Bende raşitizm var bunu arkadaşlara söylemeye çekiniyorum?

Küçükken D vitamininden yoksun kaldığım için bacaklarım
çarpıklaşmış. Sol yanım her zaman güçlüdür o yüzden sol bacağımda raşitizm çok az. Sağ ayağımın ise size fotosunu cekeyim bir dk
Bende raşitizm var bunu arkadaşlara söylemeye çekiniyorum ?

Ayak kısmında hafiften kayma var gördüğünüz gibi. Cuma günü ortopediye gittim. Doktor bacağının şekli öyle falan diyor. Görmüyor musunuz solda sıkıntı yok sağda kayma var diyorum. Senin bir şeyin yok yoğurt ye süt iç geçer diyor. Te Allam 20 yaşıma gelmişim bu saatten sonra yoğurdun sütün faydası ne olacak?

Ben şehirlerarası bisiklet turlarına çıkıyorum arkadaşlar. Yüzmeye de gidiyorum. Ama arkadaşlarımla gezemiyorum. Niye?

Denge kaybim var arkadaşlar. Geçen sene hiç unutmam yine koduğumun sağ ayağı yanlış yere mi bastı noldu. Arkadaşımın ayağına yürürken yandan bastım. Karşıdan iki kız geçiyordu. İkisi de sinir bozucu bir şekilde güldüler. Arkadaşımda bana yolda yürümeyi bilmeyen ezik muamelesi yapmaya başladı. Maalesef söyleyemiyorsunuz raşitizm var yolda yürümekte zorlanıyorum. Denge kaybi çekiyorum diye.2 ay sonra o arkadaşımla yollarımı ayırdım çünkü benim zaafımı gördüğü için ordan sürekli bana giydirmeye çalışıyordu.

Arkadaşlar ilgi çekmek için yazmıyorum. Bir gün yine 3 lü arkadaş grubu yürüyoruz. Bunlar hızlanınca ben arkada kalıyorum. Hızlı yürüyemiyorum tam ayağımın sağ içi ağrımaya başlıyor. Ağrı geçmek bilmiyor bir türlü. Aynı ağrı şimdi de var hic dinmez mi arkadaş insan merak ediyor. Bizimkilere yavaş yürüyün olm diyorum yavaşlatıyorum. Yavaş yürüdüğüm zaman pek sıkıntı çekmiyorum. Derken yeni eleman beni eziklemeye başladı. Benim abim Antakya Hukuk okuyor. Orda araştırma görevlisi dedi. Bende ne güzel bende Hukuk istiyordum ilk sene tercih yaptığım için şansımı kaybettim dedim. Oda bana şöyle baktı sen hukuku yapamazdın zaten dedi. Neden dedim. Cevap vermedi. Ikisi yine hizlandilar ben bu sefer yavaslatmadim onlari eve kadar arkadan takip ettim. Evde de ayni fasillar zayif gorundugunuz icin uzerinize geliyorlar benim sadece yurumemde sikinti var tabii.
Güncellemeler
+1 yıl
Konusmamda diksiyonumda sikinti yok yeni elemana da ev icinde sktiri cektim. Bir daha bunlarla gezmeye gitmedim.

Ulan keske kanser olsaydim bir sekilde atlatirdim su an bulundugum durum arkadas gruplariyla gezmeme engel. Soyleyemem rasitizm oldugunu her turlu dislanicam gibi geliyor.

Dindar biri olsam orda huzur bulucam ama maalesef deistim.
Bende raşitizm var bunu arkadaşlara söylemeye çekiniyorum?