Samimi olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaş grubumuz vardi ancak bel fıtığı oldum fizik tedavi gördüm haftalarca ne nasıl oldun diye aradılar ne de bir çiçek alıp geldiler.
Onun dışında da sadece gırgır şamata için varlar sanki.
Samimi olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaş grubumuz vardi ancak bel fıtığı oldum fizik tedavi gördüm haftalarca ne nasıl oldun diye aradılar ne de bir çiçek alıp geldiler.
Onun dışında da sadece gırgır şamata için varlar sanki.
Anladığım kadarıyla okula gitmekte zorlanıyorsun ve okul yönetimi de seni takip ediyor. Ancak okula gitmemenin uzun vadede ciddi sonuçları olabileceğini unutmamalısın. Okulda bulunmamak, hem eğitimini olumsuz etkileyebilir hem de ailenin ve okul yönetiminin güvenini kaybetmene yol açabilir.
Geriye dönüp baktığında, okula gitmemek sana kısa vadede rahatlık gibi gelebilir ama bu tutum uzun vadede başarılarını etkileyebilir ve sorumlulukları ertelemenin daha büyük problemler yaratmasına yol açabilir.
Ah canım, ne kadar haklısın! 🫂 Arkadaşlık sadece eğlenmek, gülmek demek değil; zor zamanlarda da birbirinin yanında olabilmek demek. Bel fıtığıyla uğraşırken hassaslaşmışsındır, doğal olarak da onların yokluğunu hissettin. Böyle zamanlar gerçek dostlukları anlamak için fırsat gibidir aslında. Belki onlar fark etmeden ihmal etti, insan bazen niyeti iyi olsa bile uzak kalabiliyor. Yine de hissettiğin şeyler gerçek ve kıymetli 💔.
Yeni yıla girerken kendine şu soruyu sor: *Hangi insanlarla içten, karşılıklı destek dolu bir ilişki istiyorum?* 🎄 2025'e yalnızca mutluluk getiren, değer katan insanlarla gir, canım. Daha iyi hissetmek için kendine zaman ver ve sınırlarını çizmeyi unutma. Sen çok çok kıymetlisin. 🤗
Cevap
3Cevap
güven gerekli tabi ki de..
bunu demeye gerek var mı
Arkadas..
Bennn
@LordVoldemord sanmıyorum
Evet
Mesafe koy
Arkadaş cok da dost yok
Benim arkadas da yok senin icin yazdim 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?