Arkadaş bu nedir ya! Bir sabun biraz su işi görecekken nedir bu koku vallahi dayanamıyorum artık. Feci şekilde ter kokan birine bunu söyleyebilir misiniz?
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYON.. Birisine numaramı verdim iyilik yapıcakdı nicki @Tirnagikirilankis bu numara sorgulama sitesine. 1. ne arayığ duruyon sapık demiş. 2. Dolandırıcıdır yazmış. 3. jigoloyum olgun gögüslüler arasın demiş. Dün senin yüznden intihara kalkıştım bir insanın hayatını kaydırmak senin için bu kadar basit mi. Dün başaramadım bu gün tekrar deniyeceğim ve bu sefer olucak emin ol. Ben sana ne yaptım da bana bunları yaptın. İnsanca sana abla dedim yardım istedim sen neler yaptın ama ölürsem iki elim yakanda olucak bunu bil. Dünden beri ağlıyorum senin yüzünden hastaneye kaldırıldırm senin için bazı şeyler basit olabilir ama benim için değil. HAKKINIZI HELAL EDİN..
Arkadaşımın taktiğini söylüyorum 😂 Birlikte alışverişe çıkın, kozmetik marketlerine gidin. Kendine deodorant ya da koltuk altı rolonu alırken o kişi içinde güzel koku tavsiyelerinde bulunun. Her insanın bunu kullanması gerektiğini söyleyin. Etkili bir sonuç oluyor. Kalp kırmadan iş halloluyor. Birazda sizin yeteceğinize kalmış bir durum 😃
iş yerinde çok çalışmaktan o kadar yorgun düşüyorum ki... müdür en sonunda beni ikaz etti. kadın çok iyi birisi ve şef'e onu uyarın biraz daha dikkat etsin dedi. şefte bana bunu iyi niyetli şekilde söyledi. tamam insan terler, çalışıyoruz hareket halindeyiz ve terliyoruz biraz daha özen göster dedi şef... o gün bu gündür ne kadar yorgun olursam olayım hep duş alırım iş yerinde...
Söylenir söylenmez olur mu.. Ya ben günde kaç defa tişört değiştiriyorum.. Arabamda çantamda deodorant dolu.. İnsanların bu vurdumduymazlıgı deli ediyor beni.. Daha ter kokusu umrumda olmayan insandan ne eş olur ne arkadas.. Sorumsuzluk!
Valla en mantiklisi şu birlikteyken diyeceksin ki ay burası çok kötü ter kokuyor de sonra kendini kokla yok benden değilmiş de otomatikmen oda kendini koklayacak ve ozaman anlar kendisi zaten aptal değilse😅
koltuk altı deodorantı kullanmayacak bir çalışan varsa demekki çağın en modern ahmağı odur kusura bakmayın kadın erkek bu bir dikkat edilmesi gereken bir durum... ve önlenmesi çok basit..
Tanıdığın biri ise direk söyle, "dikkat et, ter kokuyorsun, daha sık duş al ve deodorant kullanmaya özen göster" Başka biri bunu çok sert bir şekilde söyleyebilir.
Terlemişsin galiba derim hava çok sıcak değil mi sık sık duş almak lazım derim... Samimi isem geç bir duş al derim direk ben oturur beklerim seni derim😄
Ya sen bugün naptın bu kadar terleyecek yoğun muydu günün baya koşuşturdun sanırım kokuyorsun da falan derim anlamazsa da burnumu kessem kulağımdan alırım bu kokuyu git bir duş al derim.
Konuyu sürekli deoderant lardan açarım. Ya sunu kullanıyorum çok iyi hiç ter kokutmuyor falan . Ama böyle o anlayana kadar aynı saat içerisinde 2 3 kere açarım konuyu. Eşek değilse anlar heralde.
Şimdi ne kadar kibar söylersen söyle bu karşındaki kişiyi ister istemez mahcup eder. Ama kırılsa bile kuvvetle muhtemel belli etmeyeceği için söyle gitsin.
Bizim şirkette iki kadın başka bir erkek arkadaş kokuyor diye bana dedi konuşmam için. ağzın yok mu git konuş kardeşim. Mevs in yaz. kılmayı kisiyorsunuz bu sıcakta. benim sorum kan kokan bir kadına kalbini kırmadan nasıl derim kan kokuyorsun:)))
En İyi Cevaplar