Babamla nasıl barışabilirim?

Şimdi ben bir kızım öncelikle ve nişanlıyım şimdi karşı tarafın ilk önce mobilyayı aldık sonra beni arayıp iptal oldu dediler ve daha sonra bende sinirlendim o an bı anlık öfkeyle kayın validemi ve kayın babamı engelledim ve evde babam kardeşlerim vardı kardeslerim bitir sana göre olmaz üzülürsün mobilyayı iptal etmişler yeni o mobilya niye olsun birkere sen begenmişsin dediler sonra ben daha çok gaza geldim ve babama dedim ben ayrılmak istiorum bitsin tabi o sırada da benim kayın babam kayın validem diğer mobilyayı seçmek için beni almaya geliorlar ama engelemistjm evin önünde beklemişler yarım saat boyunca sonra bakmışlar engelledim diye gitmişler ve babamı aradılar babam da ben kızımı vermiorum lafimdan donmuyorum dedi ve bende nisanlimla severek tanıştık şimdi oda babamın peşine düştü benim peşime düştü aradı konustu kayın validem babama dedi sakın ol rahat ol diye söyledi ama bende dayanamadım nişanlımla barıştım sonra nisanlim babamı aradı özür diledi affet dedi sonra babam bana dedi sen beni hiçe saydın sen niye barıştın dedi ama bir yıldır sevgili ve nişanlıydim şeytana uyup tamam dedim diye arilalim dedim ama istemedim böyle olsun 😔 ben babamla barışmak istiyorum ama nasıl bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürle

Babamla nasıl barışabilirim?