#GöktenDüşenAşk #Geceeğlencesi #Dışarıdasabahlamak

Sabaha kadar değil de makul saatler içerisinde nadir olmak şartıyla kendine de vakit ayırmalı, aynı şekilde bende. Yoksa ikimizde birbirimizi kapana kısılmış gibi hissedebiliriz.
Sorun ederim, çıkamaz bu tarz bir şeyi anlayış ile karşılayamam bir kere olur sadece bir kere uyarırım aksi olup devam ederse ciddiyim büyük sorun çıkartırım.
Eş durumu ise zaten onun gittigi yere benimde esi olarak gitmem gerekiyor..
Ha tabi su var , kiz kiza ise ayri.. :/
Beraber çıkarız, arkadaşa gerek yok.
Cevap
26Cevap
Sorum etmem, ayrılırım direk. Her şeyi geçtim kadınını evde sabaha kadar tek bırakacak zihniyette biri ile ömür geçirmem.
Her gece evde olmayan dışarı çıkan bir eş yüzünden evliliğim bitti , bunun sebebi hep anlayışlı oluşumdu.. Artık bundan sonra taviz vereceğimi sanmıyorum , olacaksa her şey eşit olmalı..
Saçma sapan, garip şeyler yapmayacaksa ve özellikle karşı cinsin olduğu bir ortam da takılmayacaksa sıkıntı olmaz ama bunu her gün de yapmamalı.. Çok sıkarsam kendisini sıkıntı çıkar, çok rahat bırakırsam da sıkıntı çıkar.. Harcını iyi ayarlamak gerek
Öyle bir şey söz konusu olamaz , ihtimal dahilinde de dğl. iş dışında gece geç saatlere kadar dışarda keyfen kalamaz kuzum. yani kendi hayrı İçin yapmaması lazım zira itina ile pişman ederim yaptığına yapacağına 😄
Evliliğin tanımını anlamış ise sorun olmaz. Evlilik ne demektir hiç bir şeye tek başına karar vermemek demektir. Izin aldı ise sorun olmaz. Bu benim için de geçerli. Ve evlilik zaten budur. 2 farklı kişi fakat tek bir vücut gibi hareket. Yani kararlar birlikte alınır bazen tartışma ile (kavga olmadan yani) beyin fırtınası denen yöntemi kast ediyorum. Türkiye televizyonlarında hiç bir zaman görülmeyen sadece kitaplarda olan bir yöntem ile. Olmalı evlilik bu zaten 😌
Aslında daha çok şey ile de anlatılabilir. Bir kitapta okumuştum. Yanlış hatırlamıyor isem. 19 denemeden sonra ilk aşk romanında bir söz vardı. Seviyorsan özgür bırakmayı da bilmelisin. Bir kuşu çok sert tutarsan ölür. Ama çok serbest bırakır isen de kaçar. Orta yolu bulmayı bilmelisin ki. O kuş sende kalsın diye bir şeydi.
Belki haftada ya da iki haftada bir.. Çok abartmaması şartıyla sorun etmem ben.. Sonuçta evlendik diye boynuna tasma takmıyorum adamın..
sen takmazsan o takarsa peki herşey karşılıklı bence
Elbette herkesin düşüncesi farklı ben erkek için dedim kendim için. Değil
Yapsin tabii ya, onun da kendi ozel hayati olmali. Biz nasil kiz kiza takilip egleniyorsak onlar da yapmali. Evlenince esya olarak almiyorsunuz esinizi, ozel hayati kendine has kalmali yani.
Dönüp dolaşıp geleceği yer evimizdir. Dışarıda saçma sapan şeyler yapmadıkça sorun olmaz.
Evlenmeden önce böyle bir şey olursa oluşabilecek durumları konuşmuş olacağımızdan buna cesaret edebileceğini sanmıyorum 🙃
Evlilik taşma takmak değildir. Erkek de kadın da kendi arkadaş grubuyla zaman geçirmeye ve eğlenmeye de hakki vardır. Herşey dozajında yapılmalı.
Ben de aynı şeyi yapayım hoşuna giderse, sorun olmaz. O saatte normal bir insanın dışarıda olması mantıklı mı...
Yok canım ne sorun edicem, aynısını yaparım ödeşiriz.
yok bayrammı ederiz böyle bir şeye benden izin olmazda bilmem başkasını efendm
aynen
@Teakwondocu eyvallah
Kiz kiza ve bildigim yerde olursa olabilir.. Ama uyumam beklerim ve surekli ararim.
gıttıgı yerı ve kısılerı bılıyorsam sorun degıl hepımız ınsanız degısıklıge ıhtıyacımız ıllakı vardır
Ertesi gece bende sabaha doğru gelirim o sorun etmezse bende etmem empati lazım:)
Eşim arkadaşları iile elbette vakit gecirebilir ,, ancak sabahi edemez.. ~
Ederim evde karısı varken dışarıda sabahlamak neyin nesi 🙄
Böyle birisinin eşim olma şansı yok ki. Fazla ütopik hayal kurmayın
Evet. Benim fikrimi sorup öyle bir şey yapmamasını isterim
Eger guvendigim insanlarla birlikte cikiyosa tabiki izin veririm...
Aptal aptal şeyler yapmazsa haber verirse sorun etmem. Ama haber etmezse kıyamet koppar
Hahahaha tabiki ederim.
olabilir... nerde olduğunu bildiğim sürece sorun yok :)
Gelmeden önce yürek yemesi lazım ama o saatlerde açık yer bulamaz
Yabi seni arkadaşlarına tercih ediyor demektir aradada olsa
guvendigim bir erkek varsa yaninda tabikide kiz basina hersey yasanabilir.
Kiz basina birakmam guvendigim bir erkek olmali.
Duruma göre değişir dışarı çıktığı arkadaşlarına bağlı ama büyük ihtimalle sorun ederdim
Hayır etmem çünkü gezmek eglenmek onunda hakkı ama bildiğim guvendigim arkadaslari olacak
Evet, babam gibi evcimen olsun isterim
Beni etti... Sonrada çekti gitti..
Sorun olur katiyen müsaade etmem..
Ne bileyim Ayda bir kere falan olabilir sanırım
Sorun etmem arada olabilir böyle durumlar.
Öyle biri eşim olamaz
Arada kaçmak lazım, sorun etmem
Öyle iş mi olur lan düşününce bile sinirleniyorum
Öyle moderniz kukla bir kızla işim olmaz
Eğer güvendiğim insanlarlaysa sorun teşkil etmez
Ederim. Yalnız uyumak için mi evlendim ben? ☆
Yok çünkü bende çıkıyorum
Evet olmaması gerekiyor
Başlarım böyle eşe (ğe)
O zaman niye evlendiki arkadaşlarıyla evlenseydi
Öyle biriyle evlenmem 😊
sorun etmem ayrilirim 😉😂