Kalp kırmadan ter kokuyorsun deme yolları neler?

Selam.
Bence yüzüne söyleyip kırmamak daha iyi. Yani eğer çok rahatsız olduysan kalk git o insanın yanından yanında oturma. Ama bir insanın ayıbını veya kusurunu bence yüzüne vurma bu çok günah bir şey. Eğer çok rahatsız isen bu durumdan yanından ayrılman veya uzaklaşman bence daha iyi olur. Ama yüzüne söyleme kırılır be üzülür.
Selam. Benim derdim de kırmadan dökmeden yapabilmek
Cevap
18Cevap
Kimseye ter kokusundan rahatsız olduğumu söylememişimdir.. Bazı insanların vücudu ne kadar temiz olsa da üretiyor bu kokuyu..
Biri vardı mesela, dükkana girdiği anda geldiğini bilirdik.. 20 m fazla mesafe olmasına rağmen.. Normal değildi o koku..
Bir gün abi dedim sende bir hastalık felan mı var? Temiz adamsın biliyorum ama bu kokudan rahatsız olmuyor musun? dedim..
Dedi ki; ilk söyleyen değilsin, her sabah duş almadan çıkmıyorum evden.. Ama nasıl çalıştığımı sen görüyorsun.. İster istemez bu oluyor.. Küçükken annem ateşimi düşürmek için sirkeli bez koymuş.. Ondan vücut üretiyor.. Doktora da gittik, çözüm yok..
O gün bugündür kimseye demem..
O kişi aranızdaki samimiyet ve diyaloga göre değişiyor. Geçenlerde yanıma yardımcı olarak bir arkadaş başladı ve kendisine içeride çok koşturuyorsun, güzel de çalışıyorsun ama biraz terliyorsun yalnız ve işin gereği de karşı cinsin masalarına gidip bilgisayarlarına bakıyorsun (bilgi işlem işi) deodoranta bir tık daha fazla önem ver dedim ve sorun düzeldi.
Ne güzel
Bir video görmüştüm: Otobüste bir kadın vardı, ayaktaydı ve koltuk altını açıkta bırakan bir kıyafet giymişti. Otobüste bir de erkek vardı ve parfüm çıkarıp kadının koltuk altına sıkıyordu birdenbire🤣 aklıma o geldi, belki sen de öyle bir şey yapmayı deneyebilirsin 😄 Şaka bir yana, bilmiyorum bu zor bir durum olmalı. Ben böyle durumlarda istemsizce fiziksel tepkiler veriyorum, mesela o kişiden bir anda uzağa gidiyorum falan.
Bugün çok tempolu bir gün geçirmiş olmalısın yorgunluğun belli oluyor derim terlediğini görüyorum demenin binbir türlü yolu var zaten terlediğini farkettiğimi anlarsa kokuyuda akıl eder diye düşünüyorum.
Akıl etseydi bizim dememize gerek kalmazdı ama
Uzak kalmayı denemek daha mantıklı gelir o halde😀
Ben niye gidiyorum o gitsin hocam 😅
Bence direk söylemek daha iyi olur çünkü bunun kibar yolu yok yani karşımızda ki insanın hastalığı olabilir bunu bilmiyoruz bu yüzden de bence samimiyete göre değişir arkadaşım ise ben zaten direk söylerim aramız samimi olduğu için alınmayız ama tanımadığımız bir insan ise o zaman onun yanındayken deadoront sıkabiliriz üstümüze belki anlar mesajı ya da belki de bu konuyu açarız işte bakım yapmalı herkes gibi
Bence tam bu.
Hahahahs
At mı kemirdin lan bu koku ne?
Sen ölmüşsün lan haberin yok , ölü gibi kokuyorsun.
Kalk s…git bi yıkan içinde fare ölmüş senin
Kanka napıyosun
Çay içiyorum bro , sen?
Uzanıyorum kanka
İyi istirahatler kanka.
Ben hergün duş almazsam rahat edemiyorum, yeni kıyafet, tertemiz oluyorum. Yoksa strese giriyorum de.
Kanka bu iyiydi yazdım
Kırmadan dökmeden yöntem bu
Koltuk altlarına bir şey mi gömdün mesela gayet kibar
Emin miyiz🙄
Evet. Koktuğunu anlamayana bence gayet uyandırıcı bir cümle
Ben kalp kırmadan diye sormuştum
Ne söylerseniz söyleyin kırılacak bende onu demek istiyorum.
Çantamdan deodarantımı çıkarıp ona da sıkmayı teklif ederim.
Biraz kırıcı oluyorsun
Zor o iş. İki tercih var, ya kırık bir kalp ya da kötü kokan koltuk altı :D
Valla aynen
Güzel bir üslupla terlemişsin/iz demek. Hava sıcaksa ve benzeri etkenler laf arasına konulabilir. Üstü kapatılmaya ve imalanmaya çalışınca ben sinirleniyorum.
Ortama bir fresh koku mu sıksam cok ter koktu buralar biraz havalandırsak mı desen zaten o kişi dışında kimse yoksa yanında bir düşünür bir kendine bakar :D
Gulerek olduktan sonra kirilmaz dalga gecer gibi de degil hem gulerek hem severek yakin durarak
Bence direkt ter kokuyorsun sanırım deodorant sıkmayı unuttun diyip deodorant uzatmak mantıklı bir hareket
Deodorant alıp hediye ederim
Onu da anlamayana ne diyeyim artıkk
Bir yerden ter kokusu geliyor deyip parfüm sık
Ter kokusu nerden geliyor ya dersen belki utanır deodorant sıkar
Bunda kırılacak bir şey yok bence insanlık hali açıkça söylemek daha doğru
Havalar ısındı, her gün duş almak lazım diye gir konuya
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevap