobe 😀😀
- +1 yıl
Noldu ki 😅
- +1 yıl
Bişey yok 😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılİzin verme sonra o kafadan evin yolunu bulamaz eşsiz kalırsın :)
13 Yorumla- +1 yıl
Kalalim nolcak 😏
- +1 yıl
Tamamda sen karar vermişsin bize niye soruyorsun ki ayrıca her eve senden lazım oh ne güzel bak hep olumlu :)
- +1 yıl
Aslında çok olumsuzum ama niye öyle dediysem 🙄
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadın haklı değil erkek arkadaşlarıyla buluşacaksa istediğinde gidebilir
210 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle bir dünya 😑
- +1 yıl
var öyle bir dünya
- +1 yıl
Sıkar öyle bir dünya 😑
- +1 yıl
Sıkamaz öyle bir dünya. Ne yani eşin senle kavga etti kafa dağıtması gerek seninlemi dağıtsın yoksa dışarı çıkıp stresmi atsın napsın sence 🤔🤔
- +1 yıl
11'e kadar gittigi yerinde konumu atarak gidebilir :|
- +1 yıl
yok canım bide selfie çeksin bari ben burdayım diye
- +1 yıl
Gerek yok görüntülü arama var 😏
- +1 yıl
o sinirle açacanı heç sanmam ben olsam açmam
- +1 yıl
Hele bir acmasin evde kiyamet kopar 😑
- +1 yıl
öylede olsa böylede olsa o kıyamet kopacak :D
+1 yılValla benimki sabaha kadar izin verir sıkıntı olmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Umursamiyorsa demek ki
- +1 yıl
yok aslında çok umursuyor mecbur kalmadığım sürece onlarsız dışarı çıkan birisi değilim artı güven ben yiyeceksemde ailemle içeceksemde ailemle gezeceksemde ailemle
+1 yılNe izni ya..
Adamsa evine ne zaman geleceğini bilir zaten13 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorsa 😐
- +1 yıl
Eski eşim olur ;)
- +1 yıl
bir iyidi 😀😀
Iki saatlik kafa dağıtma mı olurmuş? Bence de adam haklı.
19 Yorumla- +1 yıl
Evli adam ne isi var dışarda. Iki saat yeter bence :|
- +1 yıl
Evli diye özgürlüğünü kısıtlamak yersiz. Hepimiz insanız. Işın stresi, hayatın stresi, ee illa ki evliliğin getirdiği sorumluluklar olacak. Bunlar bir araya gelince insan bir yerde boşaltmak, kafa dağıtmak ister. Aynı şey bizler içinde geçerli. Biz arkadaşlarımızla oturunca ilk bir, bir buçuk saatten bir şey anlayamıyoruz giriş kısmı gibi bir zaman dilimi. Tam sohbet muhabbet tatlanırken benim gitmem lazım demek olur iş mi? 😂
- +1 yıl
Erkeklerin muhabbetini düşününce bence iki saat gayey makul. Hayir yani aklini celebilir diger arkadaşları. Yoksa biz kadinlara yetmez iki saat tabiki :|
- +1 yıl
Doğru isin o kısmı da var.
- +1 yıl
Nasil bildin ama :)))
- +1 yıl
Analize bak :)))
Kendi bilecek kaçta geleceğini benim söylememle olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru 👍
+1 yılYatak odasina zincirlemeyi dusunuyorum, kimseler görmesin
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılİzin vermem. Ćok özel bir durum varsa 11 iyidir. Anartmamalalı
14 Yorumla- +1 yıl
Bencede 11 iyi :|
- +1 yıl
Canimsın anlayışlı olmak güzeldir. Orta yol mutlaka bulunur. Sonu da tatlı olur. 😉😎
- +1 yıl
Dimi
- +1 yıl
Eveettt 😍
geç kalma diye kapıdan yollar 10 dakika da bir arar ne zaman geliyorsun diye sorarım o da yettin canıma diyerek eve gelir diye düşünüyorum :))
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kiz işi biliyor :))
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSınırsız özgürlük isterdim fakat geç saatte zaten dışarısı tehlikeli diye düşünüyorum ve kimsenin evine gittiğim yok
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarla gezene kadar al kızar arkını canlı müzik al içkini kafanı dağıt. Bıkmadınız mı bıyıklı görmekten?
10 Yorumla
+1 yıl1dk geç kal onun rövanşını bir şekilde alabilmek için plan üstüne plan yapar
18 Yorumla- +1 yıl
Ohh iyu yapiyor :|
- +1 yıl
Daha kimse yok kız milletini özetledim 😒Kötüsünüz 😒
- +1 yıl
Siz sanki cok seysiniz 😒
- +1 yıl
Neymişiz 😒
- +1 yıl
Siz biliyonuz cok iyi 😒
- +1 yıl
Bilmiyorum :) ben kendimi bilirim bide bna yapılanları başkasını bilmem :))
- +1 yıl
Hihimm eminim :|
- +1 yıl
🙂🙂
Eşime o güveni verememişsem zaten evliliği yürütmenin anlamı yok
16 Yorumla- +1 yıl
Etrafa güvenmiyor dur 😒
- +1 yıl
O anlamda değil. Eyrafindakiler hovardadir seni de yoldan çıkarabilir dimi?
- +1 yıl
Yapan çoook
Aksam vakti izin vermezdim, oglenden aksama kadar olabilir ama.
12 Yorumla- +1 yıl
Sebep😒
+1 yıl12 den once evde olmali yoksa onun yerine ben donusurum baska biseylere.
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀
+1 yılyemişim arkadaşı benimle dağıtır bana dağılır o kadar
14 Yorumla- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
tamam tamam surat yapma git ama geç kalma :)
- +1 yıl
Sağol yaa
- +1 yıl
:) :)
+1 yılTabikide gdebilr ama kisa gynmck alkol almicklar ve saat 12 olmadn evde olcl
14 Yorumla- +1 yıl
Tabi 12 de büyü bozuluyor dimi :|
- +1 yıl
12 olmadan evde olacak demissin ya ona istinaden dedim
- +1 yıl
Yok ondn degl gece iste saat 10 gbi evde olsn sorn olmazflda ilerisi olunca hesap sorarm :)
Eşim benden izinsiz akşam dışarı çıkamaz kafa dağıtamaz
10 Yorumla
+1 yılİzin vermem beraber dağıtırız o kafayı...
313 Yorumla- +1 yıl
Farklilik ariyorsa 😒
- +1 yıl
İnsan eşiylede farklı şeyler yapabilir akşam eş dediğin evinde olmalı arkadaşlarıyla buluşmasın demiyorum elbette buluşabilir sohbet edebilir ama gündüz olursa daha güzel ve bazı farklılık arayışları insanı yuvasından bile soğutabiliyor zamanla...
- +1 yıl
Gündüz çalışıyordur aksam vakitleri olabiliyordur belki 🙄 hem bahsettigin farklılığı kisi yeter ki istesin, gece/gündüz farketmez kanina islediyse her türlü yapar zaten.
- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir elbette karşılıklı güven önemli... :)
- +1 yıl
Iste tek sorun o. birine güvenmek :)
- +1 yıl
Gözü kapalı birine güven duyabilmek bu zamanda zor tabiii ama buna rağmen güven duyulacak insanlar hala var :)
- +1 yıl
Göremedik 😀😀
- +1 yıl
Bir insanın iyi biri olduğunu görebilirsin, ama güvenilir olup olmadığını sadece hissedersin. :)
- +1 yıl
Hissedemedik o zaman :))
- +1 yıl
Kitapları bu yüzden çok seviyorum işte bana güven veriyorlar :)
- +1 yıl
Bende kedileri ;)
- +1 yıl
Kedilerde güzel insanın halinden anlıyorlar :)
- +1 yıl
Öyle :)
Çok sık olamayan ayda yılda bir kaç kez olan bir durumsa ve ona ve arkadaşlarına yeteri kadar güvenim varsa istediği saatte dönebilir kimse kimsenin malı değil sonuçta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birisi ile sevgili bile olmam asla.
240 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Bu kadar anlamsızca kısıtlamak, ilişkinin bitmesine sebep olur. Bizzat yaşadım ben bunu.
- +1 yıl
Evililik kisitlanmak degilmidir peki?
- +1 yıl
Değildir neden öyle olsun ki? Anlayışlı, saygılı, dürüst rengarenk bir kızla evlenebilirsem eğer, neden kısıtlama olsun ki? Aksine onunla hayatımı paylaştığım için mutluluk duyarım.
- +1 yıl
O anlamda demiyorum ki. Neyse umarım gönlünüze göre bulursunuz.
- +1 yıl
Hangi anlamda diyorsun?
- +1 yıl
Sorumluluk anlaminda
- +1 yıl
E o da dahil işte. Yani evli bir adam bekarken yaptığı gibi arkadaşlarıyla sabahın 2 sine 3 üne kadar takılamaz. Ama bu şekilde kısıtlamak da iyi değil.
- +1 yıl
Iste biraz önce bahsettiğim "kısıtlama" tam buydu ışte :)
- +1 yıl
E ama fotodaki çok abartı. Şöyle diyeyim o zaman, seçtiğin o karikatür fazla abartı olmuş :)
- +1 yıl
bence karikatür çok tatli :) özellikle kadinin hareketi 😁
- +1 yıl
Başka şekilde tatlı olsun ya böyle değil :)
- +1 yıl
Niye :)
- +1 yıl
Kendisi tatlı olsun, böyle olmasın işte ya. Benim gözüm ondan başkasını görmez zaten.
- +1 yıl
Iyi peki :|
- +1 yıl
Ben illa tavrımı koyucam diyorsun yani?
- +1 yıl
Ivet :|
- +1 yıl
Biraz da kendine şans tanı bence 😂😂
- +1 yıl
Sebep :|
- +1 yıl
Sebep yazdıkça gülesim geliyor 😂
- +1 yıl
Iyi yazmam bende 😒
- +1 yıl
Çok somurttun ama :/
- +1 yıl
Senin yüzünden 😑
- +1 yıl
Aaaa şimdi ben mi suçlu oldum? 😑
- +1 yıl
Evet 😑
- +1 yıl
Ee şimdi gönlünü almam lazım nasıl olacak bu şimdi?
- +1 yıl
Bilmem ama işin kolay degil 😏
- +1 yıl
İstanbul'da mısın?
- +1 yıl
Cix
- +1 yıl
Eh evet, bu işleri gerçekten zorlaştırıyor.
- +1 yıl
Demiştim
- +1 yıl
Ikisinede tokum 😏
- +1 yıl
O zaman gel iskender yiyelim.
- +1 yıl
Bak olur o :|
- +1 yıl
Yüzün gülsün ama yaaa, somurtma artık. Gül verdim yok dedin çikolata verdim yok dedin, iskendere ok dedin e somurtma :)
- +1 yıl
Peki :)
- +1 yıl
Günaydın, sana kahvaltı hazırlamıştım ama yemedin :/
- +1 yıl
Günaydın. Yaptım ben gerek yok 😏
- +1 yıl
Denizlideyim 😂
+1 yılİzin mi alacak bir de?
18 Yorumla- +1 yıl
Almasin mi?
- +1 yıl
Çocuk muyuz? Birbirimize haber veririz, sıkıntı olup olmadığını yeri, zamanı gelince konuşuruz ama izin almak nedir? Birbirimize yeterince zaman ayırıyorsak, birbirimize güvenimiz varsa arada bir uzaklaşmakta sakınca yok. Gidip kuzeninde, arkadaşında yatıya da kalabilir yani;beraber tatile de gidebilirler. Evlilik;hayatı birbirine zindan etmeyi gerektirmez. Hayatında benim olduğum bilincindeyse bana karşı sadakatini zedelemeyecek her şeyi yapabilir sevgilim/eşim.
- +1 yıl
Tabi herkesin evlilik anlayışı farklı
- +1 yıl
Evet, bu yüzden zaten bu kadar boşanma ve boşa geçmiş hayatlar oluyor.
- +1 yıl
sanirim en iyisi birbirimizi tamamlayan parçamızı bulana kadar evlenmemeli.
- +1 yıl
En iyisi hiç evlenmemek, bana kalırsa:)
- +1 yıl
Aynen :)) örnek olarak kendimi gösterebilirim😌
- +1 yıl
İyiymiş:)
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2-3 saat iyidir aşırı sarhoş olmamak koşulu ile.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılen geç 12 çeyrekte evdesin ona göre derim 😀
14 Yorumla- +1 yıl
12'yi geçirmesin aman :))
- +1 yıl
şaka yahu
- +1 yıl
Biliyorum yahu :)
- +1 yıl
:))
Ikimize saat 24:00 kadar izin veriyoruz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :)
+1 yıl12 falan. Bal kabağına dönüşmeden evde olmalı..
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani 😏
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDilediği kadar kalabilir ya. Sıkıntı olmaz 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Demek öyle 😀
- +1 yıl
Evet aynen öyle 😄
+1 yılNereye gidiyomus? nereyeeee..
115 Yorumla- +1 yıl
Kafa dagitmaya 😒
- +1 yıl
Bizzat dağıtırım😡
- +1 yıl
Neyi 😒
- +1 yıl
Kafasını😂
- +1 yıl
Kro maco erkek nolcak 😑
- +1 yıl
En azından erkek.. gevşek değil!
- +1 yıl
Alakası yok. Siz dışarı cikabiliyonuz ama. Bizde sizin mi kafanizi kiralim 😑
- +1 yıl
Ne münasebet! Kim cikiyor? Eşlerin kafa dağıtma nesneleri birbirleri yeride yuvaları.. dışarda bı halt yok çok iyi biliyorum😉
- +1 yıl
Iyi bee sana bisey diyen yok zati 😒
- +1 yıl
Ben zaten alınmadimki😇
- +1 yıl
Aman alinma gicik sey 😒
Tatil bitmedi mi daha? - +1 yıl
Yok yarın akşam son😇
- +1 yıl
Ohh anasını biz sicakta çalışalım 😒
- +1 yıl
Kolay gelsin kolay gelsin😂😂
- +1 yıl
Salı görüşelim cinimm 😏
+1 yılsaat 12
sonra balkabagına dönüşür:d13 Yorumla- +1 yıl
Sende mi brutus :(
- +1 yıl
yes bende:D
- +1 yıl
Peki :(
+1 yılKafasını ben dağıtırım ama sonra :)
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Nereye gittiğine bağlı bide kiminle 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Insallah masumca bir pub barda ickilerini iciyorlardir :/
gelmesi gereken saati bilir ben sınır koymam
137 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Napak bizde böyleyiz :|
- +1 yıl
Ama 😒
- +1 yıl
Doğru diyon 😣
- +1 yıl
Yakalarimmm
- +1 yıl
Kova olunca illaki konuşur bir şekilde :|
- +1 yıl
Ne bilim daha önce hic kova tanimadim 😒
- +1 yıl
Delirtme beni 😒
- +1 yıl
Ne gibi 😒
- +1 yıl
Iyi bee 😒 ama olsun kova olduğunu biliyorum ya 😏
- +1 yıl
ediyoss napalim 😏
- +1 yıl
Ee ikizlerin hakkini veriyorum 😏
- +1 yıl
Tamam bee bak dolduruşa getiririm seni 😒
- +1 yıl
şu an vaktim. yok yoksa ooo 😏
- +1 yıl
Kaybol gözüm görmesin 😒
- +1 yıl
Söz dinle aferim 😏
- +1 yıl
Iyi ettin 😁
- +1 yıl
Benim tarzimda böyle :D
- +1 yıl
ya gece 3'e kadar gelmezse, ve ardından eşinin telefondan aradığında telefonu açmazsa, saat 4 olduğunda telefonları yine açmazsa ve eşinin gittiği mekanın gece 2 de kapandığını öğrensen, eşin de hala açmıyor telefonlarını böyle böyle sabah 6 ya kadar açmıyor. ardından 6 da eve geliyor bahanesi ise telefonu duymamış, sen denetliyorsun eşini mekan kapanmadımı ya? kapandıysa kaçta kapandı diye. eşin saat 4 de kapandı hayatım biz de kız kıza biraz eğlenelim dedik yolu uzattık anca geldik dedik
ama sen mekanın gece 2 de kapandığını öğrendin?
e eşin neden 4 dedi ki? neden yalan söylesin ki sen zaten güvenen birisin
yaa işte böyle olur. böyle bir senaryo yaşanır kardesim...
o yüzden saate sen karar ver.
+1 yılakşam ezanına kadar..
21 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 😒
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılben onsuz , o da bensiz eglenemez.
13 Yorumla- +1 yıl
Kırk yılda bir olsa da mı?
- +1 yıl
evet. eglenilecekse birlikte eglenmeye gideriz birlikte egleniriz en guzelinden birlikte egleniriz. arkadaslariyla gorusecekse gunduz gorussun aksam olmaz.
- +1 yıl
Peki.
+1 yılKafasını benimle dağıtsın 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen farklilik iyi diye düşünüyorum 🙄
- +1 yıl
İlla farklılık iyi olacaksa iki saat dağıtıp gelebilir evli adama yeter 😂
Çocuk değil , kendisi bilmeli kaçta geleceğini 😀
11 Yorumla- +1 yıl
😁😁
Kiz kiza sabaha kadar evde dagitabilir sorun yok😂
12 Yorumla- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
ya gece 3'e kadar gelmezse, ve ardından eşinin telefondan aradığında telefonu açmazsa, saat 4 olduğunda telefonları yine açmazsa ve eşinin gittiği mekanın gece 2 de kapandığını öğrensen, eşin de hala açmıyor telefonlarını böyle böyle sabah 6 ya kadar açmıyor. ardından 6 da eve geliyor bahanesi ise telefonu duymamış, sen denetliyorsun eşini mekan kapanmadımı ya? kapandıysa kaçta kapandı diye. eşin saat 4 de kapandı hayatım biz de kız kıza biraz eğlenelim dedik yolu uzattık anca geldik dedik
ama sen mekanın gece 2 de kapandığını öğrendin?
e eşin neden 4 dedi ki? neden yalan söylesin ki sen zaten güvenen birisin
yaa işte böyle olur. böyle bir senaryo yaşanır kardesim...
o yüzden saate sen karar ver.
Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Istedigi kadar o vaktini bilir :D
16 Yorumla- +1 yıl
Inşallah 😀
Evde dağıtırım
Evcimenim19 Yorumla- +1 yıl
Eşin peki?
- +1 yıl
maco bilmezdim seni :/
- +1 yıl
Agirt hemde haa :/
- +1 yıl
Otariteni yesinler 😒
- +1 yıl
Sağol :|
+1 yılben tek vuruşta kafayı dağıtırım sıkıntı yok
18 Yorumla- +1 yıl
Oha ama :/
- +1 yıl
ne :)
- +1 yıl
No şiddet :|
- +1 yıl
kafası dağılır işte :)
- +1 yıl
O seninkini dağıtmasın da 😒
- +1 yıl
zannetmem :)
- +1 yıl
Ummadik taş baş yararmış 🙄
- +1 yıl
hahaha
+1 yılİzin mi? Sesli güldüm. :)
110 Yorumla- +1 yıl
Niye 😒
- +1 yıl
Haber elbet veririm ama izin denilen durum asla. Eski eşim için de geçerli bir durumdu.
Özgürlüğüme dokundurtmam. Güvenilmez bir adam, yanlış yapacak biri değilim. - +1 yıl
Sana guveniyordur arkadaslarina guvenmiyordur belki :|
- +1 yıl
O sadece vicdanı rahatlatmanın bahanesi. Ben istemedikten sonra kimse beni (ya da herhangi birini) bir başka yere sürükleyemez.
Gidersin, kafanı dağıtıp 2 kadeh rakı içer evine dönersin. Zaten özgürlük temelli kurulan ilişkilerde genelde dışarı çıktığında insanın özlediği yer yine evi, sevdiği insanın yanı oluyor. - +1 yıl
Biliyoruz da yinede temkini elden birakmamakta fayda var :|
- +1 yıl
Böyle geçmez hayat ama ızdırap olur. :) Sürekli bir şüphe silsilesi, kontrolü sağlama çabası. Hayatı akışına bırakmak gerek.
- +1 yıl
Birakanlari görüyoruz :))
- +1 yıl
Bırakmayanları da görüyoruz. :) Hepsi mutsuz. Oysa ben akışına bırakmış biri olarak gayet mutluyum. :)
- +1 yıl
Daim olsun o zaman :)
- +1 yıl
Cem-i cümlemizin. :)
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeyin oluru yok :d
13 Yorumla- +1 yıl
Sebep :|
- +1 yıl
Sebepsiz :d
- +1 yıl
Piki :|
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaat 3 e kadar gelmezse ben uyurum
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artik
- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım