Lüks cafelere restorantlara gidip sigara içerler sosyal medyada fotoğraf paylaşırlar ukala ukala konuşurlar altlarında lüks araba olur bunların ailelerini zengin eden akpdir
Hiiç öyle düşünme benım var ama tam motorize ekipleri 3 arkadaşım var böyle sürtüğün önde gideni hepsi aç köpekler inan bana giyim kuşam araba olsun gezsin tozsun öyle tipteler gram sevmem ama seviyor gibi gösteriyorum kendımı menfaatim var çünkü :D
Ne oldu lan neden küfür ediyorsun? Elinde bir kanıtın yok bir belgen yok neden insanların hakkına giriyorsun karaktersiz zamanında az görmedik deniz baykalın yanından ayrılmayan çarşaflıları
zengin açık kızları kim zengin ediyor onlar ukala olmuyor mu? sigara içerkende çok güzel mi gözküyorlar. yeter artık sizin kapalı açık diye ayrım yapmayın. Farkımız sadece seçimlerimiz
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle müslümanlık olmaz başları kapalı ama her bku yiyorlar
senin onun müslümanlığını sorgulamaya hakkın var mı? Sen ne kadar müslümansın. bakın ben onları savunmuyorum ama şöyle bişi neden müslüman denilince daha çok kapalıları eleştiriyorsunuz ki açık müslüman var, içip müslümanım diyen var onlara değilde neden hep kapalılar diye ayrım yapılıyor. her zaman unuttugunuz bişi var o da bir nefise sahip başını kapattı bitti olmuyor. moda denen sey giyinişi etkiliyor arkadaşları seytanları derken onlarda nefisine köle olabiliyorlar ayrım yapmayın artık lütfen
Bunlar türbanlı olsa ne olur? Hala idrak edemediniz Tesettürlü olmak ve kapalı olmak arasındaki farkı Bu mantıkla her açık ve çekici giyinen bayanda or. spu oluyor öylemi?
En İyi Cevaplar