Çok iyi anlaşan iki arkadaştık. Aşk mı arkadaşlık mı?

Yıllar önce çok iyi anlaşan iki arkadaştık, çok sık görüşmezdik ama hergün msn de yazışırdık şakalaşırdık ikizler burcu erkeği karşısındakini kolay kırmaz ama yalanda söylemez aklından geçeni çekinmeden söyler bazen çözümsüz bir soru gibidir, çok yoğun ve stresli bir iş hayatı var kızlarla arası iyidir konuşkan çabuk kaynaşan istediğini elde edebilen eskiden bir birimize hayatımızdaki kişilerden bahseder dertleşirdik benim erkeklere karşı pek güveni olmayan biri ve bi ilişkinin sonuna evlilikle bitmesi gözüyle baktığımı bilecek kadar tanırdı beni,

tanıştığımız ilk zamanlarda ufak sinyaller verdi ya da beni sınadı yalnız yaşadığı için şakayla karışık bana yemek yap derdi sıklıkla ve ben hep geri çevirirdim birlikte sinemaya gittik hiç bir asılma çabası olmadı hatta korku filmine gitmek isterken bulamadım romantik aşk filmine gitmek zorunda kaldık, beni dvd de film izlemeye davet etti onuda redettim. ve bi gün ona ansızın bişey söyledim henüz yeni bir kalp kırıklığım olmuştu oda bunu biliryordu bi gün birden bire ondan hoşlandığımı hissettim ve okadar bana adımı oldu demekki oda bana karşı bişeyler hissediyo ve açıldım bana bu gece bidaha düşün bi boşluk anınn olabilir beni biliyosun eminmisin dedi utandım kaçmaya çalıştım

ben seninle çok iyi vakit geçiriyorum ve seni kaybetmek istemem bu normal bişey yapma dedi ama seni zorlayamam gerçekten beni görmek istemiyosan zorlayamam dedi bitti. yıllar sonra tesadüfen bir araya geldik numaramı istedi ve ilk fırsatta görüşelim dedi herşey güzeldi bikere görüşebildik çok yğundu ben bazen onu gizli numaradan arıyodum saçma sapan biliyorum ama özlüyodum bigün bana birden bire telefonda sordu utandım diyemedim sestonu gülümseyerekti ben hayır dedim ve anlamasın diye onu tersledim, sesi o an düştü ve o günden sonra beni hep geçiştirdi bahaneler buldu gelmemek için hiç görüşemedik

onu defalarca facebooktan sildim tekrar ekledim bu yıllar sonra bir araya geldiğimizden sonra da hep sabırla bana gülümsedi, düşünüyorumda defalarca anlamsız şeyler için mesaj yazdım azarladım saçmaladım ama o hala benim hayatımda bana tahammül edebiliyo sesi soluğu çıkmayan bi kız olsam aman dursun listemde der geçer ama sürekli arıza çıkaran biriyim ama hala gülümsüyo bana,

ne olur siz fikrinizi yazın kafam karıştı. kime sorsam seni seviyo arkadaşça değer veriyo dedi. bunasıl bi arkadaşlık aşkıdır böyle arıza biri sevgili bile olsa zor çekilirken. ve ben ondan hala hoşlanıyorum ama 2. kez söyleyemem ya yine aynısı olursa ki birisi ona yazmış benden habersiz iyi anlaşıyorsunuz sevgili olsanızı ima etmiş bu iş ricayla olucak bişey değilki demiş yazana cevap

o yazışmadan sonra daha bi yakındı taki bu gizli no olayı yaşanana kadar ben yapmalıyım o kadar içine kapandıki duvarında manidar yazılar görüyorum ve arkadaşları sana neler oluyo yeter artık falan yazıyorlar ve bigün yazdığı bi notta gizli numaradan arandığını içeren bişeyde vardı sizce bu nedir ve sonu ne olur ne yapmalıyım denedim unutamadım hayatıma ondan daha iyisi girseydi unuturdu
Çok iyi anlaşan iki arkadaştık. Aşk mı arkadaşlık mı?