Babam ve amcam arasındaki husumeti nasıl bitiririm?

Arkadaşlar hani babam ve amcam kavgalı ama benle amcam ya da kuzenlerimle babam arasında hiç bir sıkıntı yok çok severim amcamı onlarda babamı severler neyse tartışmanın sebebi benim dedem vefat ettiğinde dedemin bir inşaat şirketi felan vardı dedem sağken babam amcam dedem 3 ü birlikte yönetiyolardı ama sonra dedem vefat edince paylaşamadılar daha doğrusu amcam şirketi ben alıyım babamın bütün mirasını mal varlığını sen al gibi bişey söyledi babamda çok sinirlendi buna ben kendi haklarımı satıcam madem ortak olmak istemiyosun felan amcamda bana sat o zaman felan deyince babam iyice sinirlendi 1-2 ay kavga dövüş en sonunda külliyen sattılar herşeyi parasını bölüştüler felan sonra babamla amcam ikisi farklı şirketler kurdular kendilerine biz yine bişey yapmıyoduk herkes kendi yoluna felan diye ama sonra bizim girdiğimiz ihalelere felan giriyor amcam sırf fiyat arttırıyım diye amcam öyle yapınca babamda onun çalıştığı elemanları felan bizim şirkete transfer ediyor felan amcamın anlaşmalı olduğu işte inşaat malzemelerini temin ettiği şirkete işte onunla çalışmayın felan diye rüşvet veriyor :D yani birbirlerini bitirmeye çalışıyolar abi kardeş bu durumda benim iyice canımı sıkmaya başladı artık bu husumeti bir sonlandırmak istiyorum hem abi kardeş arasındaki küslüğü hemde herkes ekmeğinde olsun arkadaş yani bu dargınlığa bu küslüğe nasıl son verebilirim sizce?
Babam ve amcam arasındaki husumeti nasıl bitiririm?