Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış sözcükler kullanmışsın. Sana deliler gibi aşığım gibi bir cümleyi ister arkadaşınız olsun, ister tanımadığınız biri olsun, o da size deliler gibi aşık değilse asla işe yaramaz. Özellikle durum arkadaşlık gibi bir şekildeyse, yapılması gereken şu şekilde olmalıydı; Davranışlarınızla ilişkinize yön verip, en sonunda onun size ilanı aşk etmesini sağlamak olabilirdi.
İnsan ilişkileri basittir. Sizin için değerli olduğu vurgusu yapılıp, geri adım atılır. İnsan meraklı bir canlıdır, bu konu hakkında az ya da çok düşünülür.
Örnek; Keşke hayatımda sevdiğim insanlardan biri senin gibi olsaydı, böylece hiç acı çekmezdim gibi.
Sonuç; Kafa karışıklı, sizi düşünmeye başlaması.
Şu anda aşık bir arkadaş durumuna düştünüz. Sizi güvenli bir liman olarak görüyor olabilir. Şu an durum böyleyken nasıl tersine çevirilebilir bilmiyorum. Ama hem arkadaşlığınızı bitirmeyip, hemde güvenli liman konumundan sizi çıkartacak bir yol bulmanız lazım. Zaten duygularınızı biliyor. şimdiden sonra yalvarsanız bile birşey değişmeyecek. Öyleyse olaya objektif bakıp, durumumu nasıl tersine çevirebilirim diye mantıklı bir analiz yapmak olmalı. Seven insan sevdiğine objektif bakamaz ama başarırsanız bir şansınız olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılSem fikir versen
En İyi Cevaplar
burda yeniyim acik sozluyum tecrubelerimden cevap vereyim,kiz diyorki aranizda secim yaptim kaybettin ama onla bisiyler yolunda gitmezse her zaman elimin altinda olasin ki kolay bulayim seni,isin iyi kismi hala sansin var sakin uzerine gitme üzersin kizi kaybeden sen olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
+1 yılBak benimde başıma geldi arkadaşlığını sevdiğim birisi beni sevdiğini söyledi. Arkadaş kalalım dedim 1 sene böyle devam etti sonra iletişimimiz kesildi.Aradan 4yıl geçti.(bu arada sadece 5kez konuştuk.)Şu an onu çok özlüyorum ve pişmanım. Sana tavsiyem ilişkini kesme ama her gün de konuşmayın.Ara sıra mesaj at. Eğer aranızda olabilecek bir şey varsa kız bunu fark edecektir.Kıymetini anlayacaktır yani.Ben onu kaybettiğim de anladım,eksikliğini hissettiğimde aklım başıma geldi. Soğuk davranma ama yokluğunu hissetsin ve sevdiğin sürece pes etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatında kalmanı istiyo hani belki bir şekilde bşyler olur ama sonrasında senı kaybetmekten korktugu icin böyle diyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini kandırmaya çalışma boşuna. hem başkasına aşık olduğunu biliyorsun hem arkadaş kalmak istemenin anlamını gayet iyi biliyorsun. gerçekçi olmak en iyisidir.. yalnız... o unutamadığı çocuğu unutma ihtimali ve teseliyi sende bulma ihtimali her zaman vardır çok seviyorsan sevmeye ve beklemeye devam edeceksin o sevgi bile sana yeter zaten. yapacak bir şey yok. fazla bunlaltma ama fırsat çıktığında da yanında ol ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
Soran+1 yılMesaj atip ilgileneyim mi peki
Cevap sahibi+1 yılbence en hassas anlarına denk getirmeye çalış ilgini.. sen kendince mesaj attığın bir belki o o gün onunla karşılaşmıştır gzel bir gündür onun için ve senin mesajın gümbürtüye gider anlatabiliyor muyum biraz daha dikkatle düşünülmüş zamanlarda ilgilen
+1 yılSen bunlara bakma. Arkadaşlığını seven seni de sever. Sen o arkadaşlığın üzerine git. Seviyorumu falan bırak arkadaşlığa devam et.
23 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler kardesim
- +1 yıl
yanlış anlama. sen sevmeye devam et ama ondan sevgine karşılık bekleme. aklında başka şeyler vardır şimdi. gençtir toydur hevesleri hayalleri vardır. bazı kişilileri dışarıdan bir halt sanıp öyle birini arıyordur. biraz daha hayat tecrübesi kazandığında gerçek dünyayı anladığında senin herkesten iyi olduğunu görür. aşık da olur o zaman deli gibi. ama herkesten iyi olacaksın unutma. tereddütsüz yanında olacaksın
Soran+1 yılIste aynen dedıgın gıbı daha genc olduğu ıcın böyle
"sana sadece arkadaşımken katlanabilirim, sen benm sevgilim falan olamazsn arkadaşlığımz devam etmeli çünkü bana duyduğun ve muhtemelen de hep duyacağın bu ilgi beni şımartıyor, özgüvenimi kabartıyor ( totomu kaldırıyor ). otur oturduğun yerde sen garantisin zaten ben piyasayı dolaşcm" demek istiyor aslında ama görüntü itibariyle bu kadar kaba olmak yerine böyle laf oyunları yaparak duygusal bir varlık olduğunu idda ediyor.. üzgünüm ama bunları çoğu kız yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
O kız seni bir sevgili kefenine koyamıyor. Senden dost olur arkadaş olur kardeş olur ama sevgili olmaz diyor. Hakkı da var. Eğer onun mutlulğu senin hayallerinin ötesinde ise onunla konuşmayı bırak. ÇÜnkü sen ona bağlandıkca kendine olan saygını kaybedeceksin. Gnün birinde paramparça bir sen ortaya çıkacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılNumarasini silip birakayim mi pesini
Soran+1 yılHakli olabilirsin
+1 yılSevmeyi kesmeye çalış bir an önce. İlk başta arkadaş kalalım diyen kızın peşinden 5 ay koştum elde var 0. En başta kesmeni öneririm. Biliyorum zor ama inan bana başarabilirsin. İntihar etmeyi düşündüm, geceleri ağladım onun için ilk başlarda ama 5 ayın sonunda farkına varabildim ki bu çok değersiz bir işmiş. Vazgeçmeye çalış BAŞARABİLİRSİN...
020 Yorumla
Soran+1 yılYapamam yapmam
- +1 yıl
Yapabilirsin ben de başta öyle düşünüyordum. Söz de ben onu 10 sene de olsa bekleyecektim. Ama olmuyo değişiyor bir müddet sonra fikirler. Kendine eziyet edip de yıpratma
Soran+1 yılEvlenmek istedigim kiz ama
- +1 yıl
Ben de istiyordum onun için intihar etmeyi düşünüyordum diyorum sana. Ertesi gün okul vardı gece sabaha kadar ağladım gözlerim balon gibi oldu ertesi gün. O gün ölmeyi istedim. Öleyim diye nice dualar ettim. Ama 5 ay sonra pişman oldum işte. Keşke ilk seferde vazgeçseydim de hayatım bu kadar perişan olmasaydı...
Soran+1 yılIlk defa bir kiza asik oldum cinsellik icin kizlarla olurdum bunla dusunemiyorum bile anla artik
- +1 yıl
Yemin ediyorum benim de ilkti. Ben bu kıza aşık olunca tüm şehvi arzularım azaldı. Kimseyle cinselliği düşünemiyordum ona saygısızlık olur diye. İnan ben daha çok sevdim
Soran+1 yılSansa bak cidden
- +1 yıl
Hayatımı değiştirdi ama o benim
Soran+1 yılNe acidan
- +1 yıl
Onun sayesinde hayata bakış açım değişti. Artık aşk meşk işleriyle uğraşmıyorum. Olursa olur olmazsa olmaz. Bana çok iyi bir dost kazandırdı.
Soran+1 yılYanlis yapmissin sevdigin insanin pesinden gitmeyip
- +1 yıl
5 ay koştum peşinden 5 ay nasıl gitmedim peşinden
Soran+1 yılInsanlari sevmek emek ister
- +1 yıl
5 ay diyorum sen ona bir gece sevgi mesajları attığında başkası var denmesi ne demek bilir misin
Soran+1 yılBilirim canim kardesim siirler yaziyorum ona her gece
- +1 yıl
Ben unutamayacağımı düşünürdüm hep. Ama artık canıma tak etti. Umut verip verip alıyodu. En sonunda o dediğim dost yıpratma kendini bırak artık umut yok dedi ben de vazgeçtim gerçekten yıpratmaya değmez
Soran+1 yılSenin adina uzuldum hayatini calan cocugu dovdun mu peki
- +1 yıl
Buna hakkım yok ki.
Soran+1 yılBen dovecegim
- +1 yıl
Ama buna cidden hakkımız yok. Birbirlerini sevmişler bırak Allah'a havale et. Ben öyle yaptım sonra erkek buna bir zaman sonra yüz vermedi ayrıldı bu da. Anlamıştır herhalde benim kıymetimi
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsun? Ayrıca kendin söylemişsin "başka çocuğa aşık asla unutmuyor çocuğu" diye.
Seni arkadaşı olarak görüyor ve kaybetmek istemiyor bence sende sana aşık olan birini ara.01 Yorumla
Soran+1 yılAsık olan çok ben onu ıstıyorum canım 250 gram pesınden koşmuyoruz evlenmek ıstedıgım kız o benım
+1 yılBiraz geri dur o seni arayınca git sonra tekrar geri dur değerli olduğunu dusunsun sonucunun kötü olacagını sanmıyorum tabi üzerinde düşünüp taktik olarak denenebilir belki ona duydugu ilgi sana kayar
06 Yorumla- +1 yıl
sana kayar falan ne biçim laflar bunlar V_V -1
- +1 yıl
diğerine olan ilgisinden vazgeçer anlamında
Soran+1 yılIse yarar umarım sonra dıyorkı asıksın nıye hıc arayıp sormuyorsun
- +1 yıl
o zaman istemem yan cebime diyor ya da sevginden emin olmak istiyordur bilmiyorum
Soran+1 yılBana asık olduguna ınanmıyorum demıstı
- +1 yıl
işte o yuzden olabilir inanmak istiyordur
Demek ki sana değer veriyor, kaybetmek istemiyor. Kısacası konuyu kapat, hiç konuşmadık farz edelim demek istiyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılFıkrı degısır umarım
Soran+1 yılOlsun onu beklemekte ıyı ne yapmamı oneırırsın
canım sıkıldıkça .. terkedildikçe , istediğim şeyler olmayınca . gel , beni ne kadar sevdiğini söyle .. benim için öl bit ama ben seni hiç takmıyim duygularını kullaniyim seni kullaniyim demek ( .
11 Yorumlao kızla olmayacak kardeşim kusura bakma ama gerçek bu.
çok zorlamadan bırakmak en iyisi.04 Yorumla
Soran+1 yılBir ihtimal
Soran+1 yılKatıl olur adam
+1 yılBizden olmaz diyorda seninki ap açık diyor benim bir kız dostum vardı seni seviyorum yaa falan diyor elimi tut falan diyordu ama hep knka falan dyordu kafa gidiyordu benim tabi..
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne dıyorsun hayatım
- +1 yıl
Diyorumki sen bunu anlamamışsın kız sana bariz arkadaş kalalım demiş. Benim arkadaşım seni seviyorum falan diyordu dire yürürken elimi tutsana falan diyordu biraz yaklaşıncada knka demeye başlıyordu o denli tuaftı diyorum..
Soran+1 yılAnlıyorum güzel kardeşim devam et böyle
- +1 yıl
Lise bitti gitti olum ne devam eti görmüyorum bile kızı V_V Ekmegimle oynadı lise sonda o kadar.. Kızın tekiyle çıkacak olcam burda kafa dengi varken niye çıkıyım diyorum birde hereks zaten sevgili sanıyordu bizi haliyle.. Son yılımı yedi haspam..
+1 yılSana aşık değil ama arkadaş olarak kaybetmek istemiyor.
00 Yorumla
+1 yılsenle benden olmaz demek. beni sevmeye devam et yedekte bekle demek
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle diyorsan
Seni arkadaş olarak seviyorum daha fazla değil kız açık konuşmuş zaten
00 YorumlaÜmidini kesme. Bi kızla arkadaş olabilmek önemlidir, ikinci tercihisin. Veya birinci de olabilir, o farkında değildir.
00 YorumlaFazla ısrar etme bak arkadalığımızı sevdiğim halde bozarım diyor. Yani seni arkadaş sayıyor bir sevgili değil.
00 Yorumla
+1 yılarkadaş kalalım diyor arkadaşlığımız bozulmasın demek istemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani arkadas kalalim ama gercekten kalalim yani sozde bir arkadasligimiz olmasin ama arkadastan ote de olmasin demek bence
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi birsey gibii
Cevap sahibi+1 yılEvet ama arkadas kalmaya dayanabileceksen. Bak ne diyecegim ben sirf beni cok sevdigini bildigim halde ve zamanla sevebilecegime inandigim biriyle arkadas kalmayi sectim ve tek nedeni eger sevgilim olsaydi eminim bir gun ayrilacaktik ve ayrildiktan sonra arkadas olamazdim ben ama arkadas olup surekli hayatimda olmasini sectim
Soran+1 yılO bana gore ama :(((
+1 yılseninle arkadaş kalmak istiyorum ne seni kaybetmek istiyorum ne de daha fazlasını istiyorum demek
00 YorumlaSadece arkadaşız
Seni arkadaş olarak seviyorum demek00 YorumlaEllerini yavaşça başının üzerine kaldır ve sakın kıpırdama demiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver la sana başka kız bulalım:D olsa da bu seferde acaba öteki daha mı iyiydi diye düşünür bir kız başka birini kafaya taktıysa hayır gelmez ondan.
00 Yorumladostum bırak onu ve hayatına devam et yoksa kanca olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılagresfmm haklı! sende şu anda ne kadar iyi bir insan olduğunu hissetmeye çalışıyorsun mesela bizi kullanarak arkadaştan ötesi olmaz ama :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılofff nereye baksam bu soru çıkıyo karşıma.gına geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha
+1 yılArkadaşlığın bana yetiyor daha ilerisini istemiyorum diyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılSaka yapiyor olmalisin?
- +1 yıl
Çok komik değil mi? Ha ha ha
Soran+1 yılLiseler dagildi amk
- +1 yıl
Lise mi? Kendini belli ettin sağol :D
Soran+1 yılRica ederim hayatim
+1 yılbizden olmaz diyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSenle benden olur degıl mı :) ınsanın umudunu sıkıyorsunuz
- +1 yıl
sorduğuna cevap veriyorum suçlu oluyorum :P
Soran+1 yılDuymak istediklerimi soyle hayatim
+1 yılşu kızın totosunu indir. gözlerini ona kapa
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapacagim onu
- +1 yıl
bende seni sevmem de .. ve git herşeyden sil onu. eğer biraz duygusu varsa depreşmeye başlar
Soran+1 yılYa kaybedersem boyle yapip
- +1 yıl
kaybet. kendine iyilik yapmış olursun
Soran+1 yılNasil bir cumle kurayim kaybedersin falan mi diyeyim ne diyeyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım kal diyor işte sevili olamazsınız
00 Yorumla uğraşma ama gerçekten...
00 Yorumla
+1 yılbir şarkı var sevdiğim kız bana abi deyince diye
00 Yorumla
+1 yılEn fazla arkadaş olabileceğinizi söylüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılZorla sevdırsek hayatını falan kurtarsam severmı
- +1 yıl
:D :D Bilmem dene bakalım
Soran+1 yılSpıderman kostümü gıyıp yapayım en ıyısı
sensiz yapamıyo her ne kadar sana aşık olmasada
010 Yorumla
Soran+1 yılOleyyyyy sonunda yi seyler duyduk
Soran+1 yılSeni hep sevecegim demistim her ne olursa
- +1 yıl
ona seçme şansı vermelisin bunun içinde uzun bir sure ondan uzak dur onun seni kaybedebileceği duygusnu hissettir eğer biraz sabredersen ve sevdiğin kişi sana daha çok değer veriyosa emin ol seni seçecektir. ben emnim dediklerimin çıkacağına onun seni sevmesini istiyosan bunu dene aynısı bizzat yaşadığım için yazıyorum bunları
Soran+1 yılTamam ama uzak durunca niye hic ilgilenmiyorsun diyor
- +1 yıl
işte senden ilgi bekliyor anla bunu ne senle ne sensiz arada kalmaktan sıkıldıysan denemek zorundasın sadece seni sevmesini istiyosan ilgini azalt ona onu artık sevmediğini söyle düşünmesi için zaman ver,üstüne çok düşmüşsün demkki başka birinden hoşlanıyorum artık de emin ol çok kıskanıcak seni böylelikle o çocuktan vazgeçicektir,büyük ihtimalle aşık olduğu çocuk ona yüz vermiyodur ya da senin kadar ilgi göstermiyodur bu da tek seçenek sen kaldın demketir kızlar sevgiyi aldığı yere yönelir
Soran+1 yılBaşka bırınden mı hoşlanıyorum dıyeyım mesaj atıp
Soran+1 yılTamamdir mesaj alindi
Boşver. Belki çocuğu unutur döner sana
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarimm
+1 yılseni istemiyor. muhtemelen arkadaşlığınıda
011 Yorumla
Soran+1 yılVay be ben neymısım
- +1 yıl
boşver
Soran+1 yılGel ağzımıza sıc sonra bosver
- +1 yıl
yuh ben birşey yapmadım :S
Soran+1 yılGüzel moral verıyorsun
- +1 yıl
kabul et etme öyle ..arkadaşlığını isteyen kız şakayla felan kıvırrdı hertürlü .
Soran+1 yılBaban la langırt oynarım
- +1 yıl
senin olsun beraber oynaşın.
Soran+1 yılSeni ortaya alip oynatsak
- +1 yıl
çok terbiyesiz iğrenç bir insansın uğraşamıycam..
Soran+1 yılTerbiyesizlik degil mizacim boyle lutfen
+1 yılArkadaş kalalım demiş yani .s
00 Yorumlaseni sevmiyorum arkadaş kalmaya devam edelim demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşız demek panpa
00 Yorumla dünya ahiret kardeşimsin demek:)
00 Yorumla
+1 yılArkadaştan ötesi olmaz diyor yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaslıktan daha fazlası olamaz demek ıstemıs ..
00 Yorumla
+1 yılarkadas kalalım dıyo r
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olarak görüyorum böyle kalalım diyo
00 Yorumla
+1 yılArkadaş kalmak istiyor yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende gözüm yok,boşa umutlanma demek
00 Yorumlasıktır et kezbanı
10 Yorumlasen gaysın dmeek :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen gaysam baban