Arastirmalara gore gelir sosyo ekonomik yonden dusuk adamlar sisman kadin istiyormus obez fetisi degilse :D

Göğüs ve kalça erkekler için en önemli faktörlerdir.
Zayıf bir bayan da %99 olarak göğüs ve kalça küçüktür.
Balık etli bir bayan da ise bu oran gittikçe azalıyor.
obez olanlar ise onlar hakkında bir bilgim yok.
Erkekler göğüsler konusunda takıntılı bir hal deler göğüs büyüklüğü onların avcunu doldurup hatta taşacak şekilde olmalı çok tahrik eder.
kalça ise dik ve toplu olmalı yayvan ve geniş olanı pek sevmezler :)
Arz ve istek gibi düşün 😊
Olayi özetlemis :) hatta bitirmis. Avucladiginda taşacak :)
Bir erkek gercekten duzgun , hayat gecirebilecegi , guvenecegi bir hatun buldugunda ve evlenmeyi dusundugunde en son bakacagi sey meme ölcusudur ister buyuk ister kucuk olsun abazaliktan kurumamissa. d gerisi kullanmalik
Bir erkek evleneceği kadını diğer kadınlardan daha çok arzular tatlım bunu bir öğren :)
Tamam siskosun anladik. d
Sisko mu 😊 sen öyle diyorsan öyle olalım da en azından İnsanız ve senin gibi gizli den soru acmiyoruz 😉
Bende okumustum bunu. Bir de asiri zengin olanlar da kucuk gogus seviyormus onu biliyorum.
Erkeklerin hayalindeki kadının yarı balık olan deniz kızı oldugunu düşünürsek, zayıf olmak anlamsız. Ele avuca gel bir kucak doldur be yavrumm
Hatun dedigin ince belli olacak tutacaksin belinden cekeceksin kendine sisman kalbi yag baglamis pislik tabakasini napimm
Hahaha guldum eig adayi. d
Yalanmi zayif olur kiz dedigin :) azcik ayva gobegi de oldumu tamamdir makyaj cabasi sart ama :) tskrler eig sectigin icin :)
Nee demek :D
Cevap
22Cevap
Kadın dediğin ele avuca gelecek sarıldığında kollarının arasını doldurabilecek ama balık etli olacak sisko değil :-)
bir elledimmi kemik tutmak var. Birde baldır tutmak var. Hem zayif kadin guzel olmaski. Çadır gibi durur vucudu.
Beyler bayanlar yanlış anlamayın adamı hemen , kadının sutyeninden ip fırlamış dişiyle onu kesiyor
Yoksul degilim ssbbw leri begenmiyor degilim farkli bisey ilgimi cekiyor
Iyi fiziklisini kim kaybettide biz bulalım diyorlardır..
Sosyoekonomik yönden düşük değilim ama şişman kadın seviyorum
Demekki cinsel acligin var :D
Ne alaka ya.:-D iri şeyler seviyorum
Sismana sor ben balık etLiyim der şişman olduğunu kabullenmez
Turkler balik etli sever dogruda bu biraz balina etli balik dedikseufak baliklari kast ettik
Paylaştığın kadın balık etli değil "obez". Daha tanımlarını bilmeden sallıyorsun.
Kim demiş onu? öyle bişey yok şişkolardan nefret ederim 😝
yalan konuşma gerizekalı neye dayanarak söylüyorsun bunu
Pampa hamsi de bir balık balina da bir balık
Balık etli var balık etli var o kadın ne simdi
Rakı balık seviyorlar
Bu balık değil ki balina mübarek nesini beğenicem
bu resmen balıketlı değil domuz eti gibi sjsjs
Bunlar hep yokluktan...
Kim bu adamlar bizden değil bunlar 😃
Herseyin bir hastası var bende hastayım
Bu balik et mi bildigin obez :)
Zevk meselesi
bu kadın bu adamı göğüsleriyle ziker
sormaya Allahım ölümünde hayırlısını nasip etsin böle bir yağ fıçısının altında kalmakda kötü
Balık etliler farklı balina etliler farklı şimdi
sevmez
Ohaa abartmislar :D
Kesinlikle hayir
one lan:)
çüüüüüş
yoook artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar