Valla ben italyada romaya milanoya ve floransaya gittim erkeklerin yarısından fazlası çok şişmandı bir kısmının fiziği çok zayıfdı sadece %10 luk kesimin vücudu iyidi. Ne bu Türk erkeklerini gömdüğünüz ya :D?
Esğrifrullah, bu gözler neleri görüyorsa onları dile getiriyor. Ama en son sorumu kaldırmıştılar provokatiften, birkaçının epey zoruna gitti, küfürleşmeler falan. Hem abazan, hem kaba. O daha kötü.
baklavalı erkek sanki onlara özel doğuştan öyleler sanki. rus kızları da neden 90 60 90 iken Türk kızları basenli göbekli? spor salonlarına ne zaman baksam hep erkekler var kızlar çok nadir yani
kendinden sorumluysan neden Türk erkeklerinin hepsi böyleymiş gibi konuşuyosun? ben 1 sene spor yaptım sonra sakatlıktan bıraktım neredeyse kızlar yok denecek kadar az. az olanlar da spor hocası. ayriyeten bir tane kadın vardı 2 senedir body'deymiş fiziğinde ufak bir gelişme yok
bütün Türk erkekleri böyeymiş gibi konuşuyosun. italyan erkekleri doğuştan kaslı olmuyolar ayrıca bütün italyanlar böyle de değil şişmanları da var. kendi ırkını bir göbekliler diye mi sevmiyosun yani?
seviyosan kıyaslama yapma kendi fikriini kendine sakla. bizleri onlarla kıyasladın eline ne geçti? spor yapmaya mı teşvik ettin? hatırlatırım spor yapan erkeğe de kızlar için yapıyo ezik diyosunuz. duydum böyle lafları
Beni sorum bu bence sen kendi fikrini kendine sakla senin için sorumdan mı vazgeçeyim ne kadar zorunuza gidiyor ya çekil git şurdan bu yüzden gözümde keko olarak kalacaksınız Ben demiyorum ve bu benim fikrimin olduğu soru banane diğerlerinden
bana keko diyene bak italyan erkeklerini övüp Türk erkeklerini eziyo bana keko diyo kendin sanki meleksin de kezbann olduğunu açığa çıkardın böyle yaparak
benim kudurduğum yok. siz önce kendinize bakın onlarla bizi kıyaslamadan önce. sizsanki 90 60 90 sınız da kendi ırkınızı kaslı değiller göbekliler diye eziyosunuz. sen git bak spor salonlarına kaç tane kız spor yapıyo git bak
Eee ben bunu inkar ettim mi djhdjd neyin kafası bu niye başka şeyler sokuyorsun araya soru italyan erkekleri baklavalı neden türk erkekleri şekerpareli fnddjxj diğer kızları katarak neyin savunmasını yapıyorsun. Bu arada ben zaten türk kızı standartının üstündeyim 😂 o yüzden seni takmıyorum git bence nfhdhd
valla ben göbekli değilim aksine kaslıyım he baklavam yok ihtiyacım da yok kızlar seviyo diye neden vücudumu yorayım? 250 gram için neden zorliyim yani?
En İyi Cevaplar